dobro jutro!
jučerašnji dan je bio krcat dogadjajima, od toga da mi nije hteo da upali auto jer mu je jelte akumulator na izdisaju.Pa smo išli da kupimo novi.
I moram da Vas pitam da li ste u Metrou imali sličnih iskustava,a ako niste obratite pažnju.
U njihovom elektronskom katalogu nadjem Bosh akumulator za nepunih 5000 i odemo da kupimo.Sve OK, cena na polici se slaže sa cenom u katalogu, obeležena kao akcijska cena. Mi na kasu ono 5500 i nije na akciji.A onda počinje šou program. Moj muž im kaže da je to nemoguće, da je druga cena na polici i u katalogu,ali ova devojka kaže da je takva cena njoj u kasi.I da je greška u katalogu.Kad smo joj rekli da je ta cena na polici, nije imala kud pozove nadredjene. Idemo na reklamacije...dolazi supervizor...i kaže znate na slici je levi a Vi ste uzeli desni.Gluplju stvar nije mogla da kaže. Ja samo lepo objasnim da će u roku od 30 minuta im doći tržišna inspekcija, ekipa RTS, kao i Studio B i radio i TV, a ako malo potražim u telefonu naći ću bar još 2-3 stanice čije ću novinare obavestiti. Onda nam vrate pare,ostavimo taj akumulator kod supervizora i kažu nam da idemo da uzmemo drugi i da će nam naplatiti tu akcijsku cenu.Izadjemo napolje, pa ponovo udjemo,jer je procedura takva, pa ponovo uzmemo drugi,pa na kasu.Kad je opet oktucala 5500, malo je falilo da ona zasvetli! I napokon iz trećeg pokušaja, dobismo mi akumulator po onoj ceni iz kataloga. Onda mi i mama i snaja kažu da im se to dešavalo nekoliko puta, konkretno da je snaja kupila jedan proizvod za 300 din i sutradan kad je došla da kupi još i za svaki slučaj proverila na čitaču cenu(i bila 300 din), a na kasi pokušali da joj naplate više od 500 din. Srećom imala je samo par proizvoda pa je to uočila. Prevaranti!!! Od sad ću morati svaku stavku da pregledam, da prekontrolišen na čitaču i na računu i u katalogu, a onda izem ti čari kupovine
Dobro, bilo je juče i lepih stvari, jedna lepa torta je usrećila malu Jovanu i njenu mamu. Malo sam se igrala i mazila sa mojom slatkom bratanicom,koja ima samo 2 godine i zna brojeve.Uzme kartice sa brojevima da me uči i kad ja kažem ispravno, a ona BJavo teta!!!!
Bilo je tu i kratko vidjenje sa mojoj dragom drugaricom, ali sledeći put obavezno ćemo duže da kafenišemo, obećavam