askica
Primećen član
- Poruka
 - 845

Hmmm ja ne bih smela da prognoziram vec sam par puta omanula

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E blago vama, kod nas snijega jos nista
A da ga u Sarajevu ima, to mi mama rece jos neki dan, a ja patim za Sarajevskom zimom, obozavam je i zato jos uvijek ne mogu prezaliti kad me sef nije putio da idem oko NG do Bozica tamo da izbacim ovu negativnu energiju iz sebe i napunim baterije za nastavak.
Evo sin je juce trebao pisati o svom okruzenju, kakav je krajolik u kraju gdje zivi. I on dijete poceo da crta planine, sumu itd... kaze: ``Pa mama, tako je tamo kod bake Jelke, meni se tamo bas svidja!``
Onda to izbrise, krene da crta ravnicu i potocic onako na sredini livade, ali kazem ja njemu da ovdje nema ni tekuce vode, ni izvora, pa ni potocica... Odlucimo se za crtez Palickog jezera, a on opet ima komentar i na to:``Mama, ja sam jezero obojio plavo, mada znas da je neko zelenkasto i jako, jako prljavo?!``

Hoce,naravno....Jeste tako je.
Ispratila sam ga sa osmehom na licu i bolom u srcu, ali on to nije video, video je samo moj osmeh i osetio podrsku.
Bit ce dobro, mora biti...

Jeste tako je.
Ispratila sam ga sa osmehom na licu i bolom u srcu, ali on to nije video, video je samo moj osmeh i osetio podrsku.
Bit ce dobro, mora biti...