KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jaco ne brini, deca moraju da idu u svet. Ja se jako radujem kada moji negde putuju jer znam da ih to obogacuje i pruza im nezaboravno iskustvo. Zao mi je sto sam se vec vratila iz majamija a tako sam se nadala da cu ga tamo sacekati i ispratiti na brod. Meni je san, nadam se da cu uspeti da ga ostvarim, da idem na neko krstarenje takvim brodom. Cak sam se jedno vreme bavola mislju da se zaposlim kao kuvarica i radim jedno godinu dve na takvom kruzeru. Bice njemu fino i videces mozda ces dogodine umesto u Vrnjacku banju ici na krstarenje :)
POzdravljam vas i idem da spremam za Svetog Savu. Spremam rucak u skoli.

samo da Vam poželim laku noć.Ubistven tempo-kolaps na poslu, kući tortice,a izmedju maženje i poljupci sa onim mojim zvrkovima...Naručila sam im iz Ikee onu mekanu ćebad..Andjela i ja smo već imale,a Andrej nije.Sad sam njemu uzela jedno belo,paperjasto, mazno.Drugo sam planirala kumi,ali nisam izdržala nego sam ga ipak dala mojoj mezimici.Obožavam kad im pogodim želju
Odoh da spavkam...sutra sledi nastavak...

JOJ!!! Evo sad i ja dodjeoh u kancelariju pa pratim rezultat, poludicu. Vodio je Nole 2:1, imao brejk i servis za 3:1 i sad mu je AMrej dva puta uzeo brejk i uzece i set.
Uh, ne smijem vise o tome ni da pricam, ni da mislim, odoh u pogon, kod radnika

winter-afternoon_2276.gif

Drage moje ovo moram da podelim sa vama. Divna vest. Danas mi se javila nasa drugarica Mariska. Porodila se i dobila sina - Viktora. Velika beba 4kg. I on i mama se dobro osecaju.
Ja danas u skoli slavila Svetog Savu. Spremala rucak. Bilo je fino. Sada zavrsavam torticu za sutra. Idemo na svadbu u Smederevsku Palanku. Moj Ilija ce biti kum. Mrtva sam umorna a volela bi da sve bude lepo. Pozdrav

Drage moje ovo moram da podelim sa vama. Divna vest. Danas mi se javila nasa drugarica Mariska. Porodila se i dobila sina - Viktora. Velika beba 4kg. I on i mama se dobro osecaju.
Ja danas u skoli slavila Svetog Savu. Spremala rucak. Bilo je fino. Sada zavrsavam torticu za sutra. Idemo na svadbu u Smederevsku Palanku. Moj Ilija ce biti kum. Mrtva sam umorna a volela bi da sve bude lepo. Pozdrav
Divne vesti!!! Mami i bebanu sve najbolje.
Lepo se provedite i neka Vam je srećno kumstvo

Back