KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo i ja da se javim,juce ceo dan bili u Madjarskoj,bas smo uzivali,malo kupovali i kupali na bazenima,milina...:)Sada sam kao nova :D
Mi sutra konacno kitimo jelku,moja deca obozavaju....inace pisma smo pisali pre 10ak dana,i to su toliki spiskovi.....ja ne znam da li su sva deca tako zahtevna,pored 6 igracaka,slatkisa i ostalog moja mladja cerka je izrazila zelju da joj deda mraz donese televizor :zcepanje: zasto pojma nemam

Moja su deca tražila Nitendo Wii za NG.A ja kad sam videla cene,samo sam rekla da nema šanse da dam za igračku 300-400 evra.Onda se moj brat sažalio i kupio im Sony Playstation2.Sada ne mogu da gledam TV jer se oni igraju,a ja nisam znala da im povežem na kompijuter.Ali i to ću da provalim,samo mi treba malo slobodnog vremena.

a mojoj deci ce deda mraz ostaviti pismo.e,toliko su nemirne da ja vise ne znam kako sa njima da izadjem na kraj.
a za subotu imam naruceno punoletstvo i meni su ostavili slobodu sto se tice ukrasavanja,a ja pojma neznam kako.problem je sto je to komsinica trazila da nosi svom kumu,pa tako da ne ide ono sto bi ja mozda htela da napravim:per:::zcepanje:a uz to je trazila da bude takva da kuma zine.:rtfm:uopste nisam pametna kako da je ukrasim

princes,izbaci playstation :whistling:

Evo i ja da se javim,juce ceo dan bili u Madjarskoj,bas smo uzivali,malo kupovali i kupali na bazenima,milina...:)Sada sam kao nova :D
Mi sutra konacno kitimo jelku,moja deca obozavaju....inace pisma smo pisali pre 10ak dana,i to su toliki spiskovi.....ja ne znam da li su sva deca tako zahtevna,pored 6 igracaka,slatkisa i ostalog moja mladja cerka je izrazila zelju da joj deda mraz donese televizor :zcepanje: zasto pojma nemam

U Morahalom ste isli, ili kako li se to vec pise? Ja sam u Subotici ali eto jos nikad tamo nisam bila, bas bezveze, a kazu da je divno, moja drugarica vecinom tamo ide bas zimi, kaze da je odlicno kad je napolju snijeg a ti se brckas u toplom bazenu, pa sve one zezalice koje prscu na sve strane, ih...

Vidim ja da je ovde sve tise, i tise....a ja poslala dete kod mojih i ceo dan uzivala, lencarila...(doduse zavrsila sam i jednu obavezu-isla kod sudije za prekrsaj :rumenko::)) a sada u gluvo doba noci pecem korice :) Ali, ja, svakako ne spavam u ovo doba pa bolje da ne dangubim, gledala bi filmove, a ovako bar nesto ce biti spremno za sutra--odnosno danas!
Auuuu, ja ni cula za te bazene u Madjarskoj :rumenko: a i daleko mi je bas,bas ***. E Daco, a kakav je buvljak u Su? Mama mi stalno pricala o njemu, a ja nikad nisam imala volje da odletim do tamo, a inace obozavam ta cunjanja po tezgama :D

E pa evo mene da Vam pozelim i dobro jutro...ahahhaa zato ce sneg i da pada :D Nisam ni lezala u krevet... zavrsila komplet torticu, pa prala sudove, pa usisavala... Ali, ono sto mene muci i zbog cega nisam oka sklopila je zapravo to sto je ovo druga noc bez mog sincica prvi put u zivotu... nikad se do sad nismo razdvajali... Otisao je kod mojih, i rekao mi je da zeli da bude tamo kada sam ga sinoc zvala na telefon! Bas mi je tesko da spavam bez njega,,,a jos teze sto je ovo prvi put za 3 godine da ga nisam videla tako dugo :( :( izvinite sto Vas zatrpavam glupostima, ali bas sam tuzna :( cim mi se probudi idem da ga vidim ili cu zvati da ga dovedu!

dobro veče.S mukom se borim da normalno funkcionišem.Odvezla muža na službeni put, bila sa decom na pozorišnoj predstavi, na dodeli paketića.I oboje su rekli da su prezadovoljni i da je Deda Mraz ove godine se baš potrudio ( da isprazni mami novčanik).
Tu su Rimski rartnici sa onim dvokolicama,vojni avion koji ide sam kad mu pipneš neko čudo, golovi i fudbalska lopta,pa lutka koja ima mikrofon koji svira,a kad ga primakneš lutki, onda se pored muzike čuje i glas...pa grnčarski set za moju umetnicu,pa neki set za male naučnike-baš simpatična stvar...
I torte naravno.Jedna ode sad,a da ostale su rasporedjene za sutra i prekosutra.
Za nedelju pravim tortu za jednu malu devojčicu koja je ostala bez mame prošle godine 3 dana pred njen rodjendan.To je kuma mog brata i snaje koja je umrla od raka.Imala je 32 godine.
A ovih dana moja draga prijateljica izgleda broji zadnje svoje dane. Svakoga dana je je sve slabija, ne može više da govori, sve teže pomera ruke i noge...a tumor na mozgu se širi...I ja sam očajna...i sve bih učinila da je opet vidim nasmejanu...ali danas su njenom mužu rekli da jednostavno više nema nade. I sve što je postojalo od najboljih svetskih lekova joj je omogućio i najboljeg neurohiruga kod nas ...Ali..stalno su mi pred očima glavice njenih sinčića...I ...
Izvinite, srce mi se cepa od tuge

dobro veče.S mukom se borim da normalno funkcionišem.Odvezla muža na službeni put, bila sa decom na pozorišnoj predstavi, na dodeli paketića.I oboje su rekli da su prezadovoljni i da je Deda Mraz ove godine se baš potrudio ( da isprazni mami novčanik).
Tu su Rimski rartnici sa onim dvokolicama,vojni avion koji ide sam kad mu pipneš neko čudo, golovi i fudbalska lopta,pa lutka koja ima mikrofon koji svira,a kad ga primakneš lutki, onda se pored muzike čuje i glas...pa grnčarski set za moju umetnicu,pa neki set za male naučnike-baš simpatična stvar...
I torte naravno.Jedna ode sad,a da ostale su rasporedjene za sutra i prekosutra.
Za nedelju pravim tortu za jednu malu devojčicu koja je ostala bez mame prošle godine 3 dana pred njen rodjendan.To je kuma mog brata i snaje koja je umrla od raka.Imala je 32 godine.
A ovih dana moja draga prijateljica izgleda broji zadnje svoje dane. Svakoga dana je je sve slabija, ne može više da govori, sve teže pomera ruke i noge...a tumor na mozgu se širi...I ja sam očajna...i sve bih učinila da je opet vidim nasmejanu...ali danas su njenom mužu rekli da jednostavno više nema nade. I sve što je postojalo od najboljih svetskih lekova joj je omogućio i najboljeg neurohiruga kod nas ...Ali..stalno su mi pred očima glavice njenih sinčića...I ...
Izvinite, srce mi se cepa od tuge

Uh kada cujem nesto ovako prosto ostanem nema znam sta znaci i moja majka je mlada otisla od te opake i podmukle bolesti princeska drzi se i uzivaj sa tvojim andjelima

Eto, citala sam citala sve sto si napisala i znala sam da ces na kraju nakon svih paketica i zelja za bolje dane da kazes da su ti glavice tih djecaka pred ocima, sta ce oni macici da misle i da pozele za sljedecu i svaku Novu Godinu... ja placem i sve mi suze idu u tastaturu, magle mi se slova pred ocima i opet kucam, tesko mi je, pomislim kako se samo sekiram za milion stvari i bitnijih a sad mi se cini da su tako, Boze tako su nebitne jer ako zbog njih izgubim zdravlja, sta onda... ne mogu
Princeska, cuvaj se, svoje pilice zagrli i budi mi dobra...

Dobro jutro i od mene posle sto godina.... Bila sam u tolikom poslu da nisam stigla danima da provirim ovde, ali konacno dodje i dan kada cu da se naodmaram i nauzivam, a i procitam sve propusteno. Sve vas puno ljubim i pozdravljam .....

Srećan Božić svima koji slave kao i ja sa mojom porodicom. Ovde u Slovačkoj svi čestitaju bogat i blagosloven Božić, a od kada mi je mm imao rak debelog creva, govorim samo zdravlje, sve ostalo će onda pored toga da se nadje. Ako nema zdravlja, onda je sa svime teško.
Princezo, nadji snage i pogledaj na to sa druge strane, nadji neki drugi pogled, to će ti pomoći, znam o čemu govorim.
Kada je mm bio operisan, posle tri nedelje mi je umro tata, onako ni od čega, za par sati, srce, mama je bila šlogirana, polupokretna, koja nije mogla sama da bude, nisam imala posao, nikakva primanja, osim muževog bolovanja, kola pokvarena a deca, jedno je išlo u Bratislavu u školu a drugo kod nas u mestu. Mislila sam da ću poludeti, ali našla sam objašnjenje, koje me je održalo pri zdravoj pameti, koje mi je pomoglo da ne poludim.

Dobro vece...
Da vas ljubnem malkice...opet komsija ostavio lap top...ljubi ga teta Jaca...
Pa kod mene ima novo...sin kupio malog crnog misa...hihihihihihi...sav je crn samo mu usi bele...nazvao ga Elpadron...deca...
Inace slavilimo Bozic, ispratili goste, sve sredili i sada odmaranje, zasluzenooooooooooo...

E Jacika moja sve najlepse tebi i tvojim muskima, da ste mi blagosloveni jos puno godina... znaci imas sad crnog misica heheheh.. Ako, ako ja sam za zivotinje ma koje bile :D Ja sam mom sinu pre neki dan nabavila ribice, i ubacila ih u akvarijum sa kornjacama koje imamo par meseci!! Tvrde da to ne moze, jer su kornjace mesozderi...ali nase ribice su zive jos uvek :D Napadale ih prvih par sati, a sada ih ne zanimaju, svako pliva na svoju stranu :) Sta cu, nemam mesta za dva akvarijuma, a moj sin zeli sve zivotinje u svom prisustvu i okolini!!!!!

Back