KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobra vam noc lepe moje:)
Ovo komsijsko dete ne dolazi po lap top...:mrgreen:
Ja koristim guzvu:cool:
Samo htedoh da vas pozdravim i pitam, videste li prvi sneg veceras dok je padao?
Jao milina, romantika...tako lep osecaj izazvao u meni:heart:
20091104-Winter_in_my_heart_by_LiliumLion.jpg

Dobro veče drage moje. U Beogradu je padala samo kiša i džabe svih 6 traka na Gazela kad je bila gužva posle podne.A ja se baš u 5 nameračila da idem na NBG.Ali nema veze išla sam na rodjendan mojoj sestričini,pa i da je pešice se moralo, ja bih i tako stigla.
Moja 2 slobodna dana su brzinom munje prošla, uglavnom u kuhinji :).Sutra na posao, da odmorim malo :D

Teta Ira:
Produzavalo se to na nedelju dana, ali ona sada puni 33 godine i mislim da to sa nasim prijateljima prekinem. Neka skupi nsvoje drustvo i gotovo Od mene i previse, ne mogu vise

Crna Irena, nije valjda da još slavi rođendan i za vaše društvo? :eek: Mojoj deci sam to prekinula kada su krenuli u školu. Od tada slave sa svojim društvom, rodbinu i prijatelje zovemo na slavu, i ćao, zdravo...

Dobro jutro svima :D
Jutros je kod nas tako tmurno vrijeme,stvoreno za provesti dan u krevetu,aliii pokraj troje klinaca to je nemoguća misija.. :(

Auuu Teta Ira..onda je ovo moje još i super,ne smijem se žaliti..
Mislim da je stvarno vrijeme da prekinete slavlje sa vašim prijateljima,bar po mom nekom razmišljanju..moja će sad tek 9 godina pa joj to mogu omogučit još uvijek,ali za koju godinu nek uživa sa svojim društvom i to je to..

Evo granulo nam sunce i predivno je..
Volim i ja sva godišnja doba,pogotovo jer se boje u prirodi mjenjaju pa je zbog toga svako doba posebno..ali što sam jutros sva neka uspavana i usporena,užas...hahahah...
Idem popit još jednu kavu možda dođem sebi danas.. :D

Dobar dančić i od mene. Nije me bilo duže vreme, pa dok sam sve iščitala, svašta se ovde izdešavalo.
Ja se polako spremam na put, stižem kući, pa se nadam da ću uspeti da dodjem i na sajam. Rado bih se i lično upoznala sa Vama, kad se ovde ovako lepo družimo. Najveći mi je problem snalaženje u BG, pošto nikad nisam nešto preterano dolazila, pa me strtah pomalo da se ne izgubim i ne lutam. Imam navigaciju, ali i to nije na 100%, jer me ponekad odvede Bog zna gde, potpuno suprotno od poželjnog. Ali, to je tehnika.
Nadam se da će sve biti OK i da se vidimo u utorak.
Možete mi dati adresu i vreme trajanja sajma?
Hvala i prijatan kod nas hladan i tmuran dan želim svima.

Dobar dan svima :bye:
Bas me dugo nije bilo... Tetka mi je bila u gostima a sada sam ja stigla u moj leepi Novi Sad :heart:
Elena Maria je bas tesko podnela put i sad me pece savest sto sam uposte kretala :(
Toliko je sirota plakala da nisam mogla da je smirim :( Sada je dobro,bakana se igra sa njom i peva joj tako da je vec zaboravila na sve ;)
Vidimo se uskoro na sajmu,jedva cekam! :per:

Caos! :bye:

I moja cera za vikend slavi rodjendan. najavila mi je zurku zajedno 50 ljudi :D naravno ja sve spremam a muz me jos pita "A sta cemo da joj kupimo?" Ako mi plati sve sto spremam mocicu da joj kupim bas bas lep poklon :zcepanje::zcepanje:

mene je sin pitao kad mu je bio rodjendan da li mora da mi plati tortu? Popadali smo od smeha...Kad sam mu rekla da naravno ne mora, onda je on rekao onda mi praviiii velikuuu tortu :D

Evo i mene da se javim na kratko,u guzvi sam ove nedelje,a danas je mojoj Sari 8 rodjendan tako da sam morala i njoj da ispunim zelje sto se torti tice....veceras slavimo u rodjendaonici,pozvane dece imamo 48,odraslih 15,vidim da ste pricale o tome....jos uvek slavimo na taj nacin i deca i prijatelji :)
Ljubim vas i odoh.....:)

Eto i mene, mislim da jedno dva meseca nisam stigla ni da otvorim forum a kamoli da nesto procita..... Sada nadjoh vremena da vam malo mahnem :bye::bye:

Za ovo vreme dok me nije bilo na forumu uginuo mi je pas (posle 13 godina) pa se navikavam na tu cinjenicu...

A imam i da se hvalim: danas sam bila na kursu ukrasavanja slagom u Eurowiltu ;):):klap:
To ja vec dugo zelim samo ranije nisam radila i pravila sam manje torti (u odnosu na mnoge od vas ni sada ne pravim bas veliku kolicinu ali za mene dosta). Sve u svemu, resila sam sebe da castim i uopste se nisam pokajala - bas je super kurs, svasta se uradi, sada sam konacno uzivo videla sta se radi sa nekim nastavcima... Dobr, naravano, meni treba jos mnogo, mnogo vezbe ali sada bar teoretski znam kako treba.

Kada vec pisete o slavljenju rodjendana i za prijatelje, ja to ba s volim, imam 30 godina i tek pre 2-3 godine sam pocela da pravim slavlje samo za moju generaciju tj. svi "matorci" (mamini i tatini prijatelji) su dotle slavili sa nama a sada samo dodju njihova deca, to su i moji pirjatelji!!!!!!

pa neznam sta da kazem na temu slavlja. Ja ako hocu da prekinem neko slavlje moram jedino da pobegne iz kuce jer kada sam ovde sve se slavi naveliko: Slava po 4 dana, rodjendani deciji bar po 2 dana a moj, mm i mamin po jedan. Pa i na ostala slavlja uvek mi je puna kuca zvala ne zvala. Sada kada znaju da ponekad zbrisem prvo pozovu da provere a prese samo dolazilo i dolazilo. Ja nisam znala koga cu imati na dorucku, koga na rucku a na koga na veceri. Prosle godine sam samo za slavu imala preko 70 ljudi a pravila sam i docek Nove godine itd.
Ajd bezim dalje da radim. Broj gostiju kod moje cere se povecao na 60 a do sutra moze biti i 70 :D ma neka je sve na veselje, neka se slavi

Ja ooobozavam slavlja i bas je super kad je guzva, treba da se druzimo i da slavimo da se veselimo pogotovo:zurka::zurka:

E pa sto onda vestice nisi bila na nasem... ???!!!! jako bih volela da mogu da vam prenesem utiske! Moj otac trazi neki program kako bih mogao snimke da isece na par klipova da ubacim na FB! Strahinjino krstenje je zaista bilo lepo...imala sam 62 ljudi bez one male decice, i od toga samo 3 osobe nisu ustale da igraju!! Slavilo se od 14h do ponoci...tada je muzika napravila fajiront, a mi smo ostali u praznom lokalu pevajuci onako "uzivo" do 3h!!
Obozavam veselja zaista,,pogotovo kad se negde osecam prijatno... jao Minice koja slucajnost da ti i muz budete istog dana rodjeni :D <3 bas lepo...
Aj laku noc zenskaci!

mene je sin pitao kad mu je bio rodjendan da li mora da mi plati tortu? Popadali smo od smeha...Kad sam mu rekla da naravno ne mora, onda je on rekao onda mi praviiii velikuuu tortu :D

Hahahaha...pametno dijete..on se za svaki slučaj raspitao da ne bude poslije nikakvih iznenađenja... :rotf: :rotf: :rotf:

A što se tiče slavlja tako je i kod nas..uvijek nas je barem 50..
Ali neka,mi svi volimo feštat tako da nam nije to nikakav problem..jednom se živi i treba to iskoristit kako treba..a bolje i feštat nego plakat.. :D

Back