wanja08
Aktivan član
- Poruka
- 1.345
uff,ja toliko dugo nisam postavljala slike,da sad ne mogu nikako da provalim kako da ih ubacim u svoj album
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teta Ira:Produzavalo se to na nedelju dana, ali ona sada puni 33 godine i mislim da to sa nasim prijateljima prekinem. Neka skupi nsvoje drustvo i gotovo Od mene i previse, ne mogu vise
I moja cera za vikend slavi rodjendan. najavila mi je zurku zajedno 50 ljudinaravno ja sve spremam a muz me jos pita "A sta cemo da joj kupimo?" Ako mi plati sve sto spremam mocicu da joj kupim bas bas lep poklon
![]()
mene je sin pitao kad mu je bio rodjendan da li mora da mi plati tortu? Popadali smo od smeha...Kad sam mu rekla da naravno ne mora, onda je on rekao onda mi praviiii velikuuu tortu![]()
Ja ooobozavam slavlja i bas je super kad je guzva, treba da se druzimo i da slavimo da se veselimo pogotovo![]()
mene je sin pitao kad mu je bio rodjendan da li mora da mi plati tortu? Popadali smo od smeha...Kad sam mu rekla da naravno ne mora, onda je on rekao onda mi praviiii velikuuu tortu![]()