jelly belly
Zainteresovan član
- Poruka
- 206
Срећна слава свима који славе!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ono Jacika, i ubrzava i olakšava rad, samo je problem što je svako ulaganje u alat kod mene totalno neisplativo.Ali te andrmolje za torte su nešto što me privlači kao magnet, i pre ću kupiti nešto od toga, nego odeću, obuću, tašnu i sl.
Imala sam dva plitka pleha, i danas sam kupila još dva, i za 2,5h sam umutila i ispekla 18 korica (8 za reform i 10 za žito tortu), sa sve pranjem sudova. Olakšalo je i ubrzalo, ali bi prava stvar bila kada bih to mogla da naplatim, jer ovako se samo vežbam i isprobavam, i poklanjam.![]()
Davnih dana su me mnogo pametniji od mene naučili: Kad poklanjaš - pokloni od srca ili - nemoj da poklanjaš. To je bar jednostavno. Pogotovo kada je poklon nešto samo naše i ima neku drugu vrednost koja se ne izražava ni u jednoj merljivoj valuti.To sa poklanjanjem me izludi, ali eto sta cemo kad ne mozemo uteci od toga...
Ipak, nekako si ispunjena i srecna kad napravis torticu i doneses u poklon, ja sam isto tip koji voli da poklanja, samo je problem sto to ljudi ne cijene, valjda su takva vremena, ne znam. Ma sta ja tebi ovdje sve isprica, nisam danas neki bas filozof
Ne želim da dodajem ulje na vatru, ali Daco ako te cimaju .... ti si im to dozvolila...okreni list..prvi put kad budeš 'otkazala poslušnost' svi će se zamisliti i naučiti da mogu i sami da urade nešto.Joj Boze dragi, opet je frka u mojoj porodici, opet ja moram kao na civiluku biti, vazda da me cimaju kad kako kome zatreba, tako sam umorna od svega, dosta mi je i torti i dekoracija i svega, svega...
Dobro jutro i odmene!!!!
Drage moje svasta mi se izdesavalo prosle nedelje,ja u kolacima i tortama od ponedeljka i sve lepo krenulo cak sam angazovala kumu da mi pomogne, kad u cetvrtak bas na moj rodjendan, javi moja dobra prijateljica da joj je muz umro(bio je bolestan ali se nismo nadali da ce tako brzo da umre) mozete zamisliti a ja za subotu mladenacku tortu i jos 4 pa kolace za arandjelovdan, bila am sva van sebe niti da budem sa njom niti mi se da da radim torte, pa jos na svemu tome mi mladenacka slizne i padne.... e kada se nisam slogirala, uspela sam kako sam uspela ali verujte nije mi uopste bilo lako jos se oporavljam od stresa zbog svega,zao mi je drugarice muz joj je imao 46 god i dvoje male dece ostavi za sobom ehhhh sta ti je zivot....
Izvinite sto sam vas udavila sa ovim ali morala sam nekom da kazem, jos imam pritisak u grudima od svega sta je bilo, i sta je moglo biti zbog torte,a tako sam se radovala toj torti, a odradila sam je kako sam je odradila strasno
Svima koji slave srecna slava!!!!!!!.