KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kod nas prst pred sobom ne vidis...ne volim maglu, tako mi jeziva i brrrrrr:sad2:
Pa kupicu samo da najdem sponzora:mrgreen:
Ja uvek nadjem jednog sponzora-SEBE!!!Taj sponzor me nikad nije izdao ;)
Inače ne volim maglu, ne volim ni zimu.Samo predhodnih dana razmišljam o zimskim gumama, antifrizu, večeras smo kolega i ja bratski podelilu flašu tečnosti koja ne mrzne do minus Bog te pita koliko,da mogu da fajtam šoferšajbnu. Čoveče, više brinem o mezimcu na 4 točka nego o novim čizmama.Katastrofa!!!Odoh još da radim.

Dobro jutro i lep dan.
princezo i treba da brines o svom mezimcu jer ce te bolje ugrejati i sacuvati od ijednih cizmica i kaputa. ja uvek radije ulazem u kola nego u garderobu jer mi ona najvise cuvaju zdravlje i jedina mi pomazu i olaksavaju posao.
Ja sam pocela da brojim dane do polaska i tako se radujem suncu i lepom vremenu.
Ova zima mi nikako ne prija i sva sreca da cu da je izbegnem bar mesec dana.
Odoh na pijac pa dalje na posao

Dobro jutro i lep dan.
princezo i treba da brines o svom mezimcu jer ce te bolje ugrejati i sacuvati od ijednih cizmica i kaputa. ja uvek radije ulazem u kola nego u garderobu jer mi ona najvise cuvaju zdravlje i jedina mi pomazu i olaksavaju posao.
Ja sam pocela da brojim dane do polaska i tako se radujem suncu i lepom vremenu.
Ova zima mi nikako ne prija i sva sreca da cu da je izbegnem bar mesec dana.
Odoh na pijac pa dalje na posao

:cmok:
Ma lepo da mi se provedete u tim toplijim krajevima

Ja:mrgreen:
Ustala jos davno,a ne znam pa, kad sam i legla:(
Bas sam crkla...no dobro, gotovo je za danas, jos malkice za sutra i to je toE da, dobro jutro vam zelim i neka vam zasija po neko sunce u ovom maglovitom danu:heart:
Decica pavaju, ja malkice se slepam:mrgreen:
Ljubim vas i zelim vamlep nedeljni dan:heart:

Dobro jutrooooo,ja skuvala kaficu meni i muzicu i da spremom dorucak deci pa da se bacim na posao sinoc nisam sve zavrsila nisam imala gde da smestim nafilovane torte tako da cu sad morati da ih filujem,izgleda da ce mi trebati jos jedna rashladna vitrina samo ne znam gde da je stavim :D

Cile, donesi ih kod mene, kod mene mesta ihahaj.

Dobar dan. Ja bila na vašaru, sve pare potrošila, :( i sada gledam šta ću. Neplanirano kupila još dva plitka pleha, i još ovo, i još ono, i vratila se švorc. Sada smišljam kako da vratim potrošeno.

dobro veče.pregurala vikend..nekako...uglavnom radno.
Sve torte isporučene,sad još da nadjem kablove da isprebacujem slike sa fotoaparata na kompić.
planirala sam predveče da odem do TC Ušća sa mojima,ali sam toliko umorna da nisam čak ni za kupovinu.Sutra u vampir smenu, pa odmah zatim na slavu u NS.A kad ću da se omorim?E na to pitanj nemam odgovor,Odoh da spremim robu za Post expres i da propitam istoriju

Cile, donesi ih kod mene, kod mene mesta ihahaj.

Dobar dan. Ja bila na vašaru, sve pare potrošila, :( i sada gledam šta ću. Neplanirano kupila još dva plitka pleha, i još ovo, i još ono, i vratila se švorc. Sada smišljam kako da vratim potrošeno.

qq bre...kad bih ja tako razmisljala imala bih svaki dan oblog na glavi:mrgreen:
Nego, ako je ulozeno u ono sa cime ces ubrzati i olaksati rad, onda ne treba da te boli glava za potrosenim...;)

Pa ono Jacika, i ubrzava i olakšava rad, samo je problem što je svako ulaganje u alat kod mene totalno neisplativo. :( Ali te andrmolje za torte su nešto što me privlači kao magnet, i pre ću kupiti nešto od toga, nego odeću, obuću, tašnu i sl.

Imala sam dva plitka pleha, i danas sam kupila još dva, i za 2,5h sam umutila i ispekla 18 korica (8 za reform i 10 za žito tortu), sa sve pranjem sudova. Olakšalo je i ubrzalo, ali bi prava stvar bila kada bih to mogla da naplatim, jer ovako se samo vežbam i isprobavam, i poklanjam. :(

Back