KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cao evo ja dosla sa terena saLedina i iz Surcina. Tamo je bas brr...
Ali zato moram da se pohvalim. Resila sam da posetim brata i 10.12. odoh u toplije krajeve. Juce sam dobila visu, reservisala kartu i sada se spremam za Majami Bas se radujem sto cu bar na mesec dana skratiti ovu zimu :D
Sa nestrpljenjem cekam susret na Etno sajmu:cmok2::cmok2::cmok2:

Dragi moji da li je neka od vas pravila bajku" Vuk i sedam jarica" ili ste negde videli tutorijal za istefigurice. Mnogo bi mi pomogli. Hvala unapred
Joj... na šta si me sad podsetila! :D
"Vuk i sedam jaića" je bila omiljena bajka mlađeg sina jednog mog brata (koji je sad već velik momak), s tim što u vreme dok sam mu tu priču pričala ponovo i ponovo (niko drugi nije imao dovoljno strpljenja za tolika ponavljanja :zcepanje:) sam i ja bila suviše mlada (i razmažena) da bih i prilazila kuhinji... da ne govorimo o rerni.:zcepanje:
Dakle... ne mogu da pomognem, al' mi je drago što si me podsetila na to. :heart:

Jedna clanica ovog foruma nam je jos letos rekla da su nase slike torti postavljene na ovom fb profilu https://www.facebook.com/slasticarnica.merci i njen sajt: http://slasticarnicamerci.hr/
Proverite da li ima fotografija torti i neke od vas. Nas je na face-u blokirala, pa ne mozemo da vidimo nista od fotografija, ali zato mozemo da vidimo sajt na kom jos uvek ima nasih torti. Upozorili smo je da ih ukloni, pa nas je zato blokirala. Treba nam pomoc kako bi ona uklonila te fotkice (inace ima preko 40 nasih fotografija na FB-u).
:evil::evil::evil::evil::evil:

Dobro vece moje devojke:heart:
Da vas malkice vidim i pozelim laku noc.
Nema me:(ali...namiksiracu ja jedan lap top meni, samo da stignem na red:mrgreen:
Malkice da preletim po ostalim temama pa odoh da radim dalje...ljubim vas sve:cmok2:
PS
Vidimo se za koji dancic jel`?:zper:;)

Drageeeeee, samo da se javim,,,uzasno mi nedostajete!!!!!!! Aliii, znam da me razumete,,, samo da vam mahnem i da vam javim,,, da su torte za sincica bile gotove u minut do 12 sto bi se reklo, jer sve sam, apsolutno sve sam sama spremala, za veliko slavlje! Juce smo strahinji proslavili 3 rodjendan i krstenje!! Bilo je jakoooo lepo, imalai smo mnogo gostiju, 80 ljudi, pravili smo u restoranu, i sve je proteklo savrseno!! Umorna sam nenormalno,,,nikako da se dovedem u red, ali cim pododjem i sve razduzim, sredim ubacujem vam slicice!! Tuzno je to, i krivo mi je sto nisam ni slikala torte svog deteta!! Ali, zaista nisam mogla da stignem! Cak, nisam ni slikala ni rolate, ni slane torte, a napravila sam ih nemam pojma ni sama koliko! Ali, bitno je da smo se mi islikali u svim pozama :D :D i to cu vam i pokazati, tortice gledate svaki dan :) :) pozdrav i poljubac!!!!!!!!

Back