KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ZD ja se uclanjujem u klub puzica sporaca :zcepanje::zcepanje: ma za svaku tortu mi treba doooosta vremena, ali zaista ne mogu da poredim vreme rada sa slagom i sa fondanom...nije bas 15min, ali pola sata da, a sa fondanom..paaaaaaaaa celo popodne najmanje! :D
a sto se toga tice, fondan ne volim nikako (da jedem), dok vec slag-moze! :)

I ja obozavam fondan...daje ti mogucnostsvasta da radis samo ako si dovoljno mastovit,a sa slagom si nekako ogranicen cini mi se..imas ponudjene nastavke i to je to...Uzgred PONOVO SAM POCELA DA RADIM....Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee............

Ja volim i fondan i slag i sa slagom je zanimljivo raditi ako znas kako, ima raznih mogucnosti,torte oblozene fondanom su sad aktuelne ali realno vise vremena ode na ukrasavanje torte sa fondanom nego sa slagom

I ja obozavam fondan...daje ti mogucnostsvasta da radis samo ako si dovoljno mastovit,a sa slagom si nekako ogranicen cini mi se..imas ponudjene nastavke i to je to...Uzgred PONOVO SAM POCELA DA RADIM....Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee............

Čestitam i neka ti je lepo i prijatno na poslu, kao ovde sa nama. I nadam se, da nas nećeš zapostavljati zbog manjka vremena. Nek ti je sa srećom.

Ja sa slagom ne volim da radim, zapravo uopste ne radim. Dok sam pravila torte za svoje prilike sa slagom bilo mi je bitno da bude ukusna, a slag samo izrucim. Jednom prilikom je moj muz prokomentarisao da je cak i njegova baba lepse sarala torte tapkajuci ih viljuskom ili kasikom. I kad god se toga setim umrem od smeha. Za proslave smo porucivali torte. A onda sam se zaljubila u ukrasavanje fondanom i koliko to kod mene ponekad traje, ne da ih malo naplatim, kao da ih dzabe dajem. Ali to vooolim, a ljubav ne zna za cenu.

Sve je već rečeno......,nego ,ja sam 4 god.radila sa šlagom,a poslednje 2 fondan,pa mislim da sam zbog toga tako spora,ali kako vidim i kod vas isto,pa onda nije čudo što mu je takva i cijena...................uzme puno vremena,ali mi je ipak omiljeniji jer daje bolje rezultate........

Aj` moze..nema problema vec sam se uhodala :D uhhh, celo popdne sam pegla, i peglala!! Uvek ih grdim da jedan od njih dvojice ima najvise vesa, ali ovog puta moram priznati da sam imala ja :rumenko: Dodje mi da svoje i ne peglam :) Sad sam im pravila slane pohovane CINKE sto bi moj sin rekao :lol: i sada su podmireni i zadovoljni! :lol: leskarimo i gledamo TV

Pozdrav drugarice...Evo i mene posle duuuuze vremena. Nikako nestizem na druzenje sa vama, ovaj tempo me ubi, ali sta da se radi. Vidim ovde vrednica bas dosta, peglanje, peglanje, a kod mene ves stoji vec dva dana ceka ne bi li se neko prihvatio pegle, ali stajace on jos malo. Sutra pocinjem sa tortama pa se iskreno nadam da cu makar za vikend uspeti i ves da opeglam. Danas me ubi glavobolja tako da nista nisam mogla da pipnem ali se nadam da ce sutra biti bolje.... Pozzzz

Dobro jutro :(vreme mi je za ustajanje i pecenje kora ,ali mi nesto neide ...ja bih jos spavala .Kod mene pada kisa.Ima li ko moj problem da mu se neradi a mora:D:D:D

Daaaaa, meniiii :). Kad mi je zazvonio alarm na mobilnom u 04,00 sreća njegova što je malo dalje, mislim da bi mu to bilo zadnje zvono da mi je bio pri ruci.Zlotvor jedan :)
Andjela je precvilela pola noći, jer je i dalje boli stomak i muka joj je. Andrej je spavao kao ventilator, 7 puta sam ustajala za 4 sata i svaki put je bio otkriven i na drugoj strani kreveta.Znači iz priloženog sam spavala kratko i nikako

Dobro jutro :(vreme mi je za ustajanje i pecenje kora ,ali mi nesto neide ...ja bih jos spavala .Kod mene pada kisa.Ima li ko moj problem da mu se neradi a mora:D:D:D

A ja svako jutro u 6h kad zazvoni alarm imam taj isti osjecaj, idem u firmu koju ne podnosim, moja struka me sve manje interesuje, tortice su me mnogo zainteresovale ali od toga samo ne mogu zivjeti bez ove plate i sta cu - predajem se i ustajem :brus:
A onda cim se vratim zaboravim svo nerviranje koje nosim sa sobom sa posla i krecem na slatki posao, i tako do neko doba noci, detalj po detalj
I naravno da sam umorna i hodam kao zombi :besna:

Hahahaha, tako se i ja svako jutro predam i ustanem. :) I mehanički obavljam sve radnje: prodavnica, buđenje deteta, spremanje užine, kafica, doručak, veš, sudovi, kuća, njiva, ručak, večera...Svaki dan isti. I svaka torta me obraduje, ali toga malo, baš, baš malo...Oni koji bi da im pravim torte su daleko, oni koji su ovde skupo im, i vrtim se u začaranom krugu odavno...

No, to nije razlog da ja budem nezadovoljna, nego kažem da je danas novi dan, koji sam dočekala živa i zdrava, pa idemo dalje. :D

Joooj ja moram da vam se pohvalim mojim novim ljubimcem mnoooogo sam srecna
attachment.php

attachment.php

Poslednja izmena:
Jaoooooo pretekla si me da te malo prozivam, videla sam na FB..aaa prvo tamo, pa tek onda nam ovde!!! aaaaa sutra sam tu da ga isprobam :D :D cccc Nek je sa srecom drugarice moja draga, znam ja da ce uskoro biti i onaj drugi!! :zper:

Poslednja izmena:

Back