Zvončice, nadam se da se situacija smirila i da je sve OK
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne znam, ne poznajem kraj! Ne radujem sei, iako je hvala Bogu od nas se udaljila vatra....zaspala sam jutros u 5:20h, cekala da svane samo.... uhhhh
. Isporučili jednu svadbenu tortu od 17 kg.Tako sam ponosna na sebe, bez lažne skromnosti
. Ovom prilikom veliku zahvalnost dugujem dragoj tete Iri koja mi je pozajmila svoj prelepi stalak.slike čekam od fotografa, jer u kući nisam uspela da je lepo slikam.

Devojke, da vas ja pitam nešto glupo. Zašto su, uglavnom, skuplje torte ukrašene fondanom nego šlagom? Nešto sama sa sobom pričam ovih dana, pa ako hoće neko da mi objasni.![]()

I ja bih da dodam da tortu sa slagom nasaram za 15 min a za fondan mi treba 5 puta vise vremena
...pa sad gledaj sta si napisala...tortu pravljenu sa domacim fondanom, tj u kucnoj radinosti, bi ja naplatila jos skuplje...pa jel znas kako si pisala da ga mrzis praviti?E iz tih razloga je torta skuplja...Ok, zanimaju me vaša mišljenja.
Razmišljanje na to me navela situacija da me je kontaktirala jedna žena, koja hoće da joj baš ja pravim tortu, i da bude ukrašena šlagom, jer fondan ne voli. I pošto je to gotovo nemoguća misija, jer bi trebalo ja da joj dostavim tortu, dostava bi je toliko poskupela, da ona u svom gradu komotno može da kupi istu kao što bih je i ja napravila. I onda sam malo cunjala po netu i gledala cene, i u 95% slučajeva one sa fondanom su skuplje.
Slažem se da je kupljen fondan skuplji od šlaga, ali zato je home made fondan jeftiniji recimo od šlaga sa kojim ja radim. Dalje mislim, za fondan ako imaš alat, skoro si završio posao, a za šlag ipak treba više mašte i strpljenja. Opet, moje lično mišljenje, brže se ukrašava fondanom nego šlgom. I tako...
I tako, deset dana ja istovaram kukuruze, i mislim li mislim...![]()

Jaca023:.pa sad gledaj sta si napisala...tortu pravljenu sa domacim fondanom, tj u kucnoj radinosti, bi ja naplatila jos skuplje...pa jel znas kako si pisala da ga mrzis praviti

i ja isto mislim da je sa fondanom duzi posao .......ali vise volim oove slagaste i kremaste da jedem
,al jos ne umem da ih pravim