KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro jutro :lol::lol:sto je ovo tiho na cosetu ,vreme je da se pije jutarnja kafica.Ja davno ustala pecem kore.Pregrmila sam subotu i uspesno isporucila svadbene torte.Nikad do sad se nisam nervirala za torte ,ali kako radim malo vise svadbene pocela sam ih sanjat Ovaj nas posao nije lako raditi Kuca mi je puna svi smo na okupu jos malo, pa onda dolazi rastanak kako cu to pregrmiti neznam samo mi nece biti lako.Kad pomislim na taj dan oci su mi pune suza.Odlaze mi roditelji svojoj kuci ,a sin na fakultet .:(:(:( Valjda cu se navici

Laku noc :)
attachment.php

Dobro veče i laku noć i od mene. Ne znam kako vi izdržite sve te poslove, ali ja sam toliko premorena, da nisam u stanju ni da odmorim pošteno. Sva sam nikakva. Sutra će valjda biti bolje, pa od ponedeljka ponovo na putovanja i posao.
Msneki, da znaš, da sam i ja bolje spavala, a tek sada sam saznala zašto, a ja mislila zato, što je mm bio službeno otsutan.

Jao...zene, jeste da ja ne spavam iovako ionako, ali nocas ce biti teska noc..ja zivim zabaceno sa magistrale, na dnu sume tako reci...i od jutros hulja pozar nekih 2km po slobodnoj proceni vatrogasaca od moje kuce. Do sad je izgorelo preko 10hektara, ali najgore sto i dalje hulja a nemaju prilaz sumi ni sa jedne strane, i uzasno je...manje vise taj dim koji je ceo dan ne mozes napolju ni minut biti, nego sto svremena na vreme ta se vatra raspiri, pa bukne i uzasan je prizor..strepnja, nemir...dzigerica mi igra! O, Boze...samo da se zavrsi kako treba :(

Back