KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdravljam sve forumasice (posle skoro godinu dana:()!!!
Malo sam listala po pisanom, ali je nemoguce da sve procitam:besna:
Nekako ne mogu da se sastavim da stignem i ovde sto mi je mnogo zao jer sam mnogo od vas naucila!
No, neka. Ponekad cu makar da provirim sta radite.
Danas je opet lep dan i budite i vi takve: vedre lepe i nasmejane!

Dobro veče i od mene. Svratila malko da vas vidim ovde. Juče je bio jako naporan dan, od 950 km i 16,5 sati putovanja i poslovnih razgovora. Danas je malo laganiji dan, tj. na bližim relacijama, plus neka tortica, ko još ne zna, onda da ponovim: doboška, jedna za danas a jedna za subotu.
Biće i sličice, ali malo kasnije, preko vikenda. Idem još da se spremim za sutra, pa na noćni odmor.
Laku noć.

Dobro veče i uskoro laku noć.
Ako su kamere zabeležile sve moje današnje prekršaje, onda mogu da se pozdravim sa vozačkom otprilike do penzije.Kad me je učiteljica pozvala i rekla da Andreju je loše, samo što nisam auto pod ručnom okrenula. Za 4 minuta sam bila u školi.A on onako mali skupio se, bled, a one njegove divne plavkaste okice, pune suza...uh maleni moj dečko

Dobro jutro :)
koje je vreme doslo kad sam ja ovde prva ;)
evo ispratila momke,Aleksa mi je krenuo u predskolsko pa je sav bitan i vazan
ja pijem prvu kafu i citam propusteno.konacno su mi zamenili modem i sada imam normalan internet,ne kradem iz komsiluka :)
Lep dan vam zelim

Danas mi je sestricu rodjendan..zurka pocinje poslepopdne, a tetka je mrtva umorna od dvospratne tortice teske bez dekoracije 9kg plus fondan dekoracija 2 kg! Ali, nema veze, do tad ce da me digne na noge Lav twist :zcepanje::rotf::rotf: to je za mene mukotrpan rad :lol::lol:
Princess, javi seeeeee? Sta je sa A? Sta mu bi odjednom? dusa mala...

Danas mi je sestricu rodjendan..zurka pocinje poslepopdne, a tetka je mrtva umorna od dvospratne tortice teske bez dekoracije 9kg plus fondan dekoracija 2 kg! Ali, nema veze, do tad ce da me digne na noge Lav twist :zcepanje::rotf::rotf: to je za mene mukotrpan rad :lol::lol:
Princess, javi seeeeee? Sta je sa A? Sta mu bi odjednom? dusa mala...

Znaci nisam jedina doduse ja vise volim jelen sa limunom :)

Princess, garant ga je strefio stomacni virus koji trenutno vlada. Moj Aleksa je prosle srede i cetvrtka povracao, ja sam se udronjala, nikada ga takvog videla nisam za ovih skoro 5 godina. On je zivahno dete, ta dva dana je bukvalno prespavao, u sredu koliko mu je bilo lose nije mogao da stoji na nogama, ja sam ga nosila do wca, a kako povrati tako se uplasi pa posle nece da pije tecnost, bio je na ivici da dehidrira. Uzas. Mrvice su malene, uh :(

Back