KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro veče! Uglavnom sve mogu da podnesem, ali kada su mi klinci bolesni,sve je drugo zaista nebitno.I u blagoj sam panici i stalno se preispitujem da li sam dobro postupila, da li znaju koliko ih volim, a opet da ih ne gušim svojom ljubavlju i brigom...eh...deca, deca :)
Tenesa, iskreno se nadam da je sada sve mnogo bolje.
Maloj Maši želim da pusti mamu da pravi one njene divne torte(Iako je Iva tu utrčala majstorski!) i da bolnicu mogu da vide samo na slici i ništa više.

Nije valjda da od jutros nikog nema. Ja se vratila iz kupovine, zavrsila tekuce poslove pa navratila malo da vidim ima li koga kad ono nikog nema:(
nadam se da sve odmaraju u zdravlju radosti i veselju u krugu svojih porodica sto vam od sveg srca zelim:cmok2:

Dobar dančić i od mene. Nešto nas i Vas nema na ćošetu, svi se zavlačimo kojekuda po ovim vrućinama. I kod nas treba do kraja nedelje da bude do 37. Komšinicu mi već hvata panika, kako ćemo to izdržati a ja je tešim, da to ipak nije 40.
Teta Iro, nisam Vam poželela dobrodošlicu, pa sada javno sa zakašnjenjem, ali od srca.
Paki, prijatan odmor, a takodje i svima koji su na odmoru.

Dobro vece drugari mnogo sam vas pozeljela :cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:.Deset dana odmora proslo je za tren ,bas sam se lepo odmorila i nauzivala .I vec sinoc po povratku sa mora morala sam da pravim torte :(:(.Upoznala sam mnogo porodica iz Zrenjanina ,pa ako se kome stuckalo ovih dana samo da znate da sam vas ja spomonjala.....

Dobro veče i laku noć. Polako se spremam za sutrašnje putešestvije po ovoj vrućini, ali raditi se mora. Lepe i mirne snove vam svima želim.
Dobrodošle koje ste se vratile sa odmora a lep provod onima, koje se spremaju da idu na odmor.

Vece.Dobro dosli odmorni,prijatan odmor onima koji putuju.Eh,taj odmor,tako brzo prodje,a pogotovo zaboravimo da smo bili kad iz auta u radnu uniformu.kod mene to tako svake god.,ali doslovce,prije raspakivanja.Uh!

Dobro vece i od mene!!! Ja odavno dosla sa godisnjeg i vec bi ponovo mogla malo da odmaram, ali nemoze mi se... bukvalno nista ne stizem, danima nisam sela za kompjuter, kako mi samo nedostaje druzenje sa vama, a kada se setim da za koji dan i klinci krecu u skolu....

Back