KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi, ja sam danas skroz crkla (što bi reklo moje mlađe dete, ljubi ga tetka).
To što sam odjurila na posao sa zakašnjenjem neadekvatno obučena pa bila gola voda dok sam stigla, još i da "zaboravim", ali niti sam digla dooope sa stolice, niti pogled sa kompa (osim da odem do magacina da gospodi majstorima pronađem filtere :roll:) do 16h. Kući sam došla posle 19h. :(.
Ko' da su me cedili.

bebe-spavaju-09.jpg

Dobro vece i od mene.....vodite i mene tamo da se opustim...sad sam poludela...danas u Veru na Vozdovcu(gde i zivim)odem da kupim za torticu sta mi treba(slavimo drugi rodjendan u subotu),izmedju ostalog i jaja...i rekoh ajd da kuvam krem pa ujutru da spojim sa korama,kad cvrc...sva jaja pokvarena :rida::rida::rida:zumanac se odmah razlije ,cak ne mogu ni da ga odvojim od belanca...i sutra ujutru idem da im vratim sve....mozda nema vajde,al bar da znaju da nismo majmuni....:besna::besna::besna::besna::besna::besna:

Dobro vece i od mene.....vodite i mene tamo da se opustim...sad sam poludela...danas u Veru na Vozdovcu(gde i zivim)odem da kupim za torticu sta mi treba(slavimo drugi rodjendan u subotu),izmedju ostalog i jaja...i rekoh ajd da kuvam krem pa ujutru da spojim sa korama,kad cvrc...sva jaja pokvarena :rida::rida::rida:zumanac se odmah razlije ,cak ne mogu ni da ga odvojim od belanca...i sutra ujutru idem da im vratim sve....mozda nema vajde,al bar da znaju da nismo majmuni....:besna::besna::besna::besna::besna::besna:
Obavezno!
Mislim da su dužni da vrate novac... ali samo uz fiskalni isečak (ako si ga sačuvala).
Veći problem od novca je to što ti gubiš vreme i nerviraš se.

Jesam srecom sacuvala fiskalni......strasno kako prodaju samo da uvale ljudima!!!!Skratila bih sebi pola posla da sam veceras skuvala krem i ispekla kore,pa sutra da spojim....
ne verujem da je kod jaja u pitanju "uvaljivanje".
Tu su propisi strogi i nikom se ne isplati da to radi namerno.
Jednostavno - dešava se da neka kutija negde zaluta, a leto je, na visokim temperaturama jaja brzo stradaju. Ta opna oko žumanca nekad pukne i na svežim jajima od tumbanja, udarca i sl.

Back