KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma da zato sam i aminovala...inace, znas ti mene i karavane :mrgreen:
faja puno puno svima koliko vas ima...to sa inicijalima ispalo super...jos je on dosao uvece kasnije pa tu prvu registraciju ne radi ta neka devojka nego sefica koja je vec zbrisala:lol: ..al je on vec video tablice koje su na redu i zamolio devojku da mu sacuva kad se vec potrefilo i stvarno je ispala fer pa su ga sutradan sacekale kad je registrovao..i eto ako bog da sl vikend cemo za LE cisto danam guza vidi put :D
jaooo kod ovog mog muza na kompu space tako slabo radi..uzas sve moram po 5 puta da odvajam da bi se odvojilo kako treba...

Jaco lepi snovi :D

Una sve cestitke na auticu.Vidim ja,sve se razmisljalo o tortama pri izboru auta,pametno ,pametno..............
Mi pricasmo o karavanu,zbog mog posla,pa ga opet ne kupismo kad smo mijenjali auto.
vlado,znam kako to izgleda s mslom djecom,stomacni virus i ostale gluposti.Mi evo zadnje dvije god. smo mirni,kao veci smo.
Prve god.smo cak zaradili i eserihiju,haos,ali nismo odustajali.........proci ce s uzrastom.............SRECNO

veceras :) ti znas da kod mene nema toga ali nju znam pa naruci stvarno uvek velike torte i stalno nesto i onda nema smisla da joj ne napravim:)..to je od nekih maminih i tatinih prijatelja sestricina (zna me otkad sam bila klinka) i super je devojka ovako...:).taman sam se isplanirala da sutra odradim torte za nedelju i u nedelju da ne radim nista al nije nego :)

dobro jutro ženskice! Ima li vrućine? Kod mene na poslu 2 klime smo upalili, ako se ne pokočimo, dobro će biti :). sinioć sa prijateljicama i klincima bila u slanoj pećini.Uh što prija.Mirno, tiho, oni se igrali u ćošku, zlatni su bili.a nas 3 oplele priču, sve do zatvaranja.Posle malo prošetale po Adi, a onda ja, zna se u kuhinju.Odspavala od ponoći do 02, ustala, završila jednu tortu.Moja stalna mušterija mi da rok 24 sata da mu napravim kumovsku tortu. Uglavnom stigla sam da je uradim, a sad naravno...šta? Pijem nesicu i odoh da kuckam izveštaj.

Poslednja izmena:
Dobro jutro,dobar dan....evo vrucinaaaa :),ali nema veze vise volim nego zimu .Danas je prvi dan raspusta,a moja Sara od rane zore sastavlja spisak ,kad cemo razvuci bazen,treba da im napravimo neku kucicu da se igraju napolje,krevete :)))) trista svasta :)))))....deca,nego lep dan svima zelim

set%20utis%20slo.jpg

Mislis na ova slova?

Kakva slucajnost,meni zena donijela 5 prvih br. prekjuce,7. vec imam.
Iskreno letimicno sam ih uz kafu pregledala,uhvatio me vikend pa ne stizem.
Manje-vise vidjeno,ali ce mi posluziti(zbog toga sam i uzela) da mogu musterijama pokazati neke ideje,ovako i nogama i rukama objasnjavam sta sam vidjela na netu,a oni me blijedo gledaju.
Poslednji put sam uzela katalo sa svadbenim tortama,gdje ima svega (izvodivog, neizvodivog,kica i dobar dio toga sto ljudi nikad nece traziti.Kostao je 45KM.MM kaze da sam luda.Vec sam 2 torte imala porucene iz istog,a kupila ga prije 1 mj.
Al* sam se raspisala,nego htjedoh reci...............ljudi vole da vide, a u posao treba ulagati.............

Dobar dan i od mene. Ja bas ne volim kad je mnogo vruce, ali ko me pita. Samo da Vas pozdravim drage moje, mi jos malo pa na put. Ostajte mi zdravo i veselo, ako ne pre cujemo se za desetak dana. Vec mi nedostajete. :bye:

Sto je ovde bilo veselo ovih dana. Zao mi je sto nisam stigla da privirim ali mi je drago sto me je docekala super atmosfera, sto rece Unchi kao u stara vremena :)

Domacice, ni mene ne racunaj, ja imam odmor u drugoj polovini jula, bas mi se ne da da probam te cuvene lubenice :(

Teta Iro, divno je da putujete, bas ste zasluzili da se odmorite.

Unchi, super vam je auto cestitam!

Sto se palacinki tice, moram da vam odam jednu tajnu - ja ne umem da ih pravim. Ali ozbiljno! Ljudi se uvek zaprepastes obzirom da znaju koje sve kolace i pravim i koja jela kuvam... Imam nekoliko dugarica koje nista u kuhinji ne znaju da urade ali znaju palacinke da prave i nikako im nije jasno kako ja to ne mogu. A kada kazem da ne umem svi pomisle da mi je problem u pravljenju samog testa..... ALI zapravo mene ruke uopste ne slusaju kada pocnem da sipam testo u tiganj - na jednom kraju bude predebelo na drugom pretanko a bude i puno rupa....U svakom slucaju to mi ne ide od ruke pa kada mi se jedu palacinke uskoce moji brat, mama ili sestra :)
Ali ako se dogovoriteza neke zajednicke palacinkeja cu pomoci oko mazanja.
A moram da kazem da nikada nisam probala dzem od jagoda! Ili se bar ne seceam

Moram jos i d ase hvalim da sam jutros bila na plivanju, i pre nenkovece a htela sam i bicikl da vozim ali za tu aktivno je ipak prevruce. Mnogo volim leto, samo dobijam nove ideje sta bih sve mogla da radim i kuda da idem :)

Malo oduzih post ali moram da nadoknadimto sto me nije bilo nekoliko dana

Back