KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Veco vestico najvise vilim sa nutelom i plazmom ali slane dolaze u obzir itekako a za kaznu sad cu ja da vam pravim zazubice evo vam pa parite oci:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
dscn0789tz.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

U zene veselo vece :)
ko je reko dzem od jagoda :) pravila ja sve po Jacinim instrukcijama i ispao za desetku,vidim da ce mozda jos jedna tura da padne,pojedosmo ko nikad,da se iskoriste jagode dok ih ima......ako ih jos ima :zcepanje:
tako da ako zafali dzem donosim ja :D

Dobro jutro . Vidim ovde veselo. Bas se radujem. Zadovoljna domacice moram odmah da kazem da na mene ove godine ne racunas za kraj njula. Upravo sam juce kupila karte i 18.07. letim kod brata za Letoniju. Vracam se tek 15.08. Dvoumila sam se sta da radim i kada sam jucu umalo ispala kada sam ulazila u autobus, usput sredila potkolenicu pa hramljem ko Hromi Daba, ja prelomila inresila da sam zrela za jedan duzi odmor u pravom smislu a tamo je pravi raj.
Do tada i posle sam tu za sva dogadjanja i druzenja jer sam vas se bas pozelela. Sa dzemom ili bez :D Samo da se site ispricamo pa gde bilo.

Dobro jutro. Bas mi zao sto sinoc nisam bila ovde, vidim bilo je bas veselo. Nisam sigurna da li i ja spadam medju ove "nove", ali bih jako zelela da Vas sve vidim i licno upoznam. Kod mene je inace haos, prave se dve tortice i pakuje za more. Boze zdravlja u subotu na odmor. Samo da nesto ne zaboravim, ajde za nas velike, ali troje sitne, sitne dece.

Dobar dan i od mene,veseli smo i dalje,ako,ako...tako i treba.Kazem ja mojoj majki juce da ce mozda biti torta porucena ,a ona odmah jao pa kako ces ovo,kako ces ono,zovi nekog pitaj...ma reko majka nista se ne sekiraj ove DIVNE zene su mi vec pomogle ,tako da jos jednom hvala..Divan dan svima zelim....
ah da pocinje raspust Juuupiii :)

Dobro jutro. Bas mi zao sto sinoc nisam bila ovde, vidim bilo je bas veselo. Nisam sigurna da li i ja spadam medju ove "nove", ali bih jako zelela da Vas sve vidim i licno upoznam. Kod mene je inace haos, prave se dve tortice i pakuje za more. Boze zdravlja u subotu na odmor. Samo da nesto ne zaboravim, ajde za nas velike, ali troje sitne, sitne dece.
Draga,prosto ti zavidim,jer mi se ovih dana samo to mota po glavi,kako pobjeci.Zadnju isporuku imam 29.,a valja se vratiti do Petrov dana,odn.par dana prije da se i kolaci napraveSve poslije toga je zauzeto,pa bih sve nekako iskljucila telefon ovih dana,da ne primim porudzbu.
sto se tice zaboravljanja stvari,ja koja uvijek nosi i previse na odmor,pogotovo za djecu,pretprosle god. mi se desi da kofer sa stvarima od mladjeg klinca napunjen zaboravim.
Da se ne bi vracali,dole smo mu kupili najnuznije,da se prebaci tih par dana.
Sve to jer uvije primim neku torticu taj dan i nikad kao covjek krenuti,nego kako sjednem u auto koma sam.
vama srecan put i uzivajte............

vama je bar lako kupiti,mi smo prosle godine u grckoj shvatili da su nam kuci ostale papuce za plazu od starijeg klinca,mislim klinca...i naravno mukica je imao veliki problem jer nosi 49 broj koji nismo mogli nigde naci,ali se zato ogrebao za dvoje patika u svom broju...

Maji, pravo da ti kazem, ja sebi ne bih zavidela. Kako li ovo zvuci? Elem znam kako sam se provela prosle god., ali se nadam da ce sada biti lakse. Ja imam troje dece, a od toga dvoje jos u kategoriji beba, pa sad koliko ce to biti odmor? Ali bar da se promeni sredina. I da ne bude ono -samo se ti nadaj-. Nema odmora dok malo jos ne porastu. :histericna::histericna:

Inace...
Jos sutra ceo dan i gotova ova grozna nedelja.
Ceo celcati dan sa papirima, novcem, ljudima, knjigovodstvom...radim i svoje poslove i koleginicin i mislim da mi je danas bas onako plafon...tako sam umorna da bih kao mache sada zaspala...
Odoh da se istushiram i na spavanjac...
Laku noc vam zelim i lepo pajkite...

Back