cilence
Aktivan član
- Poruka
- 1.374
Veco vestico najvise vilim sa nutelom i plazmom ali slane dolaze u obzir itekako a za kaznu sad cu ja da vam pravim zazubice evo vam pa parite oci

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam veceras preterala,ispecem kore za jednu tortu pa pojedem krofnu,pa za drugu pa krofnu itd sad sam shvatila da imam kore za jos dve torte a nemam vise gde krofne bas mi zao,a tako me gledaju
Veco vestico najvise vilim sa nutelom i plazmom ali slane dolaze u obzir itekako a za kaznu sad cu ja da vam pravim zazubice evo vam pa parite oci
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]![]()
ja definitivno dolazim 20/8 pa ko je raspolozen mozemo da organiziramo jedno okupljanje ....
Ooooooooo... ko nam se javioja definitivno dolazim 20/8 pa ko je raspolozen mozemo da organiziramo jedno okupljanje ....
Draga,prosto ti zavidim,jer mi se ovih dana samo to mota po glavi,kako pobjeci.Zadnju isporuku imam 29.,a valja se vratiti do Petrov dana,odn.par dana prije da se i kolaci napraveSve poslije toga je zauzeto,pa bih sve nekako iskljucila telefon ovih dana,da ne primim porudzbu.Dobro jutro. Bas mi zao sto sinoc nisam bila ovde, vidim bilo je bas veselo. Nisam sigurna da li i ja spadam medju ove "nove", ali bih jako zelela da Vas sve vidim i licno upoznam. Kod mene je inace haos, prave se dve tortice i pakuje za more. Boze zdravlja u subotu na odmor. Samo da nesto ne zaboravim, ajde za nas velike, ali troje sitne, sitne dece.