KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sramota,ja sam tek danas cula od prijateljice kako neke zenice lepo o meni pisu na forumu.Sramota za mene sto ne stizem da se malo vise druzim ovde sa Vama.Ali drago mi je sto ne zaboravljamo jedna drugu i sto smo tu uvek jedni za druge.Vremena za druzenje,na ovaj ili onaj nacin, ce nam uvek faliti,ali kao sto se pokazalo dobar glas se uvek daleko cuje.Posto retko svratim ovde ako nekome nesto treba,a ja mogu da pomognem,slobodno pisite na pp.Cesce sam na Fb,pa mi i tamo pisite.Lepo je imati prijatelje,druziti se makar i ovako virtuelno,jer mi izgleda za drugu vrstu druzenja sve manje vremena imamo.Dok podmirim sve potrebe,posao,kuca,porodica,ostane mi samo toliko da sednem za kompjuter i razmenim koju poruku.Mozda i nije normalno,otudjili smo se od mnogih poznanika,komsija ali zivot je takav i nista nije i nece vise biti kao pre.Sve Vas ljubim i pozdravljam!

:cmok: :cmok: :cmok:

...jel su patlidzani pojedeni?:)
Zar si sumnjala? :)

Edit: Pre jedenja:
patlidyan-1.jpg

Poslednja izmena:
Evo i mene posle duzeg vremena. Ma pisala sam ja par puta ali uvek poludim jer otkucam poduzu poruku a ona se izbrise.
Za vikend smo cera i ja skitale. Bile smo kod prijatelja u Banja Luci. Divno smo se provele i konacno usput ispricale jer nikako ne stizemo posto smo obe rasprodate.
Usput sam se i super odmorila. Pisemo se kasnije. Nesmem vise da pisem da se opet ne izbrise

evo i ja da vam mahnem.Kući mi se kompijuter stalno restaruje, pozabaviću se sutra njime. A genije sam za medalju.Pre posla sam htela da slikam 2 torte, naravno ne obratim pažnju da se baterije na fotoaparatu nekad trebaju i da napune.Pa dobro slikaću mobilnim telefonom.I nisu loše slike, ali sad mi nigde nema USB kabla kojim ću da povežem mob.tel. i kompijuter. Eeeee...kako ću sada, videću. :). Uglavnom tortice su me malo namučile zbog čokoladnog oboda.I rekla sam da neću praviti preko leta.I ja opet...

Back