PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Caooos svima....sta radite?
Ja sam upravo pojela pola tegle NUTELE....jaooooo a kao pazim sta jedem....
E dobro je što paziš, inače bi otišla cela tegla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Caooos svima....sta radite?
Ja sam upravo pojela pola tegle NUTELE....jaooooo a kao pazim sta jedem....
Pa to nije problem.Napravi im od stiroporaDobro jutro
Ja se spremam da nekako otkačim mušterije-poznanike, koji bi hteli džinovsku tortu, sa džinovskom figurom i raznim dodacima ali da ne bude više od 2 kg...![]()
Dobro jutro
Ja se spremam da nekako otkačim mušterije-poznanike, koji bi hteli džinovsku tortu, sa džinovskom figurom i raznim dodacima ali da ne bude više od 2 kg...![]()
Dobar dan i veliki pozdrav od mene!
Nije me bilo prilicno dugo - bila sam na sluzbenom putu, a prije toga u pripremnom haosu zbog sluzbenog putaZato moram ovih dana da nadoknadim propusteno i da vidim sta ste sve radile.
Nešto me mučio komp sinoć pa sam se odjavila. Jel' poziv važi i za danas? Pod uslovom da stignem kući "za dana"...pa idemo da setamo
Stigal i ja...razmisljam da stavim rucak za sutra, neka muz pazi, a ja da odmorim malo vijuge da prosetam, ako ima kandidata razspolozenih za setnju, msm...
![]()
Dobro jutro drage moje!
Keceljica opasana, 2 tortice leškare po fondanom, slova, zvezdice i još koje drangulije završene.Sad čekam da moja princeza ode u školu, a ja da dovršim nesić.I naravno da virnem po forumu.
Za moju radoznalu Zvončicu, a i naravno da ja još jednom prodjem taj divni osećaj pričajući o njemu.
Većina Vas zna Svetlanu 015, i većina zna da sam pisala kako mi je divne jestive slike radila-recimo one novčanice od 500 evrića, ima još toga ali čekaju svoju tortu.Kako se približava kraj školske godine i rastanak moje princeze i njenih drugara od učiteljice, rešila sam da im napravim jednu prigodnu tortu na kojoj če biti slika učiteljice sa svojim razredom.Ja sam ih slikala jedan dan i poslal SVetlani da mi uradi jestive slike.Juče stiže paketić, dečko iz kurirske službe kaže 200 din.Momče, da se ti nisi zbunio...ne,ne,ne...200 din.Ja mu platim i pošaljem Svetlani poruku da mi da broj tekućeg u banci da joj uplatim, a ona kaže to je Andjeli poklon!!!
Ja ne mogu da Vam opišem moju i njenu radost.Tu nije u pitanje vrednost poklona, to je divan i pažljiv gest od nekog sa kim se ja nikad do sad nisam videla i zvanično upoznala. Eto želela sam da ovo podelim sa Vama.Čitsto da znate kakva je Svetlana 015.![]()
Jedan poljubac za Svetlanu015
Dobro jutro zenice .Kod mene tmurno i kisovito vreme ma bezveze ,a takva sam i ja.Danas imam posla ali nikako da krenem .Nadam se dok se iskuckam sa vama da ce mi se povratiti elan za poslam gledajuci vase divne torte.![]()
Sramota,ja sam tek danas cula od prijateljice kako neke zenice lepo o meni pisu na forumu.Sramota za mene sto ne stizem da se malo vise druzim ovde sa Vama.Ali drago mi je sto ne zaboravljamo jedna drugu i sto smo tu uvek jedni za druge.Vremena za druzenje,na ovaj ili onaj nacin, ce nam uvek faliti,ali kao sto se pokazalo dobar glas se uvek daleko cuje.Posto retko svratim ovde ako nekome nesto treba,a ja mogu da pomognem,slobodno pisite na pp.Cesce sam na Fb,pa mi i tamo pisite.Lepo je imati prijatelje,druziti se makar i ovako virtuelno,jer mi izgleda za drugu vrstu druzenja sve manje vremena imamo.Dok podmirim sve potrebe,posao,kuca,porodica,ostane mi samo toliko da sednem za kompjuter i razmenim koju poruku.Mozda i nije normalno,otudjili smo se od mnogih poznanika,komsija ali zivot je takav i nista nije i nece vise biti kao pre.Sve Vas ljubim i pozdravljam!
pa sad steta da se ne olize vangla
Svetlana
Lep je i tvoj gest Princeska
Dobro jutro vam zelim...
Moram sa vama da podelim malo svoje srecice.
Moj stariji sin je otisao, tj krenuo za Zagreb.
Ima obuku u vezi odlaska na prekookeanski brod da radi kao fotograf na jemu.
Nervirala sam se zbog ovih blokada, ali malopre mi se javio da je vec na putu za N.Sad,znaci prosao je barikade
Krece u pola deset iz N.Sada za Zagreb.
Bit ce tamo do ponedeljka.
Eto, mnogo se radujem i nadam se uspehu on je odlican u fotografiji...
Vama zelim dobro jutro, lepo, veselo i nasmejano kao sto je moje
![]()
Moram i mojoj divnoj drugarici Vesnici da se zahvalim na ovako lepim recima.Ona je sjajna,mlada zenica koju sam ovde upoznala medju prvima i sa kojom sam se,sticajem okolnosti, u prelepom Parizu prvi put videla.Gostoprimstvo te porodice nas je fasciniralo.Ali odmah smo se nekako prepoznale i postale prijateljice zauvek.Ona ima takav entuzijazam,tako upija sve sto cuje vezano za poslasticarstvo,ona je sebe u toj oblasti nadogradila toliko da bi nam,samo da ima mogucnosti,svima mogla drzati jedan koristan kurs.Znam sigurno da ce se sve njene zelje u poslu ostvariti jer je na dobrom putu.A za sve to ima podrsku divnog supruga i preslatke dece.Nadam se da mi necete zameriti sto sam uzvratila ovako javno svoje utiske o nasoj zajednickoj prijateljici,ali stvarno nisam mogla da ostanem ravnodusna posle ovoga sto sam procitala.Dobro jutro drage moje .....nije me bilo par dana a vi se raspisale do besvesti....treba sve to i iscitati......bome dva sata buljim u ovaj ekrancic....radilo se preterano kod mene...inace ovde vam ne poznaju crveno slovo i verske praznike(postoji par praznika koji su na nivou drzave pa niko neradi)izgleda da to ima samo kod nas....Sto se Svetlane 015 tice ona vam je dusa od zene...izuzetna dama i pravi prijatelj kako ona tako i njen suprug gos.Bane....a o sinovima da nepricam deca kakava se pozeleti mogu....Jedan veliki ljubac za moju drugaricu....A sto se tice samih recepata i velicine torti e to vam je sam svoj majstor....Zenice same preradjuju recepte da bi dobile jeftiniju....bolju .....kvalitetniju....bogatiju.....isplatljivije prodatu tortu....Jedan primer kod mene ovde ima nasih zenica koje prave i prodaju torte i kazu ovo je torta od jagoda a jagoda nigde- samo puding od jagode i to kuhan na vodi...degolas ali sta da se radi...tako domacica nemoj da se brines oko kvalitete i velicine torti..Samo nastavi da radis i pravis kao i dosad i nebrigaj....vreme pokaze ko je kvalitetan.....jeste da to traje ali se cekanje isplati....Inace vezano za tu tortu cvetna dolina kod mene su pusla kore prelivene cokoladom i kuhana krema na pari i blagi kus slaga tako da me zbunjujete sa nekim patispanjima (kojih se ja gnusam i uopste ih nepravim izuzetak je kad pravim francuske torte pa moram d aradim genoise).Inace ja vam ovde posedujem radionu ...sve je prijavljeno (na belo sto bi se reklo) i sve radim sama...nema zamrzavanja ....nema pecenja kora u napred -nista ....sve je danas za sutra ...tako sam se deklarisala i tako moram da radim ..inace kolaci idu svake nedelje (na lekarski)....sve recepte koje radim su nepreradjeni ...stari ....kod mene nema ovih letecih torti bez pecenja...ja ne prodajem tortu po kilogramu vec po torti...ovde su vam kazne jako velike ako se ne pridrzavate propisa i zakona.A drzava dere i uzima danak i to debelo..I ovde firmu otvara samo majstor slasticar ili lice koje ima zaposlenog majstora....Ja sam ono prvo...Sve vam ovo pisem iz razloga da se ja i dalje borim sa kvazi kuharicama -majstoricama kojima je patispanja osnovni recept(da nemislite sam ja neka velika majstorica pa nosem param oblake ...ne .. ali volim ovo sto radim i radim i previse posteno ikvalitetno ali tako su me naucili i tako ide...u ovo sam ulozila previse vremena i zivaca)... ...koje varaju .. lazu ... i podmecu.. a verujte mi debelo naplate svoje smece....i kad kazes cenu- pa kazu vi ste skupi- zeludac mi se okrene naopaceke.....i toliko sam vam bila ljuta juce da sam htila da puknem....ali idemo dalje... zato ti kazem domacice moja draga ...vreme pokaze kvalitet...treba cekati ali isplati se ....a mi smo- cekaci- sto bi rekla moja svekrva...zato samo napred drage moje zenice..ovako i sebe motivisem da idem dalje i da prevazidjem sve gluposti koje me okruzuju...Idemo dalje danas je vec novi dan...Eto drage moje ja sam vas izbombardovala ali morala sam malo da se ispraznim....Veliki ljubac iz kisnog ali prevruceg Pariza