Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Što?
Zbog kiše?
Ma šta je to... Evo, stala je.![]()
Jao

Sutra, sutra se vidimo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što?
Zbog kiše?
Ma šta je to... Evo, stala je.![]()
Sad mi je nekako lakse kad znam da nisam jedini "LUĐAK",izvini iva na izrazu,koji se optereti prije pravljena torte,ako je nesto zahtjevnije,a pogotoivo nakon isporuke,dok ne cujem povr.informaciju.Upravo ovaj vikend mi se isto desilo,cijela zbrka ,3 svadbe se rsde ,+ ostale tortice koje su uskakale,valjda se ni jednoj nisam posvetila kako ja to znam pipkati i odmah se javlja nesigurnost da li je to dovoljno dobro.Najveca frka mi bila oko onih mini cake(prvi put ih radim),za iste ljude je islo 100 mafina dekorativnih i vocna dekoracija (jagode u ananasu),12 kom,a musterije ne da su teske.haos.sinoc me mlada zvala,kiti samo tako,da sam joj blizu mislim da bi me izljubila.A ja blesava 2 sedmice ne spavam zbog te porudzbe,a tek od subote kao luda..............bez veze,sta i ako nisu zadovoljni,ne moraju svi ni biti odusevljeni mojim radom,jednostavno postoje i takvi ljudi kojima ne mozes ugoditi.Čitam sad ovih par strana od prethodnih dana, pa za ove svadbene brljotine da prokomentarišem..Ja kad sam radila svadbenu tortu, par dana pre se probudim u sred noći i izbezumljena shvatim da pravim nekome SVADBENU tortuI da tu ne sme da bude ni jedna jedina greška...
Toliko sam se trudila i na kraju sam bila kao na iglama dok se žena nije javila da se zahvali i rekla da je oduševljena. Ne mogu da shvatim da neko tako unakazi nečiju svadbenu tortu![]()
A kako vi reagujete na kritike? Da li vam se nekad jave nezadovoljne mušterije? Ja sam uvek jako zabrinuta - neki se jave da se zahvale i da kažu da su
zadovoljni, neki se ne jave ali ponovo poruče, što znači da su zadovoljni. Niko me još nije zvao da se buni...(iako sam par puta ja bila nezadovoljna kako je totra
izgledala...) E, danas saznam da je jedna sestrina drugarica (tj. njen muž) bio nezadovoljan tortom a da ga je ona sprečila da me zove...kad sam pitala šta ne valje kao kore su mu bile debele i bilo ih je puno - inače kore od belanaca i oraha a fil od žumanaca i mleka i crne i bele čokolade. I toliko se smorim, baš mi je bilo krivo. I sve se mislim šta bih mu uopšte rekla i da je zvao? Kako se vi nosite sa tim?
Nek je sa srećom prvo pečenje u novom stanu. Rernu ćeš brzo savladati u to ne sumnjamPeku se prve kore u novom stanu!
Ostavili su nam ugradnu kuhinju sa ugradnom plocom i rernom koja je malo starija ali skoro pa nekoriscena, rerna ima ventilator i pojma nemam kako to funkcionise za sad...pecem po starinski, ono na grejace.![]()
Dobar dan ili dobro vece, ja dosla sa posla zavrsila jednu torticu i sada idem malo u setnju klinci su vec napolju, a ja samo malo da zvirnem pa odoh.
Moram da vam se pohvalim danas mi stigao novi set za cvetove, juce tragakant i sada samo da zasucem rukave i da probam da napravim gum pastu, a to cu ujutru i da se bacim na posao. Set je predivan kada sam ga dobila bila sam kao dete koje je dobilo dugo zeljenu igracku...... Jedva cekam da ga isprobammmmm. ...