KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znajući šta sve Una ume, ne sumnjam da bi umela i ovo da spremi za ručak. Ako već nije. :D

Ja ću pozeleneti od graška. Samo beremo. I sada smo spremili Dragana za kvant, i hteli smo opet da idemo da beremo, ali evo kiša se spustila, pa nam pokvarila planove...

Ćao društvo.Una super sličice :).Moj kolega mi često šalje takve sličice sa hranom...Zna čovek ko šta voli...
Nego ako je zainteresovan za organsku hranu,ali pravu, sa zvaničnim sertifikatom neka mi se javi na pp.Dostava je na kućnu adresu i za sada funkcioniše samo na području Beograda.
A kad pomenuste kišu ,danas sam mogla i na takmičenje Mis Mokra majca.pokisla sam...samo tako! A imam ja kišobran, ali mi stoji, naravno, u kolima.Tamo mi je inače najpotrebniji. nisam ni trčala,ko da pa imam snage za trčanje!Nego onako ko da kiša ne pada.Još mi došlo nešto smešno, pa idem, onako po pljusku i smejuljim se...Ma mislili su ljudi 100% da sam dilnula. :)
Odoh da pijem nesicu,sama...Mužić ima danas punoooo posla

Znajući šta sve Una ume, ne sumnjam da bi umela i ovo da spremi za ručak. Ako već nije. :D

Ja ću pozeleneti od graška. Samo beremo. I sada smo spremili Dragana za kvant, i hteli smo opet da idemo da beremo, ali evo kiša se spustila, pa nam pokvarila planove...

...mi danas za rucak grasak:mrgreen:
Ja ga oboavam, moze i da se kpa i da se bere i da se jede, nema problema...sto me ne pozva...:lol:
Pozdrav svima i lepo vece vam zelim, kod nas katastrofa, nevrme strasno, grmi i seva, a ja se tako bojim:sad2::sad2::sad2:

.mi danas za rucak grasak
Ja ga oboavam, moze i da se kpa i da se bere i da se jede, nema problema...sto me ne pozva...
Pozdrav svima i lepo vece vam zelim, kod nas katastrofa, nevrme strasno, grmi i seva, a ja se tako bojim

Jaco u krevet pod jorgan i cuti dok ne prodje ;)

attachment.php

E kod nas pljustiiii,lepo vece vam zelim :),uh evo i grmiii:eek:

...volim kisu...i prolecnu i letnju i jesenju, zimi volim sneg...
Sad sam u stanju da izadjem i da setam, samo da ne grmi, to i radim kada tako lepo pada, a ja ispod kisobrana,na momenat zazmurim i udahnem vazduh onako punim plucima, kako je to divan osecaj...:aha:

Ja bila napolju... po najgorem pljusku!
Zaglavile mi se neke grančice u oluk pa napadalo koješta i sva voda od onog pljuska ulazila u predsoblje! Šta ću drugo... izađem i oslobodim oluk, tako da sad može da pada!
Posle otišla na tuširanje (šta da vam kažem: i gaće su mi bile mokre!) i obukla pižamu :cool:.

Back