Evo i mene, nije me bilo dva dana..

..uhhh..odakle da pocnem?..Sto je najbitnije-lepo smo proslavili..bilo, proslo, sredili kucu, i sad smo mirni!

Aliii jedvah sve sama izdrzah na nogama.., vec sam vam rekla da sam bolesna..jakoooo bolesna!!!!

Nikako me ne popsta, neka gripcina me uhvatila.. nos mi je kao babura, ne smem ni da ga pipnem, a samo slinim..grlo i pece i svrbi.. Lecim se, lecim,

cajevima, tabletama ali ne popusta nikako!! Sve sama spremala (toliko o dobrim svekrvama

), onako bolesna, proslavila dva dana, i nocas, tj.jutros do 5:30h pravila svom deki za 70-i rodjendan tortu!!! Slike vam ubacujem ujutru, a on je bio odusevljen, i onda nisam ni osecala sve ove bolove i umor

Moram i ovde da kazem mojoj drugarici Cilence da je obozavam, i da ne zaboravi da sam ja tu za nju, za sve sto joj treba... mnogo mi je zao Cile

nisam vesta za takve stvari, nisam recita za to ne znam ni sta da ti kazem, ni kako da te utesim, ali cim ozdravim dolazim da ti pravim drustvo!!

Cuvajte se zene, uzivajte u svakoj sitnici, zdravlje na prvom mestu samo to cu reci!!