KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro vece drage moje... evo i mi ceo dan imali goste, danas mi bili i mama i tata, pa neki rodjaci pa veceras komsije, druzili se ceo dan i bas nam bilo lepo sve do veceras dok mi sin nije rekao ,,mama izmeri mi temperaturu,, i mama izmeri kad ono moj decacic ima temperaturicu i evo ga malopre zapao joj bas sam se iznervirala svako malo a on se razboli... ma i ovo vreme uzas jedan ko bi rekao da je maj... Sve vas puno pozdravljammmm

Evo i mene, nije me bilo dva dana.. :bye: ..uhhh..odakle da pocnem?..Sto je najbitnije-lepo smo proslavili..bilo, proslo, sredili kucu, i sad smo mirni! :D Aliii jedvah sve sama izdrzah na nogama.., vec sam vam rekla da sam bolesna..jakoooo bolesna!!!!:evil::(:( Nikako me ne popsta, neka gripcina me uhvatila.. nos mi je kao babura, ne smem ni da ga pipnem, a samo slinim..grlo i pece i svrbi.. Lecim se, lecim, :kafa: cajevima, tabletama ali ne popusta nikako!! Sve sama spremala (toliko o dobrim svekrvama :mrgreen::mrgreen:), onako bolesna, proslavila dva dana, i nocas, tj.jutros do 5:30h pravila svom deki za 70-i rodjendan tortu!!! Slike vam ubacujem ujutru, a on je bio odusevljen, i onda nisam ni osecala sve ove bolove i umor :heart::heart:
Moram i ovde da kazem mojoj drugarici Cilence da je obozavam, i da ne zaboravi da sam ja tu za nju, za sve sto joj treba... mnogo mi je zao Cile :(:( nisam vesta za takve stvari, nisam recita za to ne znam ni sta da ti kazem, ni kako da te utesim, ali cim ozdravim dolazim da ti pravim drustvo!! :heart::zag:
Cuvajte se zene, uzivajte u svakoj sitnici, zdravlje na prvom mestu samo to cu reci!!

Dobro jutro drage moje. Evo od rane zore iscitavam sta se sve radilo ovih dana. Ovaj moj komp me strasno zeza pa cesto ne mogu otvoriti ni jednu stranu. Neznam da li su veze lose ili sa njim nesto nije kako treba.
Drago mi je da ste lepo proslavile slavu. Za mene je to najlepsa slava jer sve cveta i miris. Inace to je i moja devojacka slava :D
Kad smo kod teme o kupovini ja Metro mrzim i tamo odlazim samo kada nekog taksiram. Prvo sam zakljucila da nisu nesto jeftiniji od Tempa, necu da me neko ucenjuje da li cu kupiti 1kg ili 10kg, a o postenju prodavaca da ne govorim. Od 5 puta koliko sam bila 3 puta su pokusali da me prevare i jednom uspeli.
Meni je Tempo zakon. Evo upravo se spremam u nabavku. Ovako ujutro milina. Roba stigla sveza a guzve nema. Ljubim vas i zelim vam lepmdan sa malo vise sunca.:cao::cao:

Jutro i od mene.
Prijatnu kaficu vam zelim.
Ove nedelje ona smena koju ne volim...ali sta je tu je...
Budite mi dobre i vredne i lepe.
120303.jpg

Zdravo drugari! Moj sin i ja se druzimo, sami smo ovih dana jer nam je Mina na Rudniku..
Zovem je sinoc kad ona nema vremena da prica jer se sprema za svadbu! Udaje se za duga iz odeljenja i imaju i svatove i kumove ma full program! :D Vristala sam od smeha jer oni su tek II razred... Najsmesnije je sto se drugi decak naljutio jer je on "voli" jos od prvog razreda, Mini bilo krivo i pita ga kako da mu se iskupi (ali bukvalno tim recima :zcepanje: ) a on kaze da je skupio neke pare pa da ode sa njim na sladoled kad se vrate kuci! :heart:

Zdravo drugari! Moj sin i ja se druzimo, sami smo ovih dana jer nam je Mina na Rudniku..
Zovem je sinoc kad ona nema vremena da prica jer se sprema za svadbu! Udaje se za duga iz odeljenja i imaju i svatove i kumove ma full program! :D Vristala sam od smeha jer oni su tek II razred... Najsmesnije je sto se drugi decak naljutio jer je on "voli" jos od prvog razreda, Mini bilo krivo i pita ga kako da mu se iskupi (ali bukvalno tim recima :zcepanje: ) a on kaze da je skupio neke pare pa da ode sa njim na sladoled kad se vrate kuci! :heart:

Najlepsa i najiskrenija ljubav...:heart::heart::heart:

I kod mene hladno kao u januaru!
Lepo ste slavile, docekali goste, ispratili, za sudje nisam mogla da pomognem, daleko brate, ali slicice mogu da gledam! Gde su?!
Spopala i vas i mene neka lenjavost, dali je do hladnoce, sta li je?!
Ljubim vas,:heart::zag: da se ugrejete!

Samo da vam mahnem i zahvalim se na brojnim pohvalama i bonicama. Umete fantasticno da dignete moral. Zurim , pakujem se u idem za Surcin. Danas tamo imam nastavu. Nadam se da cu stici da svratim na kaficu kod Gogaz. Lepo je kada covek svugde ima prijatelje. Ja sam uvek govorila da mi je najveca zelja u zivotu da u svakom mestu gde svratim imam neku dragu osobu da sa njom mogu da se vidim i popijem kaficu.

Dobar dan, ja odavno na poslu citam ste pisale za vikend.... Uspela sam i casu da polomim ali niko mi nije zamerio :) (sem ja sama sebi)

Moram da prokomentarisem ono o trosenju novca. Domacice, bas se slazem sa tobom kada nemas novca nemas sta ni da trosis. Onda se ogranicis na ono najnuznije, o drugim stvarima uopste ne razmisljas. Ali cim imas malo vise novca odmah s ei potrebe povecaju pa trosis na nesto sto ti ranije nikada ne bi palo na pamet.... Takod a lepo je da imamo novca da kupujemo stvari koje nam nisu neophodne :)

Teta Iro, ja sam ranije kada sam poredila tempo i metro uvek glasala za tempo, metro mi je uvek bio odbojan. Medjutim zadnjih godinu dana i malo vise sam presla u Hipercort, sada se zove DIS i bas sam zadovoljna. Imaju svasta, mislim da su jeftiniji od tempa i kad aje guzva ne primecuje se previse jer je prostrano a uvek ima dovoljan broja kasa u odnosu na broja kupaca, uvek ima dovoljno kolica... i ono sto me je najvise nerviralo u tempu ovde mi se nikada nije desilo a to je da zatvore odredjen broj gondola jer bas tada morauju da redjaju robu i da ona motorna vozila non-stop bazaju po radnji. Toga u DIS-u nema!

Evo i mene, nije me bilo dva dana.. :bye: ..uhhh..odakle da pocnem?..Sto je najbitnije-lepo smo proslavili..bilo, proslo, sredili kucu, i sad smo mirni! :D Aliii jedvah sve sama izdrzah na nogama.., vec sam vam rekla da sam bolesna..jakoooo bolesna!!!!:evil::(:( Nikako me ne popsta, neka gripcina me uhvatila.. nos mi je kao babura, ne smem ni da ga pipnem, a samo slinim..grlo i pece i svrbi.. Lecim se, lecim, :kafa: cajevima, tabletama ali ne popusta nikako!! Sve sama spremala (toliko o dobrim svekrvama :mrgreen::mrgreen:), onako bolesna, proslavila dva dana, i nocas, tj.jutros do 5:30h pravila svom deki za 70-i rodjendan tortu!!! Slike vam ubacujem ujutru, a on je bio odusevljen, i onda nisam ni osecala sve ove bolove i umor :heart::heart:
Moram i ovde da kazem mojoj drugarici Cilence da je obozavam, i da ne zaboravi da sam ja tu za nju, za sve sto joj treba... mnogo mi je zao Cile :(:( nisam vesta za takve stvari, nisam recita za to ne znam ni sta da ti kazem, ni kako da te utesim, ali cim ozdravim dolazim da ti pravim drustvo!! :heart::zag:
Cuvajte se zene, uzivajte u svakoj sitnici, zdravlje na prvom mestu samo to cu reci!!
Hvala ti drugarice moja mila ja cu biti dobro uz pomoc meni dragih ljudi kao sto si ti ali ona je otisla i odnela komad moje duse a ja jos ne znam kako da se izborim sa tim

Žene, slušajte šta mi se dogodilo. :sad2:

Pala mi tri viseća dela kuhinje. :eek:Dva dvodelna i jedan jednodelni. I izlupalo se uglavnom sve što je bilo unutra. Čitavo ostalo tek ponešto. Kad se nisam šlogirala, nikad neću.

A dugo je i stajala, s obzirom da su je montirala tri prilično alkoholisana čoveka ( kod mene u kući, MENE koja ne podnosim alkoholisane ni na TV ), u 2 h ujutru. :(

O bože, šta me neće snaći...

Bas bezveze,napravilo ti je nervozu,posao i stetu,al bitno je da se niko nije povredio,neznam kakav ti je raspored,meni su viseci elementi ispod radne ploce gde cesto nesto radim,kad bih mi pali,srusili bi mi se na ruke,pa i na mene,oni mora dobrooo da se pricvrste.Mislim da bih ih ti sama bezbednije namestila sa obzirom da vidim da si sposobna zena,znas mnoge stvari da radis,zato ne daj svakom da ti namesta to.

Ha, pa vidiš mi u avataru raspored. Samo što su ti delovi koji su pali iza rerne, ne vide se na slici. Pa da sam bila tu, naravno da bi pali na mene. :( Nego sam minut pre nego što će pasti izašla iz kuhinje.

Pa možda ja tebi delujem sposobno, ali ne mogu ja baš sve. Mislim, ne mogu da kačim kuhinje. :D I nije on bio svako, on je majstor, stolar, samo što sam tu njegovu mračnu stranu neposlovnosti kasno spazila, a tada je veće bilo sve gotovo.

Ali sada šta je tu je, moram da vidim kako ću ovo rešiti do kraja.

Kad sam rekla svako bas sam i mislila na te stolare,sad svi sve rade,svako ko malo nesto zna oko drveta i zna da zavrne sraf zove sebe stolarom,ne mora da znaci da je to slucaj i kod tebe,samo konstatujem da takozvanih "priucenih" majstora ima sve vise,nego nema nista od nerviranja,zdravlje je najvaznije,meni kad se tako nesto desi iznerviram se u trenutku a onda se saberem i kazem sebi- dal to vredi mojih zivaca:)

Ćao društvo!Ja samo da virnem pre spavanja.Sve završila.
Ali najbitnije je da sam ja po 4. put postal TETKA.Dobila sam sestrića.Jednog malog medenka.Išla ja noćas da ga vidim.Pa mene će jednog dana uhapsiti kolko sam luda, a još i ne okusim alkohol....ali nema veze...I bila sam i na žurci.Zetu smo iscepali majce, kad mu žena dodje kući, biće belaja :).Ali sin, je sin, jel pošteno? Sad tetka ode malo pajki, jer sutra mora da se napravi tortica i za njega,ali to nije problem.
Ljubim Vas sve! I tako sam srećna!!!

Dobro jutro.
Neka je srecno tetino tetince i neka je na radost svih vas.
Zadovoljna domacice ne ocajavaj. U narodu kazu da se to zlo polupalo. Neka sa njim ode sve sto je nevaljalo u tvojoj kuci a ja znam da je takvih stvari malo. Pokusaj sa reklamacijom kod majstora, mozda nesto i uradis jer je to malo mesto pa se svi znate. Bice tvoja kuhinja opet najveca i najlepsa na tvoju radost, a sto kazu drugarice bitno je da su svi zdravi.
Sunce je ponovo izaslo i nadam se da ce vam danasnji dan doneti puno radosti.

Dobro jutro ima li koga da pijemo kafu .Sin dosao iz Smedereva pun lepih utisaka.Meni sinoc dolazila mlada za svadbenu tortu ,pa me interesuje da mi odgovori jedna od vas koju zlatnu boju da trazim od Davidova posto nemam iskustva sa tim.Jutros ogrejalo sunce ali je jos uvek prohladno nadam se da ce danas biti lep dan.:cmok2::cmok2::cmok2:

I ja da Vam mahnem.Posle podne ću malo da predahnem pa ću imati više vremena da kuckam.Sad tetka pravi tojticu.Jedan veliki dvorac će moj tata da odnese.Ih što imam tatu, nema ga takvog u svetu. Ja idem na posao, mm je već. a taja će da odnese tortu umesto mene :)

Back