Ćao društvance!
S.and.I nadam se da će baki biti bolje što pre.Toliko sam razočarana u naše zdravstvo, naše bolnice da su mi se zgadili za ceo život.Jedino ako imaš debelu vezu ili im trebaš za nešto kasnije, pa će se potruditi.
Naš porodični prijatelj je prvo bio u Zemunskoj bolnici, zbog problema sa astmom, ali su mu davali toliko veliku dozu lekove, koji su mu izazvali probleme sa srcem, a da niko nije uzeo u obzir da čovek ima 2 bajpasa i pejsmejker. Onda su, kad su videli da je frka, prebacili ga u Dr Mišović.Tu ga je jedno jutro supruga zatekla u mokrom krevetu, kod otvorenog prozora( prozor eto ne može lepo da se zatvori..grrr...pa dunuo je vetar i otvorio ga), a on je krenuo da ga zatvori, imao je infuziju, ona se izvukla iz ruke, kapljalo po krevetu, on krenuo, ali se stropoštao nazad u krevet ...Celu noć je bio pored otvorenog prozora, nepokriven, u mokrom krevetu a napolju je bilo tolikooo hladnooo, januar mesec

. Otišao je 3-4 posle toga...
Uh izvinite što sam ovo podelila sa Vama.
S.and.I. srećom što ste baku izveli iz bolnice! Biće njoj dobro!
Želim Vam drage moje lep i uspešan dan! Odoh da pečem kore, neke filove da skuvam, da napravim jednu princezu i da odnesem kolačiće.Srećom ne moram ručak danas da kuvam,jer ćemo kod mame i tate da se gostimo.A imam i jednu voćnu tortu višak kojom ćemo da se sladimo