KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mene nema u zadnje vreme i bas mi zao jer mi nedostajete.Zadnji mesec sam zatrpana poslom, glavu nemogu da podignem od posla, a i sin ima neke seminarske, gleda me popreko kad sednem pored kompa.
Ipak ja nabrzaka sve pratim, tu sam, makar na kratko.
Ljubim vas sve redom koliko vas ima!:zag:
SITE VE SAKAM!!!:heart:

Dobro jutro i od mene. Nije me bilo juce ceo dan, a i uopste sam ovih dana provirivala samo na brzaka. Imala sam puno posla, a i isla sam na 4 slave. Danas jos 1 i dosta za ovaj put. Juce sam bila toliko umorna da sam jedva dosla do kreveta. Doslo mi je da u kuhinji legnem na patos i spaaavaaam.
Sada sam malo dosla k sebi i danas uglavnom odmaram ne racunajuci kucne poslove kojih uvek ima a moram da napravim i 2kg zita.
S.and.i nadam se da se baka uspesno oporavlja. Jake su to zene, ne kao danas ove mlade koje na sve samo kukaju. Izvinjavam se ovde prisutnim damama. Njih izuzimam. ZAista ste carice kako sve postizete i kako ste vredne. Molim Boga da me dopadne neka tako vredna snajka.
Svima koji su slavili ili jos uvek slave srecna slava.
Zadovoljna domacice zao mi je zbog gubitka ali se nadam da ce ostatak da rodi duplo.
Ljubim vas sve i zelim vam lep dan.

Dobro jutro.

Teta Iro hvala sto mislis :heart: izveli su je juce iz bolnice na sopstvenu odgovornost, nasli su je prakticno golu, na mokrom krevetu, nije znala gde je :(
Muz se javio, zavrsio jutros u pola 5 :D ovo mu je jubilarni 10. ako se ne varam i najbolje vreme do sada, bas sam ponosna na njega. Ostao je u NS kod prijatelja da odspava pa stize :)
Ja odoh klincima da spremam dorucak pa se bacam na spremanje torti.
Svima ugodan dan zelim!

jutro drage moje.Nema me neko vrijeme,radilo se.Georgie me iscrpio maksimalno,sto bi neko ovdje rekao spavanje je precijenjeno,u mom slucaju i jelo,nesto se u trku zabaci,kafa pije na radnom stolu,opet u trku.atek danas pa neznam odakle krenuti,usisivac i krpa cijeli dan.Eh,da mi se nekako rijesiti rada u kuci........hvala Bogu ima posla ,pa ce se i to valjda desiti jednog dana.Ima i slicica od proslog vikenda,stavljam,samo da malo pohvatam ove poslice.uh,al sam se raspisala,nekako mi lakse kad to podijelim s vama.Vi to realno razumijete..........,ljudi te onako blijedo gledaju,kao posao kao i svaki drug.Jeste,meni vrlo drag,ali zahtjevan,iscrpan,ma znate vec.Ali kad ga ima,nekako smo zadovoljni,jer to je svrha.Ljubim ja vas i uzivajte u ovom divnom danu.

Ćao društvance!
S.and.I nadam se da će baki biti bolje što pre.Toliko sam razočarana u naše zdravstvo, naše bolnice da su mi se zgadili za ceo život.Jedino ako imaš debelu vezu ili im trebaš za nešto kasnije, pa će se potruditi.
Naš porodični prijatelj je prvo bio u Zemunskoj bolnici, zbog problema sa astmom, ali su mu davali toliko veliku dozu lekove, koji su mu izazvali probleme sa srcem, a da niko nije uzeo u obzir da čovek ima 2 bajpasa i pejsmejker. Onda su, kad su videli da je frka, prebacili ga u Dr Mišović.Tu ga je jedno jutro supruga zatekla u mokrom krevetu, kod otvorenog prozora( prozor eto ne može lepo da se zatvori..grrr...pa dunuo je vetar i otvorio ga), a on je krenuo da ga zatvori, imao je infuziju, ona se izvukla iz ruke, kapljalo po krevetu, on krenuo, ali se stropoštao nazad u krevet ...Celu noć je bio pored otvorenog prozora, nepokriven, u mokrom krevetu a napolju je bilo tolikooo hladnooo, januar mesec :(. Otišao je 3-4 posle toga...
Uh izvinite što sam ovo podelila sa Vama.
S.and.I. srećom što ste baku izveli iz bolnice! Biće njoj dobro!

Želim Vam drage moje lep i uspešan dan! Odoh da pečem kore, neke filove da skuvam, da napravim jednu princezu i da odnesem kolačiće.Srećom ne moram ručak danas da kuvam,jer ćemo kod mame i tate da se gostimo.A imam i jednu voćnu tortu višak kojom ćemo da se sladimo :)

Posto se malo spavalo poslednjih sedam dana danas odoh kod svekrve da spavam sa ovim malim cudom a da ne moram ni rucak da kuvam! Jedva cekam! A u sredu, ako me ne poremeti neka torta, pravac 70. blok da obucem starije dete jer je go! Sve mu je malo, usko, kratko! E i to jedva cekam ja Kineze obozavam!

Dobar dan.
Ja ustala u 8h (ovo da se zabeleži: mislim da u poslednjih 20 godina nije bilo nedelje u kojoj sam ja ustala pre 10h) i to naspavana!
Skuvala klopicu za mog bolesnika, raskrčila ostatak nereda u kuhinji i spremam se da krenem u nove pripreme.
Kako ću i kad stići ono što me čeka ove nedelja - pojma nemam. Samo znam da moram stići. Nekako.
Uživajte... bez obzira na kišu!

PS Meni baš ne odgovara kiša jer moram u prodavnicu. Poslednje šargarepe stavila kuci u hranu - nema za nedeljnu supicu (mislim, uvek ima šargarepe u kući - otkud sam znala da su poslednje?! :evil:)

Dobar dan zenice i ja prezivik slavu :D:D:D otisli i zadnji gosti ,posudje se opralo i sve vratilo na svoje mesto.Od sutra sve ispocetka .Imam neku devojku docice za svadbenu tortu da se dogovorimo obavezama nikad kraja .Kod mene pada kisa dusu dalo za spavat ...

neću da idem u Metro, neću da idem u Metro,neću da idem u Metro!!!
Ja sam postala njihov deoničar, 2/3 limene hale je moje.Toliko im brate para ostavim.A kad udjem kažem samo par sitnica da kupim.Kad su sitnice, to me košta izmedju mmlj i mlj...(ne smem ni da napišem), možda čita i mm, pa da mi se ne izvrne tu...

Nole je car! Jeste da mi uz svaki njegov meč treba bensedin,ali oprošeno mu je!
Odoh da spavam, možda i zaspim pre ponoći.Samo još onog mog lepotana da smestim unjegov krevetić.Srce moje, zaspao pored tate.Mislilo dete da mami neće noćas trebati krevet.Ali mama će sutra da nastavi gde je stala.Ništa nije oglavu.A to što imam jednu na sprat i jedan vejiki dvorac za utorak,nema veze.Sutra ću o tome da mislim :)

Back