msneki
Ističe se
- Poruka
- 2.617
Ja juče išla na nameštanje moje jadne kičme, usput završila i isporučila jednu tortu, a od danas pa do 15. nema odmora, imam puuuuno posla.
Čuvaj se mila, šta ćeš raditi u 60-tim ako sada nameštaš kičmu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja juče išla na nameštanje moje jadne kičme, usput završila i isporučila jednu tortu, a od danas pa do 15. nema odmora, imam puuuuno posla.

) i malo više aktivnosti....A dečko mi lepo namestio sve diskove, konačno mogu da se savijem i da okrenem glavu Na sreću stanje nije tako strašno kako sam ja mislila, može da se reši problem. Samo da maaaaloooo smršam (da prestanem da ližem šerpe od torti) i malo više aktivnosti....A dečko mi lepo namestio sve diskove, konačno mogu da se savijem i da okrenem glavu
![]()

. I da platim Lečenje svoje mezimice 

svima lep dan zelim 

da se javim na prozivku... onu koje nema: Jaca zabušava.
Nisam išla danas na posao jer sam se zamrsila u koješta drugo... Mislim, moram ja od nečeg i da živim. I da platim Lečenje svoje mezimice
![]()

I to sam se raspitala u vise igraonica....dobro veče drage moje.Kod mene dan baš ispunjen.Počeo mi je mnogo lepo i rano, susretom sa dragom Hello Kitty,jedino mi je žao što smo mogle samo toliko, premalo vremena da provedemo.Onda posao, pa dovršavanje torte koju smo odneli u igraonicu.A onda porodična šetnja po Kalemegdanu i Knezu.Baš smo se išetali punooo, da me je uhvatio grč u nozi i nisam mogla da vozim. Ali to je nebitno,proći će, kad mi je ovako lepo u duši.Sutra da odnesem neke kolače,pa da pravim figuricu i pripremam torte za ponedeljak i utorak.Uz dobru organizaciju, sve će se stići
Budite mi pozdravljene

Ako mene lazu lazem i ja vas
Sto rece mama Kristina svo zezanje na stranu pa ne pada mi napamet da placam nesto sto znam da odradim i sama. Sestra moje drugarice se udaje u septembru i hoce da joj da pravim tortu za svadbu, ja joj rekla za nove propise, ona okrenula gazdu da ga pita, covek se samo nasmejao.
Mi svakako necemo voziti vise po igraonicama, iskljucivo na kucnu adresu pa ko voli nek izvoli dalje.

Jaco, ja pricala samo za torte. Za slano sam totalni duduk, to uzimamo gotovo od prvog rodjendana i ne pada mi napamet da menjam tradiciju.
Gledam ovu temperaturu kako pada, svaki sat sve hladnije i gladnije a moj muz na Friskoj godi, pesaci maraton. Blesav covek, sta reci![]()

muska posla, znaju oni da se ponasaju kao mala deca, ihaaaaaaaaaa