KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na sreću stanje nije tako strašno kako sam ja mislila, može da se reši problem. Samo da maaaaloooo smršam (da prestanem da ližem šerpe od torti :) ) i malo više aktivnosti....A dečko mi lepo namestio sve diskove, konačno mogu da se savijem i da okrenem glavu :D

da se javim na prozivku... onu koje nema: Jaca zabušava.
Nisam išla danas na posao jer sam se zamrsila u koješta drugo... Mislim, moram ja od nečeg i da živim :zcepanje:. I da platim Lečenje svoje mezimice :heart:

Evo i ja da se prijavim.Ako bude prozivke, sedim u prvoj klupi, da me učiteljica može da vidi ovako malu i sitnu.:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Rekla mi kuma pre neki dan, ako mi treba pomoć da će doći.Da liže šerpe...Fala ne treba, to baš mogu i sama.:zcepanje:
Ja se danas videla na blic sa našom Hello Kitty.Ona ode dalje, a ja sam morala da se vratim na posao:(

dobro jutro.
nadam se da je svima jucerasnji dan bio bolji nego moj. baka mi je pala a kako je stara, 87 godina, posledica je 3 slomljena rebra i rame. ostala je da lezi u bolnici. uopste ne mogu da zamislim kako ce sve to izgledati posto ona ima fobiju i od bolnica i od lekara. nesto sam bas tuzna i pesimisticna a to nikako ne volim :(

Dobar dan. Kod mene prvo poluvreme slave prošlo, večeras druga postava. Sreća, sutra je nedelja. Veliko dete mi otišlo na Fručku goru na maraton, malo ide posle podne u školu. A pola bostana nam se opet osušilo, jer je juče ujutro bio mraz. Ne znam šta da kažem, i onda je bolje da ćutim. :(

I ja svim ada po zelim lep oaj divan dan...sunca na sve strane...
Trenutno sam kao bejbica, ruckala i sa d sam opustena, malo da se kuckam, onda idem da pavam, nocas sam radila, pa na posao, a ima i za sutra da s eradi jos malo...
Ljubac od mene i lep ostatak dana zvam zelim.

Dobro vece, nigde nikog cenim da ste vredne :)
Danas sam bila sa starijim na vrtickom rodjendanu i taman rezervisala termin za jun za bebin 1. rodjendan.
Pitala ih kako planiraju da regulisu unosenje hrane bez deklaracije i rekose da ce od momenta kad to krene biti ugovor u kom ce roditelji potpisivati da unose hranu na sopstevenu odgovornost ako nema deklaraciju. Uopste nisam znala da to moze i tako da se resi. A ja danima muku mucim kako cu pored rodjenih torti morati da narucujem iz neke poslasticarnice:zcepanje:

Vredne, vredne nego šta :)
Danas otišle još dve tortice a tri čekaju sutra da ih ispratim (prvo da malo odspavam pa da ih ujutru završavam :D )
Još me i neka prehlada žešća uhvatila....

A od ponedeljka visinske pripreme za sledeći vikend :)

dobro veče drage moje.Kod mene dan baš ispunjen.Počeo mi je mnogo lepo i rano, susretom sa dragom Hello Kitty,jedino mi je žao što smo mogle samo toliko, premalo vremena da provedemo.Onda posao, pa dovršavanje torte koju smo odneli u igraonicu.A onda porodična šetnja po Kalemegdanu i Knezu.Baš smo se išetali punooo, da me je uhvatio grč u nozi i nisam mogla da vozim. Ali to je nebitno,proći će, kad mi je ovako lepo u duši.Sutra da odnesem neke kolače,pa da pravim figuricu i pripremam torte za ponedeljak i utorak.Uz dobru organizaciju, sve će se stići
Budite mi pozdravljene

Mi smo u cetvrtak slavili rodjendan u igraonici i rekli su mi da u toku maja spremaju papirologiju koja je potrebna i da od juna definitivno krece to....da nece moci nigde da se unosi hrana bez deklaracije....:( I to sam se raspitala u vise igraonica....
Meni su rekli da nece moci tako kako kaze s.and.i

dobro veče drage moje.Kod mene dan baš ispunjen.Počeo mi je mnogo lepo i rano, susretom sa dragom Hello Kitty,jedino mi je žao što smo mogle samo toliko, premalo vremena da provedemo.Onda posao, pa dovršavanje torte koju smo odneli u igraonicu.A onda porodična šetnja po Kalemegdanu i Knezu.Baš smo se išetali punooo, da me je uhvatio grč u nozi i nisam mogla da vozim. Ali to je nebitno,proći će, kad mi je ovako lepo u duši.Sutra da odnesem neke kolače,pa da pravim figuricu i pripremam torte za ponedeljak i utorak.Uz dobru organizaciju, sve će se stići
Budite mi pozdravljene

Kako volim kada citam o ovim susretima:heart:

Ako mene lazu lazem i ja vas :)
Sto rece mama Kristina svo zezanje na stranu pa ne pada mi napamet da placam nesto sto znam da odradim i sama. Sestra moje drugarice se udaje u septembru i hoce da joj da pravim tortu za svadbu, ja joj rekla za nove propise, ona okrenula gazdu da ga pita, covek se samo nasmejao.
Mi svakako necemo voziti vise po igraonicama, iskljucivo na kucnu adresu pa ko voli nek izvoli dalje.

Ako mene lazu lazem i ja vas :)
Sto rece mama Kristina svo zezanje na stranu pa ne pada mi napamet da placam nesto sto znam da odradim i sama. Sestra moje drugarice se udaje u septembru i hoce da joj da pravim tortu za svadbu, ja joj rekla za nove propise, ona okrenula gazdu da ga pita, covek se samo nasmejao.
Mi svakako necemo voziti vise po igraonicama, iskljucivo na kucnu adresu pa ko voli nek izvoli dalje.

Pre nego sto sam pocela da se bavim ovim poslom sama sam sve odradjivala, mesila, buckala, mutila...slano slatko i sve ostalo po redu...
Sada cesto kupim slano za goste, jer jednostavno ne stignem od obaveza da sve napravim sama.
Jeftinije mi da kupim slano gotovo, a za to vreme uradim koju tortu vise, sa tim novcem platim slanis i ostane zaradica...
Ma znas sta sve ima sviju cenu i svoju racunicu.
Nismo svi u istoj poziciji pa se ne moze ni generalizovati.

Dobro vece i od mene!
U velikom sam zaostatku ali cu sve detaljno pregledati,puno se radilo koliko vidim divne torte,nisam ni ja zabusavala samo nikako da stignem da virnem ili bar da se javim na prozivku...Juce smo lepo proslavili slavu i danas je bilo gostiju,a bice ih i sutra,sreca pa je vikend,ovo me podseca na Ivkovu slavu...

Jaco, ja pricala samo za torte. Za slano sam totalni duduk, to uzimamo gotovo od prvog rodjendana i ne pada mi napamet da menjam tradiciju.;)
Gledam ovu temperaturu kako pada, svaki sat sve hladnije i gladnije a moj muz na Friskoj godi, pesaci maraton. Blesav covek, sta reci :zcepanje:

Jaco, ja pricala samo za torte. Za slano sam totalni duduk, to uzimamo gotovo od prvog rodjendana i ne pada mi napamet da menjam tradiciju.;)
Gledam ovu temperaturu kako pada, svaki sat sve hladnije i gladnije a moj muz na Friskoj godi, pesaci maraton. Blesav covek, sta reci :zcepanje:

:lol::lol::lol:muska posla, znaju oni da se ponasaju kao mala deca, ihaaaaaaaaaa:lol:
Ne da je hladno, kao da e sneg da pada:roll:
Ja ukljucila klimicu, evo mm kao jagnjesce pava u foteljici, kao macak:zper:

Back