Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Laku noc svima zelim...lepo spavajte i u radosti docekajte sutrasnji dan...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

mnogo me voli a ja njih obozavam, njega posebno, ima 4 godinice

kodmene su bili na rucku brat,sestra,mama ,tata,svekar,svekrva.zaova
i sto kaze Jaca najvise volim kad se svi zajedno lepo okupimo i uzivamo....
sve vas ljubim i pozdravljam...

Domacice samo za tebe HRISTOS VOSKRESE!![]()
Najeli se, napili vina, deca se izigralaaaa kod dede i rodbine...Sve po protokolu!
I da torta je zavrsila u Materinskom domu u Zvecanskoj sa jos nekim igrackama i uskrsnjim jajima..To moze bilo ko da odnese i sve primaju..neke ustanove zahtevaju deklaraciju na hrani...

Meni se ovo dva puta desilo,prvi put tortica tri srca(pa i nije neka steta),a drugi put 8 okruglih slagiranih torti(nema puno posla oko njih,ali ih je 8).Prvi put ja kriva,precula ,umjesto6 jun,uradila je 6 maja.Drugi put po dogovoru,8 torti porucila ,za svadbenu ce doci da mladenci izaberu.Sumnjivo mi bilo kad nisu dosli zbog svadbene,ali ovo je dogovoreno,nema sta,ja navalila da radim.Uzas!MM kaze to treba detaljnije dogovarati,a ja kaparu ne uzimam,mala smo sredina,jedni druge znamo,ili dolaze po preporuci,ali eto desava se....Ja mislim da je to samo neodgovornost ilti bezobrazluk.........Mogu na vrijeme javiti i ako odustaju,pa ljudi smo.........................Ne pojavise se i ne javise! Znam ko je devojka, prijatelj sa FB i poznanica moje snaje ali nemamo njen mob! grrrrrrrrr...Mozda se i njima nesto iskomplikovalo jer joj je dete dobilo boginje pre 2 dana...
Sve mislim pobrkali za sutra pa ajd' da vidim jos sutra do rucka, a ona slatka ko' med (torta) cami cekajuci u frizideru..
Mozda i bolje da ne dodju, jes' da nema parica ali tako bi joj se neka druga usamljena decica obradovala...
Evo postavicu je na odgovarajucoj temi...

..jednoga dana..