KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja mama uključila grejanje.
meni stigao nov ekspres lonac.
Skuvala (mlad) krompir za večeru (naravno, u novom loncu).
I mislim kako ću da se ušuškam pod jorgan i da ubacim neki film...
Ako neko pita - nisam još odlepila, ali - blizu sam. :zcepanje:

Ma nisi, jer koliko je hladno svi smo odlepili.Ja jutros ukljucila klimatizer, ali posto mi smeta zbog astme, zalozila ja kamin i da ti kazem pravo bas mi lepo ceo dan.Nije vise zima ali bas je lepo kad je vruce.
SITE VE SAKAM!!!:zag::zag::zag::heart:

Dobro vece i od mene, hladnoca, kisa uzas jedan, nista se coveku ne radi po ovakvom vremenu, ali ko nas pita... Evo klinci spajke ja mm sada osisala i evo sela malo da se druzim sa vama... bas mi nedostaje ovo druzenje jedva stizem da pregledam sve ove lepote...

noup :)..ako nesto ne volim da jedem to su torte, brrr.pravljenje i ukrasavanje istih-moze:)
odosmo i mi u krevet ..do 23. ce biti pakleno, a posle 8 dana uzivanja kod svekrve...jedva cekam :) pisemo se mozda u narednim nedeljama na cosetu:D ako nista drugo a ono da cestitam praznike :)
pozdrav za sve...

Poslednja izmena:
Dobro jutro i nadam se da iza njega sledi malo lepsini topliji dan. Ja se od jutros grejem uz peglu. Opeglala 3 masine vesa, kao da smo vojska kolikomse toga nakupi. Sada se spremam u Tempo ali pre toga sela da popijem kaficu.
Jedva cekam nedelju, dan ceo posvecen uzivanju.
Zapravo pocinjem od subote uvece. Idemo na slavu kod prijatelja, pa onda u nedelju u Jagodinu. :D Divno. nemate pojma koliko se radujem. To je nesto licno za moju dusu.

Dobro jutro i dobar dan...kod nas i danas i oblacno i hladno, pa dobro neka mu bude i oblacno i hladno, kao da je to nesto...
Spremam rucak i jos malo pa na posao...ljubim vas i lep dan vam zelim...sa suncem u vasim ocima...
107446.jpg

Back