KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jutro:D
Rucak gotov, kuhinja sredjena, spremam se i ja i odoh na posao.
Lep dan vam zelim:cmok2:
SPRING1.jpg

Da pitam ovde, najveća je frekvencija...

Da li ste nekada probale da pravite fondan od nekog šećera koji nije C? Kod mene 1/2 kg C šećera 120 din. :eek: A htela ( naravno kao poklon ) da prekrijem tortu fondanom, nego ne mogu da dam 250 din za kg, da me ubiješ. :( Jer ja slabo radim sa fondanom, pa komšinica ide kod unuke na rođendan, i ja hoću da napravim tortu, i malo bih vežbala sa fondanom, ali 250 din. Ubiću se.

Svakako ću praviti tortu, i prekriti šlagom, ali se mislim možda neko ima iskustvo i sa nekim šećerom što nije C.

Da li ste nekada probale da pravite fondan od nekog šećera koji nije C? Kod mene 1/2 kg C šećera 120 din. :eek: A htela ( naravno kao poklon ) da prekrijem tortu fondanom, nego ne mogu da dam 250 din za kg, da me ubiješ. :( Jer ja slabo radim sa fondanom, pa komšinica ide kod unuke na rođendan, i ja hoću da napravim tortu, i malo bih vežbala sa fondanom, ali 250 din. Ubiću se.

Svakako ću praviti tortu, i prekriti šlagom, ali se mislim možda neko ima iskustvo i sa nekim šećerom što nije C.

Vidi ja sam daleko od stručnjaka, ali probala sam jednom sa drugim šećerom i bilo je katastrofa jer je bio puno krupniji (sve sam bacila). Možda može i neki drugi ali da gledaš da li je dovoljno sitan

evo ja na poslu, samo da vam mahnem.
Juce sam defeinitvno odlucila da ipak necu ici u Jagodinu. Zao mi je da vas ne vidim ali bice prilike, imama milion nekih drugih stvari pa mi je lakse da se organizujem ako ne odem sada u Jagodinu.
Svima koji idu zelim lep provod

Uf Daco ne bi ga mlela ni pod razno. Mozda jedino ako nigde nebi bilo secera u prahu ni gotovog fondana.
Ja tek sada stigla do kompa. Ujutro bila u nabavci pa kuvala rucak, pa isla na teren u Surcin pa sredjivala kucu i evo sad sela da malo odmorim.
Hvala svima na srdacnim cestitkama. To je nasa najveca sreca sto imamo dobru i uspesnu decu i to nas uvek tera napred. Onda nam nisu teske ni neprospavane noci, ni ruke koje bole ni oci koje se same sklapaju.
Jedva cekam sledecu nedelju i druzenje u Jagodini. Mora covek da uradi nesto i za svoju dusu.

Dobro vece,nije me bilo par dana krecenje ...pa mi iskljucen bio komp:confused::(
sigurno sam svasta propustila,ali gledacu sutra sad sam jos bolna stavila sam danas nove zube:mrgreen:...eh Jaco bila sam u tvojoj firmi pre neki dan kupila vrata :D prosla si na brzinu nisam znala da si ti posle mi Vinko rece:rumenko: pozdrav svima bas ste mi falili:bye:

čitam postove, gledam vrijeme postanja i razmišljam:
jel ove žene žive u nekoj drugoj vremenskoj zoni??

pa teta iro kako?? nije ni 7 bilo a vi već skuhali ručak??
ni druge ženice nisu nimalo bolje: 6 torti,2 ručka, napravila generalku, okrečila kat, prošetala gradom, opljevila vrt.. i evo došlo 9h..???

počinjem sumnjati da se družim sa robotima na baterije :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

čitam postove, gledam vrijeme postanja i razmišljam:
jel ove žene žive u nekoj drugoj vremenskoj zoni??

pa teta iro kako?? nije ni 7 bilo a vi već skuhali ručak??
ni druge ženice nisu nimalo bolje: 6 torti,2 ručka, napravila generalku, okrečila kat, prošetala gradom, opljevila vrt.. i evo došlo 9h..???

počinjem sumnjati da se družim sa robotima na baterije :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Nisu baterije, solarno napajanje :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Dobar dancic, jutro bese vec odavno:mrgreen:
Rucak gotov, ko je ustao moze i na dorucak:lol:
Pijem caj i malo da odmorim , a onda spremanjac za posao, msm onaj posao u firmi.
E da, ne rekoh vam, izborih se za malo bolji posao, dobih zvanje nekog komercijalnog administratora,malo vise papirologije, ali snalazim se ja u tome dobro, tako da sam sada zadovoljnija :aha:
Lep dancic vam zelim iskoristite ga pametno.:)
Jos uvek mi komp nije popravljen, ovo je sinov, pa se shlepam:mrgreen:
:zag::bye:

U nedostatku "C" secera i ne pronalazenju istog, kupim neki "Vega" secer u prahu.
Kesica je onako terakot boje sa fotkom od nekog kolaca na njemu, koji lici na princes krofnu, ali onako tamnu i cokoladni fil.
Toliko sam se plasila, a ona moje odusevljenje secer je skoro kao "C", mozda nijansa ili cak i nista krupniji.
Pakovanje je od 200gr i kostao je 36.00din.
To je fondan od ove poslednje torte, kriva torta.
Mislim da je Vega proizvodjac iliti pakovao samo, ,jer krupnim slovima pise Secer u prahu, a iznad je onako sitnije napisano Vega.
Ja bila bas zadovoljna.:)

Back