daca_011
Iskusan
- Poruka
- 5.225
e pa drage moje sa tortama gotovo za ovaj vikend odoh po tus pa na lalanje valja sutra ici na pravi posao...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A htela ( naravno kao poklon ) da prekrijem tortu fondanom, nego ne mogu da dam 250 din za kg, da me ubiješ.
Jer ja slabo radim sa fondanom, pa komšinica ide kod unuke na rođendan, i ja hoću da napravim tortu, i malo bih vežbala sa fondanom, ali 250 din. Ubiću se.Da pitam ovde, najveća je frekvencija...
Da li ste nekada probale da pravite fondan od nekog šećera koji nije C? Kod mene 1/2 kg C šećera 120 din.A htela ( naravno kao poklon ) da prekrijem tortu fondanom, nego ne mogu da dam 250 din za kg, da me ubiješ.
Jer ja slabo radim sa fondanom, pa komšinica ide kod unuke na rođendan, i ja hoću da napravim tortu, i malo bih vežbala sa fondanom, ali 250 din. Ubiću se.
Svakako ću praviti tortu, i prekriti šlagom, ali se mislim možda neko ima iskustvo i sa nekim šećerom što nije C.

...eh Jaco bila sam u tvojoj firmi pre neki dan kupila vrata
pozdrav svima bas ste mi falili

Nisu baterije, solarno napajanječitam postove, gledam vrijeme postanja i razmišljam:
jel ove žene žive u nekoj drugoj vremenskoj zoni??
pa teta iro kako?? nije ni 7 bilo a vi već skuhali ručak??
ni druge ženice nisu nimalo bolje: 6 torti,2 ručka, napravila generalku, okrečila kat, prošetala gradom, opljevila vrt.. i evo došlo 9h..???
počinjem sumnjati da se družim sa robotima na baterije![]()

Da pitam ovde, najveća je frekvencija...
Da li ste nekada probale da pravite fondan od nekog šećera koji nije C? Kod mene 1/2 kg C šećera 120 din.A htela ( naravno kao poklon ) da prekrijem tortu fondanom, nego ne mogu da dam 250 din za kg, da me ubiješ.
Jer ja slabo radim sa fondanom, pa komšinica ide kod unuke na rođendan, i ja hoću da napravim tortu, i malo bih vežbala sa fondanom, ali 250 din. Ubiću se.
Svakako ću praviti tortu, i prekriti šlagom, ali se mislim možda neko ima iskustvo i sa nekim šećerom što nije C.

Danas krečenje kod svekr(i)ve. Posle okačim fotku, da se vidi kako joj ulepšavam enterijer. Otišla sam....
tako da, žao mi da dam i 100 dinara, pa da ih bacim.