zlatna koka
Ističe se
- Poruka
- 2.233
Samo na kratko
...odoh....mora da se radi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

::

I onda budes Zadovoljna domacica 

Sta se to desava....???? Jel je posao pri kraju? Bez obzira na sve ja vas ipak sve
pa se kuckamo neki drugi put .....

(za one koji su iz Beograda, u pitanju je Resavska) jer sam jos tu nesto zavrsila. U principu su za pesake ostavili dovoljno prolaza ALI ima nekoliko lokala za redom u koje se ne ulazi direktno sa ulice vec ima nekoliko stepenika. I na tom delu mora da se ide preko stepenica i ja sta cu ponesem kolica sa ovim malim a devojcica je vec velika pa ide sama. Sve u svemu, nezgodno je ali moze se proci. I cujem zenski glas iza sebe :"da li vam treba pomoc?" Ja kazem ne treba ionako ne moze dvoje tu da nas stane, ali ipka prihvatim da mi pomogne na kraju tih stepenica i da mi pridrzi kolica. I zena prodje ispred mene kad ono NASA INKA - kako smo se obe sokirale!!!!

Doduse mogla sam i ja njega zateci sa nekom sekretaricom

Gde ste ljudi? Da li ste nesto ljuti?

Sta se to dogadja? Gde ste devojcice? Zar nemate vremena ni par minuta da se javite?

jer bez toga

Treba da se

Teta Iro, nisam ja mislila da se te spagete jedu samo da stavim oko zmije i mislila sam da buddu zelene kao trava i crne kao gliste ali sam bojila sa sestricinom pa se njoj svidelo pa smo ubacili jos i crvenu i plavu boju mada ta plava je ispala kao tamnija zelena. Slike cu postaviti na ukrasavanje.