Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tu sam i ja.KAficu pijem kad pozavrsavam sve jutarnje obaveze,pa tek onda sednem s mirom da je degustiram.Jutros nam svaki cas nestaje struja, pa nikako zavrsiti post.Ali evo nas je raspust zavrsen tako da smo se vratili svakodnevnim obavezama.

E nisam imala sinoc struje i kod nas se nesto oko toga desavalo, a za minuse ja resila da odustanem da me ne bi prozivali za ono sto nisam, a vidim da samo cvrsta ruka stvar resva:hahaha::rotf:.
Upravo sam stigla sa posla i evo me odmah ovde da vidim sta mi radite, pa eto zene sto imaju baste i bastice rade vec i napolju, a ja imam one moje saksijice sa cvecem i nista vise, takav mi horoskop:hahaha:, a pored moje firmice i ovih torti ne znam kad bih stigla i u bastu.Inace sam dete sa sela i godinama sam pomagala roditeljima u basti, a do zaposlenja sam kopala sa zenama po njivama, ja kao hvalim se ,a u stvari uopste mi nije bilo lepo al se tako moralo:mrgreen:
Odoh na presvlacenje pa u moju kuhinjicu na arbajt:mrgreen::bye::heart:

Dobar dan! Ja došla s puta i lepo se provela. Imam za vas slike dvoraca, mogle biste da ih pravite... Ja bogami ne bih umela! Sve sam pročitala, meni ste sve drage, koliko god "prgave" da ste, šta više, što ste više "veštice", meni ste milije... Šlogi, mnogo mi je žao što nisi prošla onaj ispit, ali nadamo se sledeći put. Imaš našu podršku! Pozdravljam vas sve!

ja bila u skoli ...primit ce me ali kao ucenika za poslasticarstvo.:rotf::rotf:.. ta diploma mi treba ako bih zelela nesto da otvorim:ok::ok:....hehehehhe strasno....prosla sve testove.:super:....eeee i jos jedna stvar skinula sam 7kg i 550 gr a zenske za dva meseca :worth::worth:i nastavljam u kontinuitetu da idem kod doktorke ....ljubac zenskici.

Samo da se javim, da se zna da sam prisutna.

I danas isto kao i juce,a sutra isto kao danas...rasada,rasada i samo rasada...Daco, dinje su danas rasadjene,ali posto one rano dospevaju,ne znam da li ce ih biti kada vas budem zvala na lubenice.Nema veze,jesces lubenice...

Strasno sam umorna,jos malo cu da forumasim,pa pravac u kinder....

Pota,torta ti je divna (da ne kucam na ukrasavanjima,jedva gledam), ne deluje pocetnicki,ili si izuzetno talentovana.

Pozdrav....zzzzzzzzzz.....zzzzzzzzzz

Draga Inka,samo neka si se ti nama vratila i lepo provela i naravno jedva cekamo slike...Teta Ira ja sam svoje kafice danas s nogu pila,ali sam odvojila malo vremena da procackam po "zanimljivim sajtovima" i mogu vam reci da sam i imala sta videti.Stigla mi cigla za radionicu!!!! Jos jedan korak sam blize.Vesni sve cestitke za postignute uspehe.A mi domacice cemo da odahnemo kad dodje branje onoga sto smo ovih dana posejale.E Jaco mene jos i cvece ceka.

Vesnice nisi prva. Ja sam bila ovde oko pola sest ali sam zurila da ukljucim masinu za ves, pa da trcim u Tempo i na pijac. Tek sam sad stigla da sednem i popijem kaficu. Cinimi se da sto vise jurim to se vise posla gomila.

ja bila u skoli ...primit ce me ali kao ucenika za poslasticarstvo.:rotf::rotf:.. ta diploma mi treba ako bih zelela nesto da otvorim:ok::ok:....hehehehhe strasno....prosla sve testove.:super:....eeee i jos jedna stvar skinula sam 7kg i 550 gr a zenske za dva meseca :worth::worth:i nastavljam u kontinuitetu da idem kod doktorke ....ljubac zenskici.

Hoću i ja! Ja sam sad ljubomorna...:(
Ali ipak BRAVO!

cao svima, opet ja samokratko. Sve vas pratim, bar ovde na cosetu a na ukrasavanje nisam stigla da ni da virnem zadnjih nekoliko dana i sada na poslednjoj stranici vidim savrsene torte ali opet ne mogu detaljnije.
Cestitam sve vase lepe uspehe koje ste ovdew naveli a ja propustila ranije da prokomentarisem.
Ne znam kako mi dani tako prolete a nemam nista konkretno da uradim to je najgore.
Za nedelju pravim jednu cokoladnu zmiju. Idemo kod nekih prijatelja na izlet (rostilj) u Slankamen i bice gomila dece pa malo da se zezam. A sutra moji roditelji slave 33. godisnjicu braka pa cu ja spremati veci deo....
veliki pozdrav za sve

Cure samo da se javim da sam tu, u nekoj sam guzvi ovih dana, pa tek u kasne sate prigvirim na cose, da vidim sta se radi. Znaci, bilo je putovanja, skidanja kilograma, upisa u "skolu", sadjenja, sadjenja...
Nadam se da cu ujutru piti s vama kafu. Veliki poljubac svima.

Evo samo na brzinu da se javim. Dok sam jutros sve pozavrsavala prodje vreme, a moram da zurim kod majstora. Opet me nesto kola zezaju. Nadam se samo da nije opet nesto skupo, a opet volim da na vreme proverim jer u Beogradu bez kola sam kao bez ruku. pogotovu kad krenem u nabavku a kupujem za tri kuce. Cujemo se kasnije:heart::cmok2::brus:

Evo i mene samo na kratko....Izgleda nam je to postala uzrecica...:hahaha:I ja sam u nekoj guzvi, kaficu skoro da nisam ni popila, radim punom parom....Zelim vam lep i srecan ostatak dana pa se kuckamo uskoro slatke moje dame...:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back