Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Sta je to na cosetu mrtva tisina. Niko da se javi. Zar ovde niko ne pije kafu? Pa praznici su prosli, sem za nas koji smo na raspustu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

, a imam i torte, pa ...

.
, a pored moje firmice i ovih torti ne znam kad bih stigla i u bastu.Inace sam dete sa sela i godinama sam pomagala roditeljima u basti, a do zaposlenja sam kopala sa zenama po njivama, ja kao hvalim se ,a u stvari uopste mi nije bilo lepo al se tako moralo

.. ta diploma mi treba ako bih zelela nesto da otvorim
....hehehehhe strasno....prosla sve testove.
....eeee i jos jedna stvar skinula sam 7kg i 550 gr a zenske za dva meseca 
i nastavljam u kontinuitetu da idem kod doktorke ....ljubac zenskici.

, za kile nemam reci

. a za poslasticarstvo, ma mogla si i ti njih svasta nesto da naucis

ne pijem kafu ali sam vec napravila krem snite i princes krafne i sad cekam da se jos malo razdani da mogu pocet miksati _posto mi komsije ustaju malo kasnije _penzioneri__ nesmem ih buditi ...ljubacA joj Vesna kad ti ustajes......nije valjda da sam prvane pijem kafu ali sam vec napravila krem snite i princes krafne i sad cekam da se jos malo razdani da mogu pocet miksati _posto mi komsije ustaju malo kasnije _penzioneri__ nesmem ih buditi ...ljubac

ja bila u skoli ...primit ce me ali kao ucenika za poslasticarstvo... ta diploma mi treba ako bih zelela nesto da otvorim
....hehehehhe strasno....prosla sve testove.
....eeee i jos jedna stvar skinula sam 7kg i 550 gr a zenske za dva meseca
i nastavljam u kontinuitetu da idem kod doktorke ....ljubac zenskici.

I ja sam u nekoj guzvi, kaficu skoro da nisam ni popila, radim punom parom....Zelim vam lep i srecan ostatak dana pa se kuckamo uskoro slatke moje dame...