Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto draga moja,izgleda da mi koje smo domacice imamo vise vremena,pa svratimo tu i tamo da vidimo ima li koga i sta se radim.Evo ja zavrsavam moju kaficu pa odoh raditi dalje.Ali se nisam nadala da ce ovde biti ovakva pustos.Sinulo sunce,pa se svi razbezali.

Vesna ne zeli da bude u ziriju!:( Imala je losa iskustva...

Nezgodno je i to za profesionalce i amatere. Ko bi bio u profesionalcima, a ko u amaterima. Kako bi bilo ko to mogao da odvoji? Da li bih ja bila profesionalac ili amater i da li bi ti ili daca011 ili dream cakes ili bilo koja od nas mogla da se svrsta u amatere ili bi bila profesionalac, a niti jedna od nas nema poslasticaru, kao ni Vesna uostalom...

Pouzdano znam da je gospodja Vesna Atkovic napisala jedan dobar komentar na celu ovu uzavrelu pricu oko tortijade ali moderatori to nisu pustili da bude objavljeno.Pitam odgovorne ZASTO?

Ja gotovo nikad nisam budna u ovako sitne sate,Samoj sebi sam neobicna.Ali,morala sam da odradim jos neke stvari veceras neplanirano,pa sam se tek sada tusirala,i zavirila da vidim sta ima novo.

Ovo sto dream _cakes kaze za V.Atkovic,ja sam primetila pre neki dan da je na pocetnoj strani foruma pisalo ono "zelimo dobrodoslicu novom clanu" i iza toga Vesna Atkovic,i bas sam se pitala zasto nema nikakvog posta od nje.Kada sam juce probala da je pronadjem na spisku clanova foruma,jer sam htela da vidim da li je negde postovala,pretrazivac mi kaze da za navedene pojmove nista nije nadjeno.Tako da meni nije bilo jasno,kako su joj pozeleli dobrodoslicu,a posle, nigde se ne pojavivsi,samo je nestala.

Neko ce valjda objasniti ovaj slucaj.Onaj ko zna sta se dogodilo.

Pouzdano znam da je gospodja Vesna Atkovic napisala jedan dobar komentar na celu ovu uzavrelu pricu oko tortijade ali moderatori to nisu pustili da bude objavljeno.Pitam odgovorne ZASTO?

Odgovorno tvrdim da ni jedna jedina poruka nije obrisana, odnosno da su sve napisane poruke novih članova odobrene (osim ako nisu duple, što se dešava).

Odgovorno tvrdim da ni jedna jedina poruka nije obrisana, odnosno da su sve napisane poruke novih članova odobrene (osim ako nisu duple, što se dešava).

Ne znam sta se desilo i kako je moguce da se ne pojavi porka kad je zena uredno i lepo sve napisala i predstavila se imenom i prezimenom,nekome to nije islo u prilog,zaista ne znam kome.Znam da je post napisan i poslat a zasto se nije pojavio to je vec druga stvar,o tome neka razmisljaju moderatori,nije moje da o tome brinem,mene je samo interesovalo zasto nema posta kada znam da je napisam i poslat.:bye:

Za slavljenicu KOKU: Neka ti se dani u zivotu sto lepse trose, neka te pogodi sve sto je dobro, a promasi sve sto je lose. Neka ti zivot bude kao san, zelim ti SRECAN RODJENDAN!:vatromet::poklon:

Ostalim domacicama zelim srecan praznik i pazite kako cete da ofarbate jaja....:tease:

Koko, SRECAN RODJENDAN - zelim ti da na danasnji dan ne pravis tortice vec da neko za tebe napravi i naravno da provedes ceo dan sa decom!
Svima koji slave, takodje zeim da lepo provedu praznike.
Nisam se mnogo javljala ovih dana jer mi internet nije bas dobro funkcionisao pa sam samo citala sta pisete.
Inace, nisam polozila onaj ispit pa sada opet moram da ga spremam za jun. A za vikend putujem u Zagreb pa me nece biti na forumu 2-3 dana. Uzivajte u ovim lepim danima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back