Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Cccccccccccc, ne mogu da verujem, covek vam malo popusti
, da malo prostora, a vi odmah napad, ma kao u pravoj prosveti, treba vama

Molim ucenike da se smire, izbacicu ih sa casa, a od direktorke Koke i Smeha traziti da dodju roditelji, a ako nastave trazicu ukor i predisljucenje!!!

Daco srecan vam 15.rodjendan, tako mi je lepo kada se setim svog 15.rodjendana, ucestvovala sam u nekoj predstavi i imala sam podosta teksta, a jedan i dan danas koristim kada pravim nekom tortu za taj uzrast i veoma mi se dopada:"Nije rano da saznamo sami, sta je ono lepo sto nas mami.Sto nas tajno ceka pored ceste u zasedi iza petnaeste."
Pa eto uciteljica i da malo predaje sta fali
Spremite se danas nema spavanja, budno vas pratim do 24h, a onda
, a mozda i
ako ne budete dobre.

, da malo prostora, a vi odmah napad, ma kao u pravoj prosveti, treba vama

Molim ucenike da se smire, izbacicu ih sa casa, a od direktorke Koke i Smeha traziti da dodju roditelji, a ako nastave trazicu ukor i predisljucenje!!!

Daco srecan vam 15.rodjendan, tako mi je lepo kada se setim svog 15.rodjendana, ucestvovala sam u nekoj predstavi i imala sam podosta teksta, a jedan i dan danas koristim kada pravim nekom tortu za taj uzrast i veoma mi se dopada:"Nije rano da saznamo sami, sta je ono lepo sto nas mami.Sto nas tajno ceka pored ceste u zasedi iza petnaeste."

Pa eto uciteljica i da malo predaje sta fali

Spremite se danas nema spavanja, budno vas pratim do 24h, a onda
, a mozda i
ako ne budete dobre.

) cujemo se moje slatke dame.

, ma toliko ste zlatne da sam zadovoljna skoro kao Zadovoljna domacica
Cak imate i rekreaciju, kopanje i plevljenje trave oko kuce, a tu je i Tisa, yamo se snimao deo filma "jesen stize dunjo moja" i "Konji vrani"pa moze da se proseta do reke.
ahaaaaaa!