Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno,sta god da zavrsimo,koliko god postigle u zivotu sto se tice obrazovanja,nekako,manje ili vise svima su nam verne sluge sudopera,sporet,pegla,usisivac...ili smo mi njima.Svaka zena je savrseno bice sa jednom manom.Cesto zaboravlja koliko vredi.
Mislim da nisi mogla bolje opisati bilo koju od nas.Koliko god se trudile,uvek postoji neko u nasim zivotima ko nam je bitniji od nas samih.Mada nikad nisam pozalila zbog toga.Srecna sam kad ucinim drugima da se osecaju dobro i budu srecni,posebno ako su to ljudi koje volim.

Nisam ni sanjala da cu preko foruma, naci toliko meni slicnih ljudi. Sve mi se cini kao da se i licno poznajemo, ja cak i ukucanima cesto pricam o vama, kao o svojim prijateljima.. te jao kako je ... napravila lepu tortu, ...sto su joj slatke figurice, dobila sam recept za masu... i tako redom. Tako da znate da pored mene, "poznaju" vas jos cetiri clana moje porodice, pa moja svekrva, moje sestre, majka, najbolja drugarica...
Rekoh ti ja Jaco da tvoje ime ne mogu da zaboravim a ni broj kraj njega, a sada bogami vidim da imamo i drugih zajednickih tacaka. I ja sam nekad trenirala gimnastiku i do skora sam mnogo toga mogla da uradim, ali me sada ubise ovi kilogrami..
A sto se tice prosvete, ja cu sa Slogi medju predskolce...

Evo ,drage moje da se i ja prijavim i odjavim.Sutra je novi dan, a kako su ovi prethodni tekli,bolje da idem spavati.Ko zna sta me sutra ceka.Devojkama koje odmaraju prijatno,a vrednicama sretan i uspesan rad.Ljubim vas.Do jutanje kafice.

Stvarno ste uspele da odradite pravu pravcatu princezu. Ja je isto radim po tom principu kao što ste opisale, osnova je torta sa korama i filom, a najbolje obline i oni predivni prelazi na haljini se dobijaju ako se kore umešaju sa filom pa se sve tom smesom oblikuje i dopuni

moja firma gde radim sve uzima od ove firme koju ste naveli ...proizvodi su im odlicni...pogotovu kreme koje se mute sa vodom____ja licno neznam da li cu saradjivati sa njima posto nastojim da moj proizvod bude svez sa pravim aromama.....ovde ima

Pa to sam htela da vidim, znači da je ozbiljna firma. Ova jedna firma Puratos uzima glukozni sirup od njih, i te gotove kreme, pa me interesovalo kakvi su. Hvala.:heart:

Evo zavrsila jutarnje poslove pa sada gustiram kaficu uz moje omiljeno drustvo.:cmok::cmok2:
Doduse izgleda da vi sve jos lepo pajkite s izuzetkom mozda Zadovoljne domacice jer znam da ona isto zna da porani pogotovu sada kada ima puno posla.
Meni je ovo najsladje vreme jer me niko ne cima, ne zove i mogu da se na miru posvetim sebi i svojoj jutarnjoj kafici, a i da zaradim neki plus kod Jace.::rotf:

Iskreno govoreci ja sam u takvom haosu od drugih obaveza da zaista o tome nusam mnogo razmisljala. Za takmicenje nisam posebno zainteresovana, jer sam svesna da ima puno daleko, daleko boljih majstora od mene. Verovatno cu napraviti nesto veselo decje, mozda nesto sa uskrsnjim motivima pa neka se deca raduju, jer koliko sam ja razumela torte idu deci bez roditelja.
Vazno je da se mi nadjemo i druzimo.Naravno i da razmenimo iskustva.Meni to dodje kao mini odmor za moju dusu. Kao sto Daca rece mi za sebe nikad nemamo vremena, e pa ja sam ukrala taj vikend za sebe.

Samo da se javim da sam tu...

Isla sam sa mojim sinom u Rumu na okruzno takmicenje iz srpskog jezika...Moje dete je sesto u Sremu,ljubi ga mama...A ja sam tako slomljena i umorna,kao da sam radila najteze fizicke poslove...Kako li je tek njemu?

Sada cu malo da odmorim,da procitam sta ste pisale dok me nije bilo,pa onda juriiiiiiiiis....

Evo i mene, nece biti:rtfm:za sada je :heart:, a u ponoc cemo da vidimo.:hahaha:
Zamislite sta radim.Stigla sam sa posla pre sat vremena, kod kuce mir boziji, nema nikog,nece jos ni biti do dovece.Lepo sam se istusirala, skuvala sebi nesicu i sada uzivam ovde sa vama.:manikir::kafa:
Teta Iro i ja sam opustena sto se tice Jagodine, svesna sam sta znam, a sta ne i nimalo se ne nerviram zbog torte, jedna decija tortica sa uskrsnjim motivom najverovatnije, kao da si mi procitala misli, ne zelim tamo nikakvu nervozu, ko ce da se "trka", nek samo izvoli.Toliko zivim brzo da zelim da taj dan bude jedan od lepsih u ovoj kolotecini i zelim da sam opustena i da se druzim sa svima vama, a sve ostalo je zaista ne bitno.Za mene je svaka torta za sebe prica, imala ona jedan cvetic na njoj ili bila delo vrhunskog majstora, svaka ima u sebi dusu onoga ko je pravi.treba ceniti sve sto je dobro i sa mnogo truda napravljeno, ali zar nam je malo nervoza, trke, kidanja i svega ostalog.Mada ne mogu govoriti u ime svih, ali to je moje misljenje i tacka.
Sve vas volim, ljubim , pozdravljam do nocas:heart: a onda:rtfm::rtfm::rtfm:m i n u s i
:hahaha::rotf::bye:

Meni bi lakse bilo da napravim neku sa cvetnom aranzmanom, ali mi nekako za tu priliku ne ide. Ako je vec posveceno deci onda i torte treba da budu decje. Uostalom svako odlucuje za sebe. Najvaznije je da se mi lepo druzimo.

devojke drage eto i mene malo umorna ali to nema veze...polako se oporavljam ....mislili da sutra odemo sa decom na more ali vreme ce biti ocajno pa cu sutra peglati...peglati... i krckati orahe jer sam totalno smetnula sa uma posne kolace_kojih iiiiiiiiimammmmmmmm za sledeci vikend_..vi se lepo provedite kod koke u jagodini...nauzivajte se ..........odoh da zavrsim dve male torte...cujemo se kasnije ljubac

Meni bi lakse bilo da napravim neku sa cvetnom aranzmanom, ali mi nekako za tu priliku ne ide. Ako je vec posveceno deci onda i torte treba da budu decje. Uostalom svako odlucuje za sebe. Najvaznije je da se mi lepo druzimo.

Teta Ira,jedo pitanje,jeste li sigurni da te torte idu samo deci?Ja sam onda pogresno razumela Draganu,kako sam ja shvatila nju te torte idu i u staracke domove i druge ustanove tog tipa,naravno i za decu.Malo mi je sad glupo jer cemo mi praviti tortu koja nije bas decija:rida::cry::cry:

Torte idu u dom za decu sa posebnim potrebama, u dom za decu ostecenog sluha i govora, staracki dom, za invalide i druge slicne ustanove...nemogu ni da se setim

Gorice ako citas, pomazi!!! Gde jos idu torte?
Ne sekirajte se, sve ce torte naci sebi mesto. Pa ni moja od prosle godine nije bas bila decija, ove godine hoce :D

Poslednja izmena:
:rtfm::rtfm::rtfm:Velike minuse za one koje nisu danas dosle na cose:per: neka se same upisu i bez varanja, tu sam dobra u otkrivanju:mrgreen: i onda sam:evil:, a za sve prisutne po jedan veeeeeeliki plus i:cvet::heart::heart::heart:
Sutra se opet "gledamo":rtfm: i nemojte da bude:evil: zbog minusa.:rotf::rotf::rotf::hahaha:
PS. Danas je ranije prozivka jer mi se:zzzz:, molim bez komentara, da ne bi bilo:rtfm:
:hahaha::bye::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back