O drage moje,divne ste.Koliko ideja i predloga....Cccccccc....
dream_cakes nije mi kasno ni za koji dan,torta mi treba za sledeci vikend.I nemoj molim te da mi persiras,osecam se kao da imam 101 godinu....Ja ako sam domacica,ne znaci da sam neka stara zenetina...mlada sam inace,a tek duhom...Tek izasla iz puberteta....
Naravno,salim se,ali ja ovde nikom ne persiram...I volim kada u profilu procitam koliko ko ima godina,ali i dalje nikom ne persiram...Teta Iru sam imala prilike da vidim uzivo,i videla sam da je zena starija od mene,ali smo opet na ti...
Dok recimo,u privatnom zivotu,sa onima koje ne poznajem,ako su i 10 godina mladji od mene,ja sam na vi....Ovde mi se cini da svi imamo isto godina,i da vas sve licno poznajem.Nije mi to bas najjasnije,ali tako je...
I hajde da kazem,da budem prva,da matematiku ne mogu da smislim...nikada je nisam ni volela,i za mene je matematika ostala samo cetiri racunske operacije,i eventualno trazenje simetrale duzi...Sve ostalo su ne "spanska sela" ,negooooo....mislim...Bila sam i ostala drustvenjak,a sve te prirodne nauke....brrrrrrrrr.....digne mi se kosa na glavi....Samo elementarne stvari znam,a ono vise od toga samo kada je trebalo da dobijem peticu...