Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teta Ira nisi u pravu...Ja sam cutala i krila se u svakom slucaju, naucila, nenaucila...tek bih na pismenom pokazala pravo znanje. Jednostavno sam imala neki strah, stid...nemogu da objasmim. Nisam mogla da se javim da odgovaram cak i kad bih lekciju znala toliko dobro da bih ispricala sve, ako bi me u pola noci probudili, ali da se sama javim, nikako:rumenko::dash::dash:
Naravno da sam se vremenom promenila, pa sada samo brbljam :D

Sto ste zlatne, nemam reci, Koko ti si pogotovo zlatna.Eto kako je lepo da se druzimo:cmok2: samo malo dobre volje i tu ste i jeli da vam je lepo?:)
Aaaaaaaaaaaaaaa, prozivka jos nije prosla u ponoc cemo da se pisemo - ili + :rtfm:
Sve vas VOLEM sto bi reko lala.:heart:

Ja sam se samo salila. Iskreno receno i meni je pismeni uvek bio laksi od usmenog, ali uvek savetujem djacima da se javljaju jer tako daju do znanja nastavniku da su uculi. Kada se ucenik javi, pa makar pogresio nastavnik to tumaci kao ucio pa se mozda nesto zbunio, a kada ucenik cuti, nastavnik ga prozove a on nezna nastavnik to tumaci da je cutao jer nije ucio. Svi smo mi ljudi, ponekad gresimo, ali ponekad neke sitnice odlucuju umesto nas.
Cesto se dogadja da vrlodobri ucenici znaju vise od odlicnih ali jednostavno neznaju da na adekvatan nacin pokazu nastavniku svoje znanje i istaknu se.

Iz iskustva znam da djaci koji cute i kriju se obicno nisu naucili lekciju ili uradili domaci zadatak:rotf::rotf:
Mozda gresim ali sta ces profesionalna deformacija:bye:

E, ali da li znaš da sam ja tako ćutala i ubijala se prepisivajući i niko nikad nije sumnjao u mene, ja bila ko anđeo dobra u školi. A da li znaš još nešto, ja sam u stvari po zanimanju prof. latinskog, ali ne radim u školi, ali ipak mi smo koleginice:super:

E, ali da li znaš da sam ja tako ćutala i ubijala se prepisivajući i niko nikad nije sumnjao u mene, ja bila ko anđeo dobra u školi. A da li znaš još nešto, ja sam u stvari po zanimanju prof. latinskog, ali ne radim u školi, ali ipak mi smo koleginice:super:

Super, eto da i ja imam ovde koleginicu u struci. Inace ja predajem matematiku, a ovi slatkisi mi dodju kao lek za moju romanticnu dusu. Nemojte samo da sada pola od vas prestane da kontaktira samnom jer je svojevremeno mrzeo matematiku.:worth::worth: Moram se pohvaliti da moji djaci vole matematiku, a kazu da vole i mene.:heart:

Vesnice i moja cera je difovac. Magistrirala je na fakultetu za fizicku kulturu. Inace je godinama drzavni prvak u macevanju. Bila je vise puta u Parizu na takmicenjima i pripremama.
Super, znaci ima nas vise iz prosvete. Da li u Parizu radis u struci? Ljubim vas sve teta Ira

Super, eto da i ja imam ovde koleginicu u struci. Inace ja predajem matematiku, a ovi slatkisi mi dodju kao lek za moju romanticnu dusu. Nemojte samo da sada pola od vas prestane da kontaktira samnom jer je svojevremeno mrzeo matematiku.:worth::worth: Moram se pohvaliti da moji djaci vole matematiku, a kazu da vole i mene.:heart:

Ma šta se buniš, ko još voli "latinku"? Mada, ja kad sam radila u školi, nisam bila zla, baš sam se trudila da im olakšam život, a opet da nešto nauče. Mislim da nisam bila stoga. Ali nisam dugo predavala, imam bolje poslovne zahvate u priv. biznisu, ali volela sam da radim u gimnaziji.

A dok sam išla u školu, fizičko sam obožavala, i matematiku sam volela određene partije, u celini ne tako mnogo - trebalo je redovno vežbati, a ja rođeni kampanjac.

Ura za profanke! :ok::super::worth::heart:

Toliko profesora na ovako malom prostoru, nadam se da ste slatki kao i vasi slatkisi... Moja jedna cerka ove godine upisuje DIF, a druga se jos uvek lomi oko nekoliko fakulteta... A mama(to jest ja) mesecima ne mogu da stignem da dam poslednji ispit.
Vesna, nadam se da ako nesto zapne, mozemo tebi da se obratimo za strucnu pomoc?
I dok ja ovde piskaram, prekuva mi se fondan.....

Vezu između matematike (ali one "prave" što ja kažem, nadam se da ćeš ti raztumeti) i umetnosti (da ne kažem "romantike" koja mi nekako ide uz umetnost) ne znam da je neko ispitivao i dokazivao, ali definitivno - postoji.
Inače, ja sam "za malo" koleginica, što će reći studirala sam matematiku, s tim što nikad nisam diplomirala - uhvatile me (i) druge stvari, pa se nije moglo sve postići.
Godinama sam držala privatene časove (sad ne stižem), i danas volim kad "dohvatim" neko dete pa uspem da ga dovedem u fazu da shvati da je matematika nije nikakav bauk.

Ja necu da prestanem da se druzim s vama, zato sto ste izabrale prave predmete;)
Matematiku sam volela i u osnovnoj bila najbolja u odeljenju, fizicko nije moglo da prodje bez mene i uvek sam prva isla da preskacem kozlic ili radim salto sa odskocne daske (svi ostali su bezali)...Latinka nam je predavala i francuski i nekako me bas gotivila, pa i ja nju.
A hemija? E hemiju sam obozavala i obozavala profesore koje su inace svi mrzeli i studirala sam na tehnolosko-metalurskom hemiski inzenjering, ali:sad2::sad2::sad2: iako mi je bas krenulo, moja usijana glava nije mogla da se svrti u Beogradu i :dash::dash::dash:.....
Sada drzim casove engleskog malom komsiji:cool::manikir:

Ja cu da se pridrzim propalim prosvetarima i jezicarama.Zavrsila sam drustveno-jezicki smer(engeski ,nemacki i naravno latinski.Zatim sam upisala visu uciteljsku,koja je na kraju zavrsila kao fakultet,koji nisam zavrsila iako sam imala najjaci prosek.Prosveta je daleko odmakla od onog sto sam ja oduvek zelela da radim,posebno zanimanje ucitelja.Posto sam se udala tu gde jesam i zbog par neprijatnih situacijam shvatila sam da ja tu nemam sta da trazim,jer nisam odavde i nemam,mamu i tatu ili nekog ko bi mogao da me zaposli.Tako da sam na kraju doktorirala na zivotnim fakultetima braka,i roditeljstva i zavrsila u slatkom svetu kolaca i torti i nikad nisam zazalila zbog toga.Inace sam uvek aktivna u zajednici i nasoj skoli.Vec 8 god. sam predsednik saveta roditelja i clan skolskog odbora neko vreme a volonterski sam uvek tu za rad sa decom bilo koje vrste.Inace sam igrala folklor 12 god. i trenirala rukomet.Eto, ipak postoji razlog sto se razumemo i sto smo tu gde jesmo,jer smo ocigledno zene(uglavnom) slicnih shvatanja i razmisljanja.Pozdrav i za sve one koje nisu u slicnim vodama ali imamo nase torte ,kolace i dekoracije koje nas povezuju

Zamislite reklamu: Privatna skola, koju svi vole, sa slatkim vannastavnim aktivnostima. Sekcija za pravljenje torti, sekcija za ukrasavanje fondanom, sekcija za ukrasavanje slagom, sekcija za slatke i slane figurice, sekcija za slane zalogaje itd.
Naravno jednom nedeljno degustacija svih tih proizvoda uz zabavu i druzenje.:super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back