Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i ja da se javim, mada ja valjda imam privilegije :D pa nemoram bas svaki dan;):cool:
Vesnice traje samo tri dana, izdrzi, sta da ti kazem. Meni je fervex pomogao...mada sam sve radila duplo duze nego sto bi mi inace trebalo vremena:(....

Pa za svaku pohvalu :super:, lepo ste se javile, Koko nema privilegije, ne bih bila fer:mrgreen:.
Vesnice samo ti malo odmori, poslacemo ti i pticice da cvrkucu pa na noge lagane, tebi upisujem dva plusa zato sto si se bolesna javila:klap:, a Teta Iri cu da poverujem, mislim da je opravdan izostanak ovih dana:), ostalim slatkim devojkama po jedan plus:brus:, jeste da nema 24 h, ali za svaku pohvalu, da se nasa decica ponose sa nama:per:.
Zasluzile ste jedan veeeeeeliki ljubac:cmok2:, a do susreta u Jagodini jos 10 dana:worth::heart::bye:

Gorice, sta si ti sekiras. Pa sta mislis, zasto sam ja ovde? Ne kvari mi autoritet:D:cool::manikir:
Sve sam ja njima obrazlozila, prijavile su se one koje dolaze, sutra donosim spisak (dogovorila sam se sa Draganom)....
Ali dobro, mozda se jos neko prijavi.:think:

Drage moje samo da se javnem da sam tu i da procitam povremeno sta se desava. Kaficu pijem u trku, ko oni na reklami sto umute nesicu, sednu na motor i odose dalje.Dakle molim uciteljicu da moje minuse opravda, propusteno cu nadoknaditi.

meni pisi + za posecivanje coseta a za sllanje poruka pisi -
Redovno sam tu i pratim sta se desava ali nemam mnogo vremena da za zadrzavanje na forumu, valjda cu se mao vise druziti sa vama posle 8.4. (tada imam ispit) a u svakom sucaju idem u Jagodinu pa se tamo vidimo.
Ima li neko da ide kolima 12. iz Beograda i da ima jos mesta u kolima?

meni pisi + za posecivanje coseta a za sllanje poruka pisi -
Redovno sam tu i pratim sta se desava ali nemam mnogo vremena da za zadrzavanje na forumu, valjda cu se mao vise druziti sa vama posle 8.4. (tada imam ispit) a u svakom sucaju idem u Jagodinu pa se tamo vidimo.
Ima li neko da ide kolima 12. iz Beograda i da ima jos mesta u kolima?
Jaca i ja dolazimo iz pravca Novog Sada i za sada smo same, eventualno jos jedna cura(Jacina).Ako se ne snadjes dogovoricemo se da te pokupimo.Nije problem.

Jaca i ja dolazimo iz pravca Novog Sada i za sada smo same, eventualno jos jedna cura(Jacina).Ako se ne snadjes dogovoricemo se da te pokupimo.Nije problem.

Hvala, imacu to u vidu mada mislim da je komplikovanije neog da idem autobusom. Vise sam se i raspitivala ybog povratka, da ne moramo da se vezujemo za red voznje a do tamo cu lako busom da stignem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back