Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
b544cb4c.jpg

evo naseg malog doprinosa Uskrsnjoj humanitarnoj akciji koju orgaznizuju momci saBJBikers foruma.
Sutra se nose farbana jaja deci u domu iz Sremcice.

prosledicu Vam sutra neke slicice da vidite kako je izgledala vesela druzina motorista :D

Evo i moga tj nashega doprinosa za humanitarnu akciju koju organizuju BJB gde je uclanjen i mm jer je lud za motorima i ima veliki motor, crvene boje, samo ja bash nisam zaludjena pa ne pricam mnogo o tome.Naime sutra je defile bajkera kroz Zr i nose poklone u dnevni boravak za decu teshko ometenu u razvoju.Boravak je od skora otvoren jer su dosada roditelji morali svaki dan nositi decu u Novi sad, e sada vishe ne mora, pa sutra im nose poklone, mi ucestvujemo sa tortom:heart:
IMG_7528-1.jpg

jao jeste Jaco, odmah sam se setila i tebe i smeh kad sam procitala da idu i u ZR. mi smo za to kasno saznali inace bismo se sigurno organizovali...ali dobro..posto mu je ovo prva voznja (evo od jutros je sav srecan upravo krece :D ) taman da se malo ispraksuje do sledece godine:D

ako je kg oraha u proseku 500 din,kore oko 80 din ako kupujes na kg one tanke za baklavu,ono sitno okolo kao sto je secer limun struja+tvoje vreme ambalaza ispod 1100 za kg ja ne bih radila naravno pravu domacu baklavu bez prezle,klica.Sto napisa Unchi koliko god da si rekla nekome je mnogo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back