Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo uhvatih par minuta pre polaska u skolu. Od jutros bas imam puno posla da sve zavrsim.
Vidim da ste otprilike sve precizirale. Treba videti sa onima koje rade pa se mozemo naci i neki radni dan ako im odgovara ili po ovome ostaje koliko vidim samo nedelja 05.07. a Vesna cim stigne neka nam se pridruzi.
Problem je u tome sto se nikad sve necemo moci uklopiti, ali boze moj jednom jedne drugi put druge pa cemo se na kraju sve upoznati. Vec smo po tom pitanju napravile veliki pomak.

E vo još jednog rodjendanca
Snja d -čestitam ti rodjendan, i spremi i ti jednu tortu. Neka se nadje, možda neko svrti.

E još kada bi mi neka objasnila kako postavljate ove cele i lepe sličice....

Prilozi

• Buket.gif
    Buket.gif
    44,2 KB · Pregleda: 6
Samo se dogovarajte i organizujte!
Bilo bi super da je vikend....
Da mi ima ko cuvati djecu dok ja skitam!
Tu sam do pocetka avgusta, onda mjesec dana idoh u Hr,
Pa ponovo par dana u Bg i nazad u Fr krajem avgusta....
Moze Zrenjanin, mada bi i Bg bio dobar..... ;)

Za početak:Sanja srećan ti rođendan.Sve želje neka ti se ostvare...Puno zdravlja,ljubavi i sreće...

Pa onda:Lubenice koje vidite u prodavnicama još uvek nisu sa naših prostora.To je uvoz iz Grčke ili Makedonije.Tek sada poneka domaća stiže,ali kod onih koji ih rade pod tunelima,a ja nisam od tih.I opet kažem poneka,što znači da je velika verovatnoća da je lubenica zelena,ako je odgajena u Srbiji,a vi je kupite.I dinja ima retko domaćih,a da nisu tretirane hemijom da bi brže sazrele,pogotovu ovih dana kada je ovako tmurno,a njima treba sunca,sunca i sunca da bi sazrele.Ne bih vam savetovala da kupujete dinje još uvek,i mogla bih napisati doktorat o posledicama koje izaziva hemijski tretirano voće i povrće radi pospešivanja zrenja,ako ste zainteresovane.Kod mene lubenica sigurno neće biti još 10 dana,malo će ih i ovo vreme usporiti.

Dalje: Da vam kažem okvirno,ali naglašavam okvirno,da ćemo se kod mene videti poslednjeg vikenda jula.To je 26.Razmišljajte o tome.Kažem okvirno,jer u poljoprivredi je sve u božjim rukama,i nikada se ne zna,ali eto to je datum koji sam ja u svojoj glavi zamislila kao idealan.Kako do tada ima još dosta vremena,i svašta može da se izdešava,a mi smo svakodnevno u kontaktu ovim putem,još ćemo se pisati.

Sada odoh da pravim šne - nokle...pozdrav do posle podne....

Poslednja izmena:
Ajjoj, vi se opet organizovale :( ali ako družite se :)

Mi 4. 7. idemo na more pa ja imam predlog da 5.7. bude okupljanje na plaži :)

JUče me kuma zeza da obavezno razvijem posao i na moru, da ponesem rekvizite da se slučajno ne odmorim i da u časovima dokolice pravim krofne za prodaju :hahaha:

I meni se smeši otvaranje radionice...ali sa akcentom na slano.

Biće verovatno početkom septembra :) :) :)

Želim srećne rođendane svima koji slave, puno uspeha uu srednjoj školi budućim prvacima i lepo druženje 5.7.

Dopao mi se forum na temu kulinarstva te sam resila da vam se prikljucim. Zapravo, ovo je i vise od poslasticarstva koliko sam uspela da procitam. Podseca na rubriku "Draga Saveta..." i Sos poslasticarski kanal sa "Vidi sta sam sad napravila, kako sam ja samo umesna..."...Znaci, sadrzi sve meni zanimljive aspekte za jedan forum sa lezernom atmosferom i komunikativnim ljudima.

Srecan rodjendan Sanja

Pozdrav Zorici (Berlinada je ok , od sutra pocinjem sa poslom, trenutno se trudim da savatam nacine na koji se ovo cudo od foruma koristi dok mi ne stigne preostali namestaj da se opet bacim na "dekoraciju" nakon krecenja )

btw stavila sam jos jedan albumcic koji ce biti tu samo par dana
tice se obaveznih sastojaka u kulinarstvu :) bar kod mene

cekam sanjinu rodjendasku kaficu :)

E ove godine kafica kad se vratim s mora.Upravo pakujem kofere i večeras putujem.Doduse spremam ručak dolaze svekar i svekrva jer ostaju kod nas dok nismo tu,pa baš nema smisla da prođu bez ničega:hahaha:A torta,pa neka i meni neko napravi tortu.Obećala mama.:hahaha1: :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back