Kukavičluk demokratskih snaga u Srbiji ima kobne posledice u odbrani srpskog Kosova

Само износим своје мишљење - надам се да Мосад није ставио забрану...:lol:

А што се Коштунице тиче, пуно те је поздравио и поручио да можеш да га повучеш за Белановицу...:hahaha:

Jeremija pa zasto pijes na 30 stepeni? Znas da kako liznes tu etilku sto je spremas u kadi, poludis.... I onda se svadjas sa decurlijom.... :lol::lol:

Davno sam ti rekao da treba da prestanes sa picem.... predji na lake droge kao Djeri ili Titus... :rotf::rotf:

Jeremija pa zasto pijes na 30 stepeni? Znas da kako liznes tu etilku sto je spremas u kadi, poludis.... I onda se svadjas sa decurlijom.... :lol::lol:

Davno sam ti rekao da treba da prestanes sa picem.... predji na lake droge kao Djeri ili Titus... :rotf::rotf:

Oni su na lakim drogama :eek:

Malo te tukao, pa kako onda izgleda kad te mnogo tuče
Kristina

КОСОВО ЈЕ БИЛО, ЈЕСТЕ И ОСТАЋЕ СРПСКО! Оно је тренутно окупирано и отето - АЛИ ЈЕ НАШЕ СВЕ ДОТЛЕ ДОК МИ НЕ ПРИСТАНЕМО ДА НИЈЕ. Да ли ти је то јасно, или мислиш и даље да гракћеш глупости овде ???

*ебала те ЕУ а и онај који те је научио да продајеш "краставце" о бољем животу !
Izvini,gde ti zivis,kakvo ti je psihicko stanje,ne mogu da verujem da neko moze da bude tako glupavo tvrdoglav da ne kazem zatucan.Nista licno ali previse lupetas...:!:

Izvini,gde ti zivis,kakvo ti je psihicko stanje,ne mogu da verujem da neko moze da bude tako glupavo tvrdoglav da ne kazem zatucan.Nista licno ali previse lupetas...:!:

Ja bih da se nadovezem na tu vasu pricu i molio bih vas da barem jednom i bilo kako kazete da vam je stalo do Kosova, posto ja to nisam OD DAVNO cuo ni od jednog coveka iz Srbije (cast izuzecima), narocito ne iz ove trenutno vladajuce klape.
Mozda bih mogao da se slozim sa vama da "Evropa nema alternativu", ali jaka vajda od toga, jer ja ne mogu nikako da u ambasadama u Srbiji sa licnom kartom Kosovske Mitrovice dobijem vizu za bilo koju od ovih 20-tak zemalja , koje jsu priznale nezavisnost.
Dakle u kakvoj smo situaciji trenutno: Eulex ulazi i dovodi u srpske sredine Shiptarske sudije koje ce suditi po kvazi zakonima i principu--- Srbin je kriv , drzava Srbija ne cini nista, a mi mozemo odmah da trazimo neki novi kolektivni centar, jer su u Srbiji svi puni.
Ne plasim se ja mnogo te situacije, samo se plasim da mi na Kosovu nismo poslednji koji ce biti u takvoj situaciji!!!!

Poslednja izmena:
Ja bih da se nadovezem na tu vasu pricu i molio bih vas da barem jednom i bilo kako kazete da vam je stalo do Kosova, posto ja to nisam OD DAVNO cuo ni od jednog coveka iz Srbije (cast izuzecima), narocito ne iz ove trenutno vladajuce klape.
Mozda bih mogao da se slozim sa vama da "Evropa nema alternativu", ali jaka vajda od toga, jer ja ne mogu nikako da u ambasadama u Srbiji sa licnom kartom Kosovske Mitrovice dobijem vizu za bilo koju od ovih 20-tak zemalja , koje jsu priznale nezavisnost.
Dakle u kakvoj smo situaciji trenutno: Eulex ulazi i dovodi u srpske sredine Shiptarske sudije koje ce suditi po kvazi zakonima i principu--- Srbin je kriv , drzava Srbija ne cini nista, a mi mozemo odmah da trazimo neki novi kolektivni centar, jer su u Srbiji svi puni.
Ne plasim se ja mnogo te situacije, samo se plasim da mi na Kosovu nismo poslednji!!!!

Za početak, vas je matica izdala, a i sami se nešto niste proslavili u odbrani svojih ognjišta, već ste ih prodavali za debelu lovu. Žao mi je druže što moram da ti kažem, ali, beži odatle, a mi ćemo se snalaziti kako moramo.

Toliko muzike.
Ako bismo "podrzali" kampanju Obame da postane glavni baja, sigurno bi pronasao nacin da
nam vrati.
To su isto radili i Siptari, pa su super prosli. Pogledaj Canka danas. Podrzao DS na izborima i dosao na vlast. Da je sam isao ne bi nista uradio. Ovako mi podrzimo prava crnaca u Americi, crnac dobije malo vise glasova i dobijemo novog najboljeg prijatelja.

Joooooooooj,ti prosipas biser za biserom:dash::dash:

Za početak, vas je matica izdala, a i sami se nešto niste proslavili u odbrani svojih ognjišta, već ste ih prodavali za debelu lovu. Žao mi je druže što moram da ti kažem, ali, beži odatle, a mi ćemo se snalaziti kako moramo.

Nije stvar u tome da li cemo bezati ili ne, stvar je u tome gde bezati, sta je sad sigurno u Srbiji: Vojvodina?, Raska oblast?, Jug?, kuda ?
Plasim se da cemo ceo zivot od nekoga i negde bezati!!!
Ljudi koji su prodali svoja imanja na Kosovu , jednostavno nisu imali drugog izbora
A pare za koje ti kazes da su DEBELE, su oni zaradili, te kuce nisu dobili na poklon, jos im je ponesto od imanja za vreme komunista oduzimano i deljeno siptarima.
Sto se tice naseg ucesca u odbrani, dodji do Mitrovice, pored glavnog mosta videces spomenik poginulima u toj odbrani,oni se ne smeju tek tako zaboraviti. Trpeli smo mi ovde hir i Tita i Slobodana, izdrzacemo i Tadica!!!

Nije stvar u tome da li cemo bezati ili ne, stvar je u tome gde bezati, sta je sad sigurno u Srbiji: Vojvodina?, Raska oblast?, Jug?, kuda ?
Plasim se da cemo ceo zivot od nekoga i negde bezati!!!
Ljudi koji su prodali svoja imanja na Kosovu , jednostavno nisu imali drugog izbora
A pare za koje ti kazes da su DEBELE, su oni zaradili, te kuce nisu dobili na poklon, jos im je ponesto od imanja za vreme komunista oduzimano i deljeno siptarima.
Sto se tice naseg ucesca u odbrani, dodji do Mitrovice, pored glavnog mosta videces spomenik poginulima u toj odbrani,oni se ne smeju tek tako zaboraviti. Trpeli smo mi ovde hir i Tita i Slobodana, izdrzacemo i Tadica!!!

Nema druže hira Tadića. Nema on veze sa vašom sudbinom više. Sami ste tamo. Tadić samo može da brine kako da što bezbolnije vodi Srbiju u ovim prevratima. I ja bežim celoga života od nekoga, mada se nisam pomakao iz mesta. Možda i treba da odem u tri lepe pi*ke materine, pa da živnem. Ali ne ide mi se, volim svoju zemlju, j6g. Ako mene pitaš, dodji u Vojvodinu, kupi kuću i zemlju, i živi u najtolerantnijem, najkulturnijem i najperspektivnijem delu Srbije. Ovde se za 100 godina neće desiti ono što se tebi može desiti sutra.

Za prodaju imovine. Mnogi jesu prodali što su morali, a morali su što su ostali u manjini. Ostali su prodali, jer su prodali dobro i za te pare kupili daleko veća imanja po Srbiji i Crnoj Gori, čak i Bosni. Imali su sreće, jer su ljudi za vile u Hrvatskoj dobili toliko da ovde kupe straćaru. Znam da je to zaradjeno, ali je očigledno bilo prokleto. Ti znaš zašto to kažem. Moji su preci poreklom iz Istoka.

Poslednja izmena:

Back