Кукасти крст у центру БГ: Viva la Franco!

Znaš šta je to? To sam videla i na onoj temi. Levičari su listom protiv svega što je fašizam,jer misle da su oni naslednici antifašizma, a wannabe desničari se plaše da će da budu izjednačeni sa komunistima.To znači da oni nisu pravi desničari, jer da jesu, znali bi da je kod nas bio samo jedan antifašistički pokret.I prirodno bi bili protiv fašizma.

У свету је исто као и у Србији, десничари су изгубили битку против фашизма/нацизма, једним делом због тога што си навела, али проблем је и у томе што су десничарима природније окружење као што је фашизам/нацизам, дакле лако могу да склизну у ту крајност.

потпуно сам сигуран да код нас не постоје било какве "наци-удруге".
Само навијачке групе су носиоци тога и неки маргинални покрети, али много више има оних који су наци симпатизери, а још више има оних који су равнодушни на појаве таквих симбола, а управо они су потенцијални нови наци симпатизери.

Најлакше је некада било етикетирати расисту, он је био панкер ћелавац и сви су се исто облачили. Данас су бели расисти и они који слушају реп и народњаке и поп, има их и међу образованима има их свуда.

Један од фактора раста фашизма у Србији је и слом комунистичке СФРЈ која је крила комунистичке злочине, тако да откривањем тих злочина долази до распада антифашизма овде.
Други фактор је утицај наци Русије и осталих словенских наци покрета.
Трећи фактор је исламофобија, коју потпирује Израел коме сметају само нацисти који су против њих.
Четврти фактор је либерални део запада који уништава Европу и ствара плодно тло за фашизам.
Пети фактор је наша ''наци прошлост'', сарадња са Немачком пре и после рата.
Шести фактор је наша дијаспора, која у 60% се налази на немачком говорном подручју и која подржава германске националисте у Немачкој, Аустрији и Швајцарској.
Седми фактор су екстремне десничарске партије које су просрпске и које подржавају РС и хашке осуђенике, неке су били и против бомбардовања.
Осми фактор, слом левице у свету, они се данас не боре за права радника већ за права исламиста и ЛФБТ.

п.с. треба имати на уму да данашња европска екстремна десница је више пројеврејска, док класичних фашиста односно неонациста има далеко мање, оно што спаја већину десничара је исламофобија, а не антијеврејство.

ИТД ИТД....

У свету је исто као и у Србији, десничари су изгубили битку против фашизма/нацизма, једним делом због тога што си навела, али проблем је и у томе што су десничарима природније окружење као што је фашизам/нацизам, дакле лако могу да склизну у ту крајност.

Само навијачке групе су носиоци тога и неки маргинални покрети, али много више има оних који су наци симпатизери, а још више има оних који су равнодушни на појаве таквих симбола, а управо они су потенцијални нови наци симпатизери.

Најлакше је некада било етикетирати расисту, он је био панкер ћелавац и сви су се исто облачили. Данас су бели расисти и они који слушају реп и народњаке и поп, има их и међу образованима има их свуда.

Један од фактора раста фашизма у Србији је и слом комунистичке СФРЈ која је крила комунистичке злочине, тако да откривањем тих злочина долази до распада антифашизма овде.
Други фактор је утицај наци Русије и осталих словенских наци покрета.
Трећи фактор је исламофобија, коју потпирује Израел коме сметају само нацисти који су против њих.
Четврти фактор је либерални део запада који уништава Европу и ствара плодно тло за фашизам.
Пети фактор је наша ''наци прошлост'', сарадња са Немачком пре и после рата.
Шести фактор је наша дијаспора, која у 60% се налази на немачком говорном подручју и која подржава германске националисте у Немачкој, Аустрији и Швајцарској.
Седми фактор су екстремне десничарске партије које су просрпске и које подржавају РС и хашке осуђенике, неке су били и против бомбардовања.
Осми фактор, слом левице у свету, они се данас не боре за права радника већ за права исламиста и ЛФБТ.

п.с. треба имати на уму да данашња европска екстремна десница је више пројеврејска, док класичних фашиста односно неонациста има далеко мање, оно што спаја већину десничара је исламофобија, а не антијеврејство.

ИТД ИТД....

Pravim desničarima je jasno da su i fašizam i komunizam deca istih roditelja. Strah od toga da se sklizne u fašizam je podmetnut desnici, ali to ne sme da bude razlog da se desničari plaše da iznose svoja mišljenja. Vidiš kako je dočekana Trampova pobeda, levičari ne mogu da podnesu poraz i da prihvate pravila igre ( demokratiju) koju slave kao vrhunsku civilizacijsku vrednost i sopstveni uspeh. Oni, jednostavno , znaju samo za zakon sile. Igramo se, ali samo ako ću ja da pobedim :lol:

Što se tiče tih navijačkih grupa, negde sam pročitala da ima i jevrejskih naci grupa, što je paradoks samo po sebi, ali danas je dosta toga izvitoperenog od prvobitnog značenja.

Pravim desničarima je jasno da su i fašizam i komunizam deca istih roditelja. Strah od toga da se sklizne u fašizam je podmetnut desnici, ali to ne sme da bude razlog da se desničari plaše da iznose svoja mišljenja. Vidiš kako je dočekana Trampova pobeda, levičari ne mogu da podnesu poraz i da prihvate pravila igre ( demokratiju) koju slave kao vrhunsku civilizacijsku vrednost i sopstveni uspeh. Oni, jednostavno , znaju samo za zakon sile. Igramo se, ali samo ako ću ja da pobedim :lol:

Što se tiče tih navijačkih grupa, negde sam pročitala da ima i jevrejskih naci grupa, što je paradoks samo po sebi, ali danas je dosta toga izvitoperenog od prvobitnog značenja
.

Одличан коментар !!! :konfete:

Što se tiče tih navijačkih grupa, negde sam pročitala da ima i jevrejskih naci grupa, što je paradoks samo po sebi, ali danas je dosta toga izvitoperenog od prvobitnog značenja.

Да, али како објаснити младима шта је данас права десница ? Саркози десничар ? Метиљави републиканци ?
НСП је покушао да направи своју десницу како би пацификовао десничаре и то је један фактор који сам прескочио.
Девети фактор, лажна ЕУ или С.А.Д. десница.

Постоји пример једног руској клинца Јеврејина који је био члан руског скинхед покрета, они су у Москви нападали џигите како их обични Руси зову, дакле све неРусе.
Када је његова фамилија се преселила у Израел, клинац је оформио израелски наци покрет и онда нападао Арапе и обојене.

Да, али како објаснити младима шта је данас права десница ? Саркози десничар ? Метиљави републиканци ?
НСП је покушао да направи своју десницу како би пацификовао десничаре и то је један фактор који сам прескочио.
Девети фактор, лажна ЕУ или С.А.Д. десница.

Постоји пример једног руској клинца Јеврејина који је био члан руског скинхед покрета, они су у Москви нападали џигите како их обични Руси зову, дакле све неРусе.
Када је његова фамилија се преселила у Израел, клинац је оформио израелски наци покрет и онда нападао Арапе и обојене.

Da, danas je malo onih koji prave jasnu razliku po tom pitanju, a onda su i deca sluđena. Za mene je recimo, Orban pravi predstavnik evropske desnice kako je ja vidim, iako je republikanac.

---------------
Znači. to su ruski (jevrejski) imigranti u Izraelu.Ima logike..

Da, danas je malo onih koji prave jasnu razliku po tom pitanju, a onda su i deca sluđena. Za mene je recimo, Orban pravi predstavnik evropske desnice kako je ja vidim, iako je republikanac.

---------------
Znači. to su ruski (jevrejski) imigranti u Izraelu.Ima logike..

Деца то виде као апгрејдовани национализам, дакле као неко оружје које су тиме надоградили.

Иначе паралела са Немачком се губи, јер како бити демократа, ако су нас демократске земље бомбардовале 1944. и 1999., како бити монархиста када нас је напала АУ монархија у првом св. рату, како бити републиканац ако су амерички републиканци признали КиМ итд. Нико нема тапију на идеологију.

Десети фактор је Путиново шуровање са европском крајњом десницом, не због њене исламофобије, већ зато што су они опозиција данашњем европском поретку односно ЕУ.

-------------------------------
Да, али како год то су европски Јевреји. Рецимо овај Јеврејин је пореклом из Немачке и он на скупу Пегиде (немачки екстремни десничарски покрет) у Дрездену говори окупљенима присталицама.

''Ви нисте нацисти, ја (Јеврејин) сам са вама, ви сте патриоте.'' Дакле он им служи као штит од медијске сатанизације либералних владајућих медија који их етикетирају као нацисте ... али како некога назвати нацистом, ако он сарађује са Јеврејима.
Онда се мораш спустити на ниво муслимана и бити отворено на њиховој страни против било кога ко је против њих.

1984.jpg

1984-George-Orwell-43-660x495.jpg
!

плаГијаТоРи, исто као Струмера и остале мртве британце што својатају ови глодари фрањевачки, у недостатку српских личности и хероја које навијају за мали клуб.

1984 је Црвена Звезда била шампион Србије, стога пре је Орвел стари Звездаш.
Кад су се Звездини навијачи Орвеловски борили против система 90их и раних 2000их партијизани су сисали тадићев, дачићеве, миркове режимске органе и крали утакмице.

Ови Муријали што цртају у Звездашком Београду, фрањевци, сорошоиди, асијевци су и противзаконити, по правилнику града и друштва за заштиту споменика.
Но неко из Партијашке власти партијизанима то омугућава, као и трговину гудром значкатраза у кругу двојке.

Да би после удбашки радари (а можда и саме те небитне ГејТРанџе и лажни анархисти) прецртавали и правили вести, и нарицали о српско британском пријатељству и банкарским донацијама и за намештање утакмица толетовим пуленима и ћелавоглавом елмеру јајоглавом радовцу.
удбаш ружић и борко леви прдизановац, гебелси хоботнице, рекеташки муватори, стоје иза овог спина (којим се спрачавају Звездини навијачи да прецртају те графите, плус ствара рекеташки темељ за рушење Вучића) и свега везаног за Јсдп. криминал и Ми6 акције. И треба их хапсити. Но Снс изгледа отпловљава њиховом трасом. И води хајку против Човића, преко жутих медија.

Иначе још један доказ системске коалиције радара и гробиара је нетакнут фрањизан U грб.

САМО ЗВЕЗДА!
БЕОГРАД СРБИЈА И ТИТУЛА
ЈЕБИ ЗВЕЗДО ГЛУПЕ ГРОБАРЕ

Poslednja izmena:
1984.jpg

!

плаГијаТоРи, исто као Струмера и остале мртве британце што својатају ови глодари фрањевачки, у недостатку српских личности и хероја које навијају за мали клуб.

Кад су се Звездини навијачи Орвеловски борили против система 90их и раних 2000их партијизани су сисали тадићев, дачићеве, миркове режимске органе и крали утакмице.

Ови Муријали што цртају у Звездашком Београду, фрањевци, сорошоиди, асијевци су и противзаконити, по правилнику града и друштва за заштиту споменика.
Но неко из Партијашке власти партијизанима то омугућава, као и трговину гудром значкатраза у кругу двојке.

Да би после удбашки радари (а можда и саме те небитне ГејТРанџе и лажни анархисти) прецртавали и правили вести, и нарицали о српско британском пријатељству и банкарским донацијама и за намештање утакмица толетовим пуленима и ћелавоглавом елмеру јајоглавом радовцу.
удбаш ружић и борко леви прдизановац, гебелси хоботнице, рекеташки муватори, стоје иза овог спина (којим се спрачавају Звездини навијачи да прецртају те графите, плус ствара рекеташки темељ за рушење Вучића) и свега везаног за Јсдп. криминал и Ми6 акције. И треба их хапсити. Но Снс изгледа отпловљава њиховом трасом. И води хајку против Човића, преко жутих медија.

Иначе још један доказ системске коалиције радара и гробиара је нетакнут фрањизан U грб.

САМО ЗВЕЗДА!
БЕОГРАД СРБИЈА И ТИТУЛА

Nikada nece da mi bude jasno sta se desava vama "navijacima" u vasim glavama.

1984.jpg

!

САМО ЗВЕЗДА!
БЕОГРАД СРБИЈА И ТИТУЛА

Hebi Gejlije,ajmo Grobari!

Нацисти и ГеЈ либерални лоби су једна страна исте медаље. Зато и нечуди што геј парада је кретала из Мањежа.

Медији јесу зло. Зашто нема вести о неком звездашком прецртаном графиту?! Зашто су наши било какви графити мање вредни од гтровачких.
зато што ми нисмо жене у црном и не кукамо сорош медијима. Свастика је само маска за њихове спинове.

Ја сам пре имао један

Јесу то све британци, ми6 агенти и сатански илуминати.
Али Звезда је изнад свих подела. И Свевидеће око и Ђаво и Бог и Звер навијају за Звезду.
Вратите се сви својим коренима и прдидружите новом старом реду у свету.
Зато британска амбасадо дај паре за појачања у прелазном року! и обезбеди нам ЛШ.
Истетовираћу Кроулијеве симболе у ту част.
Али популистиче мурале британцима и ватиканцима цртати нећу.
Довољан је и један звездашки интернет цртеж, да вреди колико 100 прдизанових мурала.

Делије британцима неће цртати муријале на зидовима српског града. На тај ниво педеричне некрофилије, дупеулизиштва и издајништва само људски и генетски отпад може да спадне. Колико год Орвелов ум у појединим фазама био на квантном нивоу српског ума, у целости он не заслужује да буде у близини Нушића и других Срба. Ипак иако буде, то неће бити поред ЈСД грба оличења зла и комуњарско партијашке диктатуре у спорту. У коме комуњарски југо савез са толетовом багром још не признаје Звезди титулу првака 1946 шампионата Србије.
(толе иначе смењен за инеинформисане сунчаје и остале што се исчуђавају зашто нема графите против њега више, а чукарички намепта утакмице са јсдп, то праведна сунчаја не истражује) а што се тиче анти Снс графита свако ко је био близу Маракане је видео да су Делије против СНС)

говнари лоповски мртви политички борко и ружић и њихове партије из ЈСДповске криминалне вучела управе, манипулишу стоком.
А овај наш Ђука, нека смањи мало АнтиЧовићевску реторику као и Шешељ. Неким људима је изгледа важније политика, од навијања за Звезду као темеља слободарског духа.
гтр'овци системско партијашки режимски и лажни антисистемци и леви анархисти (којих су се и званични гробари одрекли ) , цртају јајарски књижевнике неке и певаче, а заправо мисле на тадића, мирка, сороша, тита и сличне који би им намештали утакмице као пре.
Мада и Вучића, иако наводно наш, је кренуо истим стопама сарадње са сточарском мафијом као и спс,дс.. Свињошевић њихова света крава која се не хапси, ће умрети од бубрежних сметњи, фрањевачко дукљанска криминална мафија заједно са ћурком, зеком ,волом, мајмуном и осталим са животињске фарме у хумској који су заштићени од режима и више једнаки од осталих, ће убрзо нестати, ако их не ухапсе. А следбеници те секте бити депортовани назад у загреб. Ако нас буду провоцирали и заинаћивали и даље.
Апелујем на све слободоумне и незвисне грађане, а поготово црвено'белих боја, да прецртају све те црнокошуљашке мурале фашистичко комунистичко глодарско радарске коалиције .А и на Весића идиота, који је очигледно умешан у ово и све толерисање шкрабања под изговором уметности(, библиотеке се све празније јер сваки писац.. кога стока присвоји има за контраефекат масовни бојкот, све су то акције лажних застава) ако бар мало звездашке части још има, да нареди да се прецрта све прдизанско из црвено-белог града и да додатно не би урушавали културно светско и српско наслеђе.

Franko možda nije bio čovek kakvog smo zaslužili, ali je bio čovek koji nam je trebao.

Krucijalno je da komunisti apsolutno nemaju pravo da ikome drže pridike o ratnim zločinima i nehumanom tretmanu zarobljenika.

а у коментарима су упућени и позиви на смрт непознатом "аутору".

Narod pošteni i dobri koji voli slobodu, toleranciju i Orvela :grudvanje3:

Тачније Срба. Аријевци су добили назив као ловачки сталеж јер су славили су бога Аријана или Ориона. Свастика се налази на хаљини богиње Сербоне. Дакле српски знак!

????
Znak Boginje Serbone je krst sa cetiri polumeseca,koja podsecaju na sadasnja cetiri ocila...

Znaš šta je to? To sam videla i na onoj temi. Levičari su listom protiv svega što je fašizam,jer misle da su oni naslednici antifašizma, a wannabe desničari se plaše da će da budu izjednačeni sa komunistima.To znači da oni nisu pravi desničari, jer da jesu, znali bi da je kod nas bio samo jedan antifašistički pokret.I prirodno bi bili protiv fašizma.

:ok: U prevu si u potpunosti.Ljudi se deklarisu a veoma malo njih zna osnovne postulate (tvrdnje,pravila,kako hoces) tih istih struja za koje laju i vriste unaokolo...Najtuzniji su mi primerci ultradesnicara koji ne znaju osnove Srpske gramatike,a ovamo su najveci od najvecih!!

Десничари, тј тзв. "српски националисти", јер је то у Србији исто (и не само у Србији нажалост), плаше се да у друштви не испадну "мањи националисти".
То је зато што су то све деца "тврђег" комунистичког кадра, и као сви прелетачи, они имају тај комплекс КОЈИ ИХ РАЗДИРЕ!
А то има своју историју. Чак се и српски национал-социјалистички "вожд" Слободан Милошевић својевремено највише од свега плашио да не буде "мањи националиста".
Што се показало као оправдан страх, јер Милошевића нису рушиле Петог октобра само досманлије како се сада лаже, већ и тзв. "српски националисти", а због тога што је изгубио Книнску Крајину и КиМ

Левичари или српске усташе , малохврати, србормсци хрватског типа, ( а српски левичар и усташ су једно те исто)..... бла бла бла бал. Надам се да ће мо ти се осветити сза клање српске деце у Јастребарском, комуњарска наказо. А најсмешније је то што се тај клуб зове Југословенско спортско друштво... еј сад, после свега. Ајд ако су били глупаци 50тих година. Глупак, ко глупак.... али ово сад... Југословен у Србији може да буде само онај ко је и глуп и покварен у исто време... а та је комбинација... ма коме ја причам. АЈд наказо, уогледало се погледај.

Poslednja izmena:
Кукасти крст је древни хришћански симбол, има га насликаним на многим старим православним храмовима (у орнаменту и слично). Генерал Франко се борио против безбожног комунизма за слободну Шпанију.
Шпански фашисти (тј. Фаланга и Ривера) као и румунски Легионари (Кодреану) су много ближи истинским православним вредностима од немачких националсоцијалиста (хитлеровци). Нацисти су миљама далеко од Православља, они су углавном пагани и негативни расисти.
Ту постоји велика разлика међу њима.
А ово је неко уцртао из чистог пркоса, ништа страшно.

Back