Кукасти крст у центру БГ: Viva la Franco!

Патетично! Франко нема везе са Национал Социјализмом још мање са свастиком, То је бедна режија Ј92.

bedna režija, to svakako

Тачније Срба. Аријевци су добили назив као ловачки сталеж јер су славили су бога Аријана или Ориона. Свастика се налази на хаљини богиње Сербоне. Дакле српски знак!

jeste stari, između ostalih, i srpski znak, ali na ovom grafitu su baš promašili temu

Meni se cini da je ovo povezano sa navijacima partizana i upadom onih ludaka na filozofskom, da nije samo zbog saranja

Ови то су упали на филозофски, су комунисти, анархисти. А партизан се и данас зове југсловенско спортско душтво Партизан. ЈДП.

Не ова вест више говори о подели на Београђане из круга двојке и остале. Рецимо за те Београђане из центра ово је ШОК, односно више говори о медијима који се баве само проблемима центра града, док на периферији да Хитлер устане из гроба мислио би да је у срцу Трећег Рајха ... али кога занима што на периферији града нема канализације, асфалта, што је лош систем јавног превоза .... и што на сваком ћошку има кукастих крстова.

А зашто се људи са тих општина не огласе јавно и не ућуткају Малог и Весића који се свакодневно хвале КАКО СУ УЧИНИЛИ ТЕ ОВО ТЕ ОНО... зашто ћуте???

Како мислиш равнодушан?
А и није Хитлеров знак (сто пута до сада објашњено), већ је Хитлер преузео знак итд.

Odakle je moler crpeo inspiraciju je druga priča. Ovi mali nacisti u pokušaju sigurno nisu imali na umu slovensku mitologiju ili vede.
Ravnodušan, vidiš komentare u fazonu "ako ja nemam za leba neka bude i itlerova svastika.

Odakle je moler crpeo inspiraciju je druga priča. Ovi mali nacisti u pokušaju sigurno nisu imali na umu slovensku mitologiju ili vede.
Ravnodušan, vidiš komentare u fazonu "ako ja nemam za leba neka bude i itlerova svastika.

Када држава хоће нешто да реши она нађе начин, а када неће да реши нађе разлог.

Тако је и са плебсом.

Па толике камере су по Београду.......нису они ту слетели са неба....

Тако је и са плебсом.

Upravo to. Drzava aktivno radi na radikalizaciji društva.
Što je veća tenzija lakša je manipulacija.

- - - - - - - - - -

Samo što od toga nećemo imati nikalvu korist nego samo štetu.

Da, istina ali je ravnodušan i prema hitlerovom znaku koji nije ljubavni šlager. To je tako tužno.

Znaš šta je to? To sam videla i na onoj temi. Levičari su listom protiv svega što je fašizam,jer misle da su oni naslednici antifašizma, a wannabe desničari se plaše da će da budu izjednačeni sa komunistima.To znači da oni nisu pravi desničari, jer da jesu, znali bi da je kod nas bio samo jedan antifašistički pokret.I prirodno bi bili protiv fašizma.

Znaš šta je to? To sam videla i na onoj temi. Levičari su listom protiv svega što je fašizam,jer misle da su oni naslednici antifašizma, a wannabe desničari se plaše da će da budu izjednačeni sa komunistima.To znači da oni nisu pravi desničari, jer da jesu, znali bi da je kod nas bio samo jedan antifašistički pokret.I prirodno bi bili protiv fašizma.

Što bi se reklo ne znaju gde udaraju.

ovako treba sve te ''nazi''ložane
nacisti i to u Srbiji lol

sibanje 2014-07.jpg

Poslednja izmena:

Десничари, тј тзв. "српски националисти", јер је то у Србији исто (и не само у Србији нажалост), плаше се да у друштви не испадну "мањи националисти".
То је зато што су то све деца "тврђег" комунистичког кадра, и као сви прелетачи, они имају тај комплекс КОЈИ ИХ РАЗДИРЕ!
А то има своју историју. Чак се и српски национал-социјалистички "вожд" Слободан Милошевић својевремено највише од свега плашио да не буде "мањи националиста".
Што се показало као оправдан страх, јер Милошевића нису рушиле Петог октобра само досманлије како се сада лаже, већ и тзв. "српски националисти", а због тога што је изгубио Книнску Крајину и КиМ

Poslednja izmena:

Тако је и са плебсом.

Лично мислим да су то урадили неки искомплексирани и незадовољни клинци који једино знају да би кукасти крст који нацртају изнервирао остале... потпуно сам сигуран да код нас не постоје било какве "наци-удруге"....... али ако, не дај Боже, испадне да је то организовано и да постоје - треба им ј*****матер..... да запамте дан када су цртали нацистички кукасти крст........

Лично мислим да су то урадили неки искомплексирани и незадовољни клинци који једино знају да би кукасти крст који нацртају изнервирао остале... потпуно сам сигуран да код нас не постоје било какве "наци-удруге"....... али ако, не дај Боже, испадне да је то организовано и да постоје - треба им ј*****матер..... да запамте дан када су цртали нацистички кукасти крст........

ima ih itekako

- - - - - - - - - -

pogledaj ove jadnike u Srbiji

htDktkpTURBXy83NWRkMTRhZmMwZTMzMDRjY2FlMWVhYTcwMGQ5OTIxZS5qcGeTlQLNAxQAwsOVAs0B1gDCw5UH2TIvcHVsc2Ntcy9NREFfLzFkNzRjYjQxNzA1OTUwNDM2NjI5Y2FiZDYwNmY1MGY2LnBuZwfCAA

- - - - - - - - - -

vidi ovog lol

zvani firer
100203069.jpg

- - - - - - - - - -

ovde se okupljaju

https://www.google.rs/url?sa=t&rct=...m/f43/&usg=AFQjCNF3hoan7gpngPxGdJ_3cXCs2NhMaA

Back