stonex
Zainteresovan član
- Poruka
- 313
NIGDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Banshee:engleska,veci deo spanije,portugal,italija uzduz i popreko,kontinentalna i deo ostrvske grcke,hrvatska-severno primorje uglavnom,makpedonija,bugarska,austrija-na kratko nazalost,madjarska,peru,ako se racunaju i presedanja na aerodormima onda i nemacka,holandija i aruba.
Aj kazi, i ja bih volela da znam :wink:
:wink:parizanin:Evropu ne racunam a narocito ne Blkan-tu moze svako da ode.Od ostatka Sveta:Kuba (ubedljivo najbolja destinacija),Gvadaloupe (Francuska teritorija u karibskom moru).
:?Banshee:izvini, gde se bre nalazi Aruba Aj kazi, i ja bih volela da znam
jeste,jeste,znam da je holandska kolonija,ali kako da ne spomenem,ipak je drugi kontinent!:wink:

slatko volim :)):Banshee:izvini, gde se bre nalazi Aruba Aj kazi, i ja bih volela da znam
jeste,jeste,znam da je holandska kolonija,ali kako da ne spomenem,ipak je drugi kontinent!:wink:
pa ja te lepo pitala GDE SE TA ARUBA NALAZI![]()
![]()
![]()
btw, Za tu mikroskopsku drzavu sam cula na izboru za Miss World
ops:
ops: 
xpajamacax:ITALIJA,OD PADOVE DO NAPULJA SVE PROSLA STOPOM.I MALO PRALA CASE ZA DOPUNU KINTE.
SICILIJA,PREKRASNI GRADIC,SELO,SANTA LUCIA.i ostalo of corse.
FRANCUSKA ALBERTVILLE,VAL THORENS,PARIS,NICA,CHAMONIX,EVIAN,idealan za ilegalni ulazak,bez vize :wink:
SVAJCARSKA sve,SVAKO COSE, A JAKO VOLIM ZURICH,koji sam otkrila tek prosle godine.PREKRASAN MI JE!
MADJARSKA,POLJSKA,CEHOSLOVACKA,TADA SE TAKO ZVALA,NEMACKA SAMO FRANKFURT,RUMUNIJA,prekrasni Bukurest za kojikazu dda je mali `Pariz,ali dzaba im sva ta lepota kad su bljak.Bugarska,SOFIJA.ELLADA...nisam samo nikada bila na peloponezu,ostalo obisla uzduz i popreko.JA STVARNO VOLIM GRCKU.
VELIKI SAM POKLONIK![]()
ENGLESKA,SKOTSKA I IRSKA.
RUSIJA,DOK JE JOS TO BILA.SOCCI I MOSKVA,PREKRASNO,A JOS JE BILA I ZIMA.
KAO U BAJCI.
CMOK LJUBITELJIMA PUTOVANJA!

1.imas platezne roditelje,sto vazi dok si mladslatko volim :)):ljudi, stvarno, odakle vama kesh za sve to :shock: :shock: :shock:![]()
definitivno moram da potrazim sponzora![]()
xpajamacax:1.imas platezne roditelje,sto vazi dok si mladslatko volim :)):ljudi, stvarno, odakle vama kesh za sve to :shock: :shock: :shock:![]()
definitivno moram da potrazim sponzora![]()
2.radis pa zaradis!
3.zaposlis se na takvom radnom mestu,pa putujes poslom :wink:
sponzori su za sve u zivotu promasena tema,mora covek malo i sam da se potrudi.
jer,sponzor jednog dana,ustane u resi da uzme neki mladji,zabavniji tim :wink: