KUDA STE SVE PUTOVALI ?

engleska,veci deo spanije,portugal,italija uzduz i popreko,kontinentalna i deo ostrvske grcke,hrvatska-severno primorje uglavnom,makpedonija,bugarska,austrija-na kratko nazalost,madjarska,peru,ako se racunaju i presedanja na aerodormima onda i nemacka,holandija i aruba.

slatko volim :)):
Banshee:
izvini, gde se bre nalazi Aruba Aj kazi, i ja bih volela da znam

jeste,jeste,znam da je holandska kolonija,ali kako da ne spomenem,ipak je drugi kontinent! :lol: :wink:

pa ja te lepo pitala GDE SE TA ARUBA NALAZI :?: :?: :?:

btw, Za tu mikroskopsku drzavu sam cula na izboru za Miss World

joj,izvini nisam te ozbiljno shvatila,obzirom da je aruba bila i ostala holandska kolonija. :oops:
to ti je malo ostrvo u karipskom moru,mislim da pripada grupi ostrva mali antili.nekoliko stepeni severno od venecuele.

ITALIJA,OD PADOVE DO NAPULJA SVE PROSLA STOPOM.I MALO PRALA CASE ZA DOPUNU KINTE.
SICILIJA,PREKRASNI GRADIC,SELO,SANTA LUCIA.i ostalo of corse.
FRANCUSKA ALBERTVILLE,VAL THORENS,PARIS,NICA,CHAMONIX,EVIAN,idealan za ilegalni ulazak,bez vize :wink:
SVAJCARSKA sve,SVAKO COSE, A JAKO VOLIM ZURICH,koji sam otkrila tek prosle godine.PREKRASAN MI JE!
MADJARSKA,POLJSKA,CEHOSLOVACKA,TADA SE TAKO ZVALA,NEMACKA SAMO FRANKFURT,RUMUNIJA,prekrasni Bukurest za kojikazu dda je mali `Pariz,ali dzaba im sva ta lepota kad su bljak.Bugarska,SOFIJA.ELLADA...nisam samo nikada bila na peloponezu,ostalo obisla uzduz i popreko.JA STVARNO VOLIM GRCKU.
VELIKI SAM POKLONIK :lol:
ENGLESKA,SKOTSKA I IRSKA.
RUSIJA,DOK JE JOS TO BILA.SOCCI I MOSKVA,PREKRASNO,A JOS JE BILA I ZIMA.
KAO U BAJCI.
CMOK LJUBITELJIMA PUTOVANJA!

xpajamacax:
ITALIJA,OD PADOVE DO NAPULJA SVE PROSLA STOPOM.I MALO PRALA CASE ZA DOPUNU KINTE.
SICILIJA,PREKRASNI GRADIC,SELO,SANTA LUCIA.i ostalo of corse.
FRANCUSKA ALBERTVILLE,VAL THORENS,PARIS,NICA,CHAMONIX,EVIAN,idealan za ilegalni ulazak,bez vize :wink:
SVAJCARSKA sve,SVAKO COSE, A JAKO VOLIM ZURICH,koji sam otkrila tek prosle godine.PREKRASAN MI JE!
MADJARSKA,POLJSKA,CEHOSLOVACKA,TADA SE TAKO ZVALA,NEMACKA SAMO FRANKFURT,RUMUNIJA,prekrasni Bukurest za kojikazu dda je mali `Pariz,ali dzaba im sva ta lepota kad su bljak.Bugarska,SOFIJA.ELLADA...nisam samo nikada bila na peloponezu,ostalo obisla uzduz i popreko.JA STVARNO VOLIM GRCKU.
VELIKI SAM POKLONIK :lol:
ENGLESKA,SKOTSKA I IRSKA.
RUSIJA,DOK JE JOS TO BILA.SOCCI I MOSKVA,PREKRASNO,A JOS JE BILA I ZIMA.
KAO U BAJCI.
CMOK LJUBITELJIMA PUTOVANJA!

ljudi, stvarno, odakle vama kesh za sve to :shock: :shock: :shock: :?:

definitivno moram da potrazim sponzora :idea:
1.imas platezne roditelje,sto vazi dok si mlad
2.radis pa zaradis!
3.zaposlis se na takvom radnom mestu,pa putujes poslom :wink:
sponzori su za sve u zivotu promasena tema,mora covek malo i sam da se potrudi.
jer,sponzor jednog dana,ustane u resi da uzme neki mladji,zabavniji tim :wink:

xpajamacax:
ljudi, stvarno, odakle vama kesh za sve to :shock: :shock: :shock: :?:

definitivno moram da potrazim sponzora :idea:
1.imas platezne roditelje,sto vazi dok si mlad
2.radis pa zaradis!
3.zaposlis se na takvom radnom mestu,pa putujes poslom :wink:
sponzori su za sve u zivotu promasena tema,mora covek malo i sam da se potrudi.
jer,sponzor jednog dana,ustane u resi da uzme neki mladji,zabavniji tim :wink:

1. roditelje imam, ali previse "platezne" nemam :cry:
2. ok , aj' da se zaposlim...Sa platicom od 200-250 e bi mi taman bilo dovoljno da platim racum za telefon,
malo da doprinesem za klopu i rezije i struju, da kupim neku sitnicu za sebe,i sl.
MIslis li da bi mi ostao koji dinar za put oko sveta :shock: :shock: :?:
3. nisam u struci turizma, pa to otpada :? Ostale struke putuju uglavnom sluzbeno samo po Srbiji :cry:

Potrudila bih se ja stvarno, al' ne vidim resenje :cry: :cry: :cry:

Mozda bih mogla da opljackam banku?!?! :idea:

Svi dobronamerni predlozi su uvek dobrodosli

grcka,ceska,slovacka,rusija,madjarska,holandija,italija,francuska,spanija,portugal,brazil,egipat,turska i bih i hrvatska ako se to racuna i moram priznati da sam u potpunosti svestan da je to vise nego sto drugi mogu i jako sam srecan zbog toga. :lol:

Back