Куцнуо је час за трећу опцију у Босни и Херцеговини

Па због тога само "зле комуњаре" и могу да се са таквим алигаторима обрачунају када за то дође време.
У Босни је сваким даном све више "злих комуњара" јер да био неко постао "зли комуњара" није битно које је вере. Такође, све је више оних којима јасно да политиканти који заговарају национализам, верски фанатизам и капитализам не могу да реше њихове проблеме без обзира чак и ако / кад скину са власти / ухапсе пар лопова ма колики они алигатори - капиталци били.

komunist%20parti%20h%2005.jpg

Nisi shvatio Komšija ne glorifikuju,muslimani Broza i njegovu revoluciju jer im se dopada komunizam nego zato što im na tanjiru dao republiku koju im Alija nije uspeo da sačuva.

Hahaha, Mujo se razočarao- očekivao da srpska krv danas padne i ućari nešto za "muslimansku stvar".
Sad mu ostaje poslednja nada - komunistička partija, staro antisrpsko oružje ;)

Прво, ја нисам "мујо", друго - ништа ја нисам "очекивао да падне српска крв", а екстремисти би се сасвим сигурно између себе пошибали да у центру Бањалuке није било 2000 наоружаних полицајаца [који btw неће моћи вечно да их чувају да се не пошибају између себе, само да не буде после да су им комунисти криви и за то].

Будалаштина. Не "глорификују" друга Тита само Муслимани.
Glorifikuju ga i Makedonci iz istog razloga kao i Muslimani zatim crnogorski nacionalisti kao i najveći deo hrvatskih nacionalista.Iz tog šablona iskačete vi srpski titovci koji sem ludila idolopoklonstva nemate druge razloge.Oni bar imaju kakva takve racionalne razloge...

- - - - - - - - - -

Само лудак и болесник ово може да пева на митингу док радници незапослени гладују :rtfm:

Možeš da peniš do sutra ali građani Srpske neće se odreći svoje republike i drugih tekovina svog narodnooslobodilačkog rata 1992-1995.

Glorifikuju ga i Makedonci iz istog razloga kao i Muslimani zatim crnogorski nacionalisti kao i najveći deo hrvatskih nacionalista.Iz tog šablona iskačete vi srpski titovci koji sem ludila idolopoklonstva nemate druge razloge.Oni bar imaju kakva takve racionalne razloge...
Тачно, чак и у Македонији "глорификују" Старог иако је тамо законом забрањена свака "глорификација Југославије и њених симбола".
Колинда избацила из кабинета бисту нашег вољеног Маршала, али авај - хрватска делегација ове године на дан Његове смрти никад већа, и поред изузетно лоших временских услова какви су били 4. маја о.г., а видећеш тек колико ће бити народа код Куће цвећа 25. и у Кумровцу 28. маја:

13221020_10154159048943834_8506207556413414255_n.jpg

О Истри да и не говоримо: http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/u-fazani-po-13-put-odrzana-manifestacija-titovi-dani-525865

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Možeš da peniš do sutra ali građani Srpske neće se odreći svoje republike i drugih tekovina svog narodnooslobodilačkog rata 1992-1995.
Ништа ја не "пеним", већ ви, Додик и Караџићева "мала" која је у сред рата свога кера код ветеринара у Београд возила хеликоптером.
Са таквима мислите против Њега?

tito-portret-jakac1-500x770.jpg

Tешко "батице" да ће то моћи да потраје на дуже стазе...

Poslednja izmena:
Mozda mislis na :D :

Многи су покушали и покушавају да Њега копирају, али слабо им то иде.

- - - - - - - - - -

Ta treća opcija nema nikakve šanse u Republici Srpskoj.I nikada neće ni imati.
Шта сам ја написао у наслову теме?
Сходно томе да те подсетим да РС није држава него ентитет - џаба се дебели драо јуче а ућутао се гледе референдума!

Poslednja izmena:
Сходно томе да те подсетим да РС није држава него ентитет - џаба се дебели драо јуче а ућутао се гледе референдума!

Nema ni u BiH ni bilo gdje u bivšoj SFRJ. Možeš se ti zavaravati do mile volje ali je činjenica da je komunizam prošlost.

]Многи су покушали и покушавају да Њега копирају, али слабо им то иде.[/B]

- - - - - - - - - -

Zar i "drug Borislav , alijas - Borko" ?

Back