Da li postujete kucni red?A vase komsije?Kako resavate probleme tipa:komsija iznad svako vece odvrne muziku "do daske" i boli ga uvo za vase molbe da prestane;ili:komsinica sa treceg je opet(!) unosila cvece pa je vasa terasa puna zemlje;ili:zivite u prizemlju pa se neko redovno svadja tik pored vaseg prozora?
U zgradi u kojoj zivim izgleda da niko cuo nije za kucni red,a vreme od dva do pet je udarno za renoviranje stana...
U zgradi u kojoj zivim izgleda da niko cuo nije za kucni red,a vreme od dva do pet je udarno za renoviranje stana...

znam ja sam u toj situaciji, i kada se požalim na buku...dobijem odgovor...e, da si ranije živela u zgradi, ne bi ti palo na pamet da se sada žališ
. ja sam ga uvela unutra, da cuje da se sasvim lepo moze govoriti normalnim tonom u stanu, na sta je on dreknuo da ONAJ DOLE zvucnik "trese armaturu", na sta sam ja ljubazno rekla da sedne dok ne skuvam kafu, da slobodno pozove policiju, i da ih on i saceka, jer ja zaista sad moram jos ovo-i-ovo da otkucam, a nek' im on objasni sta je hteo. naravno, usput ce, sedeci tu, svakako svedociti da muzika nije smanjivana, niti sta slicno, svasta, ozbiljni smo ljudi...osim toga, meni smeta u mojim UMETNICKIM radovima njegova muzika, ometa mi inspiraciju i sve, pa mi ne moze zameriti sto moram malko da je "prepokrijem" necim sto uzvisuje dushu, kao vagner, recimo...LOL.
slusala se samo dobra muzika :razz: