KUĆNI LJUBIMCI-prodaja,kupovina,pokloni!(Kraljevo)

Čekaj, oni Goranci što drže Pelivan imaju nešto tog tipa? Čini mi se, krem labradora. Mada, mali Aki stalno menja pse, svaki put ga sa nekim drugim četvoronošcem viđam. Jedino što je Medo ostao kod Tamare još od šteneta.
Nem' pojma za njih,mada mi se klinac druži sa nekim od njih i zamisli,zovu ga Pelivan...:hahaha:,a možda im je to prezime...

Ali ja ti pričam ovde kod mene u ulici...

:zcepanje: Ne kod njega, morala sam da pređem kod Kaleta jer samo on ima Hill's prescription diet program, ostali (i Žako i Dak) imaju samo obične granule za zdrave i/ili zanemarene životinje. Uostalom, Kale mi je i najbliži. Nije mi baš usput ali mogu jednom u mesec-dva da odvojim vreme za to.
E pa Dak mi je taj komšija koji ima retrivera Arija...:mazipsa::pas:

A šta mu je bilo sa onim NO? Sećam se od prošlog leta da su njegov retriver i avlijaner mamine koleginice imali u isto vreme kožnu infekciju, ne znam ko je njegovog psa lečio ali sam tetka-Ljiljinu džumaricu ja bockala dobrih 5 dana po 2 kom.

Bolestan mi Zloćko. Već par dana se čudno ponašao ali sam otpisala na depresiju, ljubomoru... A danas je počeo da tetura i da se sapliće, koknula sam mu dozu kortizona koja je Gizma, 5x težeg od njega, digla na noge pre mesec-dva, sad čekam da vidim šta će da se desi. Ma samo da mi projede, mukica moja. :sad2: Čak mu ni pogled više nije mrzovoljan i zloban, sad je molećiv.

mama, moj pas je tako poceo da tetura i da se saplice i ja odmah trk kod veterinara.....nasao mu krpelja koji ja nisam uspeo da nadjem......sevnuo mu neku inekciju od koje je Ari povratio u kolima ali vec sutradan je bio skoro onaj stari.....slabo se razumem u boljke ali iznosim sta je kod ovog bilo.....mozda pomogne a ko ne nece puno odmoci.

Ne, s tim sam se već susretala ali u BG, ovi kraljevački krpelji nisu zaraženi. Na ovoj: http://forum.krstarica.com/threads/70396 temi se detaljno opisuje i bolest, prevencija i lečenje. Pas ti je dobio imizol jer ga je "napala" babezia a sva ostala terapija se bazirala na saniranju žutice i anemije kao posledice babezioze. A Zloća je uginuo od anafilaktičkog šoka dok sam se ja vratila iz kupovine sa svežim mlevenim mesom i novom dozom kortizona. Osećaću se odgovornom za njegovu smrt sve dok sam i ja živa.

Poslednja izmena:
:besna: Ne prestaješ da me nerviraš! :rtfm: Ako nemaš para da psa bar prvih godinu dana, dok je još "mali" hraniš granulama iz superpremium kategorije tipa Royal Canine, Hill's isl. nemoj ni da razmišljaš o njemu! Kako raste, rastu i troškovi. Pitaj Marka koliko zarađuje, pa je morao Ozija da prebaci sa RC na Bento. A gde su ostali troškovi?! I koliko bi VREMENA ti mogao da posvetiš tom psu uz šašavo radno vreme, obaveze u bendu i sve ostalo?! Sa'ću da ti dam jedan link, uradi test nekoliko puta i znaćeš koji je pas za tebe.

Joj bre Kaca, poklanjala se jedna zenka doge, stara 15 meseci... ja se primio, cak sam i zvao tipa... al na svu srecu, doga je udomljena... :)

Kažem ti, ako nemaš kintu da je bar do drugog teranja hraniš makar Bento Kronen granulama, ne razmišljaj! Dobro, ona je već blizu drugog teranja ali opet, zašto je poklanjaju? No dobro, to je prošlo.

Sad, kad ti je usput, svrati do Kaleta u Srbovet, častite Ljubicu nekom lepom ogrlicom, znaš kakvih sve modela za "devojčice" ima za 250 kinti! :zaljubljena: A amovi za mace su 350 ako i dalje razmišljate o tome. Ali ogrlica joj je neophodna, smanjuje šansu da je neko "usvoji". Gizma vide, oduševe se, onda vide ogrlicu i puste ga da ide svojim putem. I uvek dođe ili kod mame ili kod mene, i to zna nekoliko različitih puteva, kroz Omladinsku, Cara Lazara i Cara Dušana. :zcepanje: I dovedite je da je ošišamo i da popričamo o daljem češljanju.

Da li je neko možda video ovo čudo od kučeta u zadnjih 4 (četiri) dana?Ovde kod nas je opšta uzbuna zbog nestanka,a nema ga u azilu...ako ga neko primeti,molio bih Vas da pozovete na 063/72-65-773 ili 35-35-70 i obavestite me ukoliko je primećen.Veliko HVALA unapred...Odaziva se na ime FLOK!
P.S: Inače uredno je prijavljen i vakcinisan...

2vam9ut.jpg

pt6u.jpg

Poslednja izmena:
Idite lično u azil svi zajedno, lažu, drže pse duže pa posle oderu vlasnike. Ako ga vidim, rećiću mu da ide kući, kod mog pseta to pali pod uslovom da čuje. :mrgreen: Ali ne brini, vratiće se, sezona teranja je, vidim po ovom mom da je masa keruša upavo ovih dana spremna za parenje. BTW Koliko je otprilike visok? Ovako sa fotki nemam predstavu a nisam ga viđala uživo.

Poslednja izmena:
Kažem ti, ako nemaš kintu da je bar do drugog teranja hraniš makar Bento Kronen granulama, ne razmišljaj! Dobro, ona je već blizu drugog teranja ali opet, zašto je poklanjaju? No dobro, to je prošlo.

Sad, kad ti je usput, svrati do Kaleta u Srbovet, častite Ljubicu nekom lepom ogrlicom, znaš kakvih sve modela za "devojčice" ima za 250 kinti! :zaljubljena: A amovi za mace su 350 ako i dalje razmišljate o tome. Ali ogrlica joj je neophodna, smanjuje šansu da je neko "usvoji". Gizma vide, oduševe se, onda vide ogrlicu i puste ga da ide svojim putem. I uvek dođe ili kod mame ili kod mene, i to zna nekoliko različitih puteva, kroz Omladinsku, Cara Lazara i Cara Dušana. :zcepanje: I dovedite je da je ošišamo i da popričamo o daljem češljanju.

Kaca, mi nekako osisali Ljubicu :) popeli je na neko uzvisenje, nije imala kuda, pa se primirila i stoicki izdrzala torturu. Sad je opet mrsava, sa tankim nogama :)
prolazili smo neki dan pored tvoje kuce, ali te nije bilo, again :)

Da li bi mi neko objasnio gde se tacno nalazi azil za pse u gradu , obisao bih ga ?

Nije više u krugu Magnohroma, sad je kod deponije, valjda se prolazi kroz kartonsko naselje ali ako razmišljaš da usvojiš psa odatle, razmisli još jednom, puni su kožnih infekcija.

Kaca, mi nekako osisali Ljubicu :) popeli je na neko uzvisenje, nije imala kuda, pa se primirila i stoicki izdrzala torturu. Sad je opet mrsava, sa tankim nogama :)
prolazili smo neki dan pored tvoje kuce, ali te nije bilo, again :)

Pa šta ću kad sam zauzeta! :aha: Imaš telefon pa proverite sledeći put, već smo se previše puta mimoišli, najčešće od sve troje srećem Ljubicu. :lol:

Back