KUĆNI LJUBIMCI-prodaja,kupovina,pokloni!(Kraljevo)

a možda i nije do toga ? Probaj ponovo, ništa te ne košta (osim svraba :) )
P.S. jel moguće da se navikneš na dlaku i da te posle nekog vremena ne svrbi surla ? :P

Samo uz redovne hipoalergijske vakcine ali sa tim kad jednom počneš, moraš da nastaviš doživotno. I nema šta drugo da bude, sve ostalo je bilo standardno. Videću sad da li me svrbi nos od jakne pošto je na njoj ostala gomila dlaka. Ako ne, jakna mora na pranje. :sad2:

I savet oko nege dlake. Ne znam kakve proizvode za negu ima ova firma za koju sad radi Ljilja T. (lekovi su im onako, prosečni) ali meni se za Gizma fino pokazao šampon Veterinarstva sa biglom na etiketi, kupila sam ga još odavno u Institutovoj apoteci kod pijaca. Nabavite trimer za kosu i dok joj se skroz ne izjednači dužina dlake i dok skroz ne uklonite i najmanje dredove, šišajte je na maksimalnu dužinu skroz, sve osim repa i glave. U međuvremenu joj treba četka sa metalnim iglicama a kad joj poraste dlaka, trebaće joj uz kupanje i maska od žumanceta i maslinovog ulja a za češljanje će biti dobra i neka četka za ljude.

Sad si me i ti iznervirao! :rtfm::dash: Ajde, ovo drugo ćemo privatno ali za prvo... Znam i ja da je mala provokator, mis'im, balavica najobičnija a mene drma... neko stanje, ne znam ni ja šta mi je. Nije baš da sam se upecala u klasičnom smislu, samo joj ne bih bila u koži da nekome kao što sam ja uživo kaže to što je ovde napisala. A zamisli tek Jojinu reakciju! :eek:

kaca ona je samo odgovorila pa sta sad sto ih ne voli.nije rekla da ih mrzi...nego treba mi neko stene bilo koje za poklon napoklon....:)

Fluffy-Ljubica uskoro treba da se ošteni ali ako hoćeš da pokloniš nekome štene, dobro razmisli, može da bude jako loš izbor, da ne nabrajam sve moguće scenarije.

ljudi nemojte skakati... nisam rekla da ih mrzim... nego nikad nisam imala kucnog ljubimca, niti ih nesto posebno i zelim...

Ponovo: PROČITAJ UVODNI POST! :rtfm: Ne moraš da ih voliš uopšte, ako ih ne voliš, jednostavno preskočiš ovu temu.

Back